Третий год после "майдана".

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kYula, 20 лис 2007.

?

Третий год после "майдана". Что Вы чувствуете, вспоминая его?

Голосування закрито 21 гру 2007.
  1. Гордость за добытую победу?

51,4%
  2. Разочарование

24,3%
  3. Слава Богу, не причастен

24,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Третий год после "майдана".

"Бандитам - тюрми!" і т.д і т.п.
    Але,соррі,я ж забув:
    [​IMG] [​IMG]

вічная пам’ять

• Подобається Подобається x 6
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє! Зірки і кулак (який себе не вдарить) - то ж символіка БНУНСу. :)

3. Romko

Ну і що?Але вони вже похоронені і відспівані...
    І не я один так думаю:
    Лідер Нашої України В’ячеслав Кириленко переконаний, що причина не підписання його колегами по партії проекту коаліційної угоди з БЮТ - у їхній прихильності до "широкої коаліції".
    Кириленко: "непідписанти" в НСНУ за широку коаліцію

Додано через 1 годину 7 хвилин
    І ще...Що б я не думав про Мельниченка,але я згідний з його словами:
    "не буде правди, доки не покаране зло. Непокараний Кучма - це не просто певна особа, яка уникла суду і правосуддя, це символ безкарності влади, можливості творити беззаконня навіть на посаді президента України. Власне, це непокаране зло породило відчуття тотальної безкарності й у політиків нового пришестя.
    Цинізм, - скаже про українську політику кожен, хто має хоч краплю здорового глузду. Але як тоді назвати вручення "новою владою" грамоти за заслуги на минулих виборах "підрахую" Ківалову? (Тут кожен згадає і орден для екс-Генпрокурора Потебенька, який так відзначився у справі Гонгадзе, "справі честі" президента Ющенка.)
    Два місяці політики вовтузяться в кулуарах, торгуючись, хто, з ким, за скільки і на скільки блокуватиметься. Змагаються, хто - демократична коаліція, а хто - ще демократичніша. НУНС вже не згадує про відміну депутатської недоторканності і соціальні ініціативи.
    І тут для мене особисто певним показником є розслідування справи Гонгадзе, яка є лише одним епізодом злочинної діяльності колишнього президента. Чи є перспектива розслідування цієї справи?"
    Як змусити владу бути відповідальною?
    І один коментар,з яким я згідний:
    "Те, що Президент ледь не під ручку з Кучмою ходить, це звичайно сором. Для нас всіх. Те, що справа Гонгадзе - "справа честі Ющенка" не розкрита - злочин.
    Але те, що Ви, Миколо, чогось порціями видаєте записи, які нібито маєте, і то більше погрожуєте оприлюднити, причому перед виборами, і те, що Ви ліпший друг Мороза, який нагадую, вступив в коаліцію з ставленником того самого Кучми (хто тут зрадник?) викликає великі м'яко кажучи сумніви в усій цій касетній історії."

• Подобається Подобається x 6
  4. exstudio

exstudio New Member

Був на майдані, прожив там 10 діб раз з медичними працівниками в медичном наметі. Знімав, зробив відеокліп, який можна побачити тут. Залишилось багато друзів з різних регіонів України. От завтра летимо до Львова святкувати десяту річницю весілля разом з друзями з майдану. От друзі і є головне надбання майдану. А політикам не вірив ні тоді, ні сьогодні. І різниця між нашим майданом і майданом цього року величезна. Тоді люди стояли за ідею, а цього року тільки за гроши.
    2004 рік показав що народ може встати. І встане ще раз та скине любого популіста та брехуна. Нажаль, нема в Україні дійсних лідерів. Тоді вони зіграли на почуттях людей, зараз вони цього зробити не зможуть. Люди вчаться. Як навчились жити і працювати не дивлячись на політичні ігри.
    Я пам'ятаю майдан та революційний Київ, місто Антрацит та селище Щьотове куди поїхав після майдану членом виборчьої комісії після майдану. Я про це розповідаю и буду розповідать правду своїм дітям, друзям, людям знайомим та ні. І при потребі разом з нами знов прийду на Майдан, на Грушевського, на Банкову та викину з крісел злочинців та брехунів. І їх нові "пісні" так "казки" не зупинять.

P.S.
    - Як починаються російські казки?
    - жили были....
    - Як починаються українськи казки?
    - Любі друзі.......

сумно................

• Подобається Подобається x 8
  5. Romko

Авто купив, права купив, а їздити не купив!
    Політичні тварини та їх первинні ознаки
    А шо,мають на роверах їздити?У нас не Європа,яка-небудь!

Додано через 29 хвилин
    Темні вони там,в Європі,нє?
    Глава дорожной полиции Рима уволен за неправильную парковку

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Які ровери!!! Їм носом рити землю потрібно щоб вернути трішки довіри народу, я вже не кажу про повагу!

8. Romko

Довга коаліціада, - це вже не політична криза, а криза політики як такої.
    Полягає вона у тому, що люди, яким на виборах доручили виступати від імені суспільства, не вміють і не хочуть цього робити.
    Нинішня українська політична "еліта" виховувалася у радянських традиціях, а тому успадкувала головну рису радянської політичної культури – цинізм по відношенню до громадян.
    Ці люди звикли і хочуть й надалі бачити країну мовчазною і безправною.
    Спроба під час Майдану встановити реальний зворотній зв'язок із владою і показати силу суспільства, вочевидь, потребує продовження.
    Бо й "помаранчеві" вожді дуже швидко засвідчили, що прагнуть влади не менше своїх попередників, а про принципи забувають одразу, коли мова заходить про їхніх родичів чи наближений бізнес.
    Склалася ситуація, коли провідна верства демонструє, що суспільство їй не потрібне. Люди також втомилися від зрадливих і неефективних політиків.
    Параліч

9. levandivka

А є ТАКа необхідність?

10. Romko

Для НУ - нагальна необхідність.Бо дуже швидко попрямують за Сан-Саничом.

11. levandivka

Коли перевибори? ;)

12. Romko

Будуть бавитисі до виборів президента.Хіба Ющенка шляк трафить(ще маю надію) і виконає свою передвиборну обіцянку - "бандитам - тюрми!
    Починаючи з Кучми.

• Подобається Подобається x 2
  13. levandivka

Чиїми руками? Ви давно в Прокуратуру заходили? ;)

14. smike

smike Active Member

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Щось зарано про РОКОВИНИ! Дух Майдана ще живий! Навіть якщо не буде ЗА когось митингувати, митингуватимемо ПРОТИ обридлих брехунів!

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Дык это гарант так называет.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

А що Вас бентежить? Російською "годовщіна", може означати як по смерті, так само і про позітивні події, чому ж українською не так само?

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

"вільне володіння" "гаранта" українською.
    Бо так вже "історично склалося", що "роковини" а "річниці" (обидва слова - аналог "годовщіни") застосовують у певних випадках: роковини смерті, річниця народжерння/заснування ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не певен. Синонімія.
    РІЧНИ́ЦЯ (календарна дата, коли закінчується рік від якоїсь події); РОКОВИ́НИ, ЮВІЛЕ́Й (така дата, перев. обчислювана десятиріччями, століттями тощо). [Горленко (Лисенку):] Ви святкуєте річницю Шевченка... нелегально? [Андріашев:] Закон забороняє такі святкування!.. (Ю. Мокрієв); Юзі справили на роковини таку гарну-прегарну сукню (Леся Українка); Сьогоднішнім номером ми відзначаємо скромний ювілей нашої газети (В. Еллан).
    Джерело

Афтерстепе, зається не так. Просто це особливості діалектів. На Західній це можливо так, як Ви кажете.;) А десь у Полтаві чи Миколаїві - річниця, а роковини взагалі наразі не вживають. А у Одесі, і першого слова не вживають.:D

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Меня волнует? Не волнует. Я как раз считаю, что всё нормально.
    Это аксакала взволновало.
    Будем считать, что Вы ему объяснили.
    :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)