Третий год после "майдана".

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kYula, 20 лис 2007.

?

Третий год после "майдана". Что Вы чувствуете, вспоминая его?

Голосування закрито 21 гру 2007.
  1. Гордость за добытую победу?

51,4%
  2. Разочарование

24,3%
  3. Слава Богу, не причастен

24,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Відповідь: Третий год после "майдана".

Для Вас может и тождественны, для меня - нет.
    Мой дорогой антипод Пэдрэ, ну кто Вам сказал, что любовь должна быть у всех одинакова? Любовь, в том числе и к Родине, очень личное чувство и унифицировать его нельзя.
    Впрочем, были в истории попытки привести чувство любви единое, "каноническое" русло. Но я не хочу даже думать о том, что Вам нравятся такие методы привития любви. Это первое.
    Второе: В силу различия нашего воспитания, жизненного опыта, мировоззрения, менталитета, в конце-концов, у нас и не может быть одинаковой любви.
    Кроме того, Ваша любовь на нынешнем вашем жизненном этапе носит, извините, я не хочу Вас обидеть, более умозрительный, отстранённый, ностальгирующий характер. Моя же любовь более конкретна, подверженна влиянию жизненных обстоятельств и, на мой взгляд, более адекватна, т.к. я живу внутри всех этих событий, переживаю их.
    Именно поэтому я не вправе от Вас требовать соответствия Вашей любви моим критериям.
    Чего хочу и от Вас.
    Може и за таку? Я за такую Украину, в котрой мне и моим детям будет комфортно жить. Разве кто-либо не за такую? То, что она может быть не соответствует Вашему представлению говорит лишь о том, что Ваше представление есть нежизнеспособно т.к. не учитывает, не хочет учитывать, реалий жизни.
    А Вы (как и ваши "совесёльники"), пытаетесь выступать едино верным эталоном "украинскости". Нмд, Вас обуяла непомерная гордыня, а это есть грех. Не грешите.
    Мне не надо никого приводить в пример, не надо меня ни с кем сравнивать, и не надо на меня навешивать ярлык сортности.
    Я - достаточный человек, проживший определённую жизнь, чего-то свершивший, имеющий свою саксэс-стори.
    Поверьте, для меня фраза "ты точно такой как имярек" не похвала, а скорее оскорбление.:)

Я не надеюсь на Ваше понимание, Пэдрэ. Третий год, как Вы заметитли, мы вместе на форуме. И я достаточно уже сказал для понимания меня. До сих пор этого не произошло. Надеяться не на что, просто появилось желание в очередной раз высказаться.
    За что Вам спасибо.

Додано через 4 хвилини
    :) :) :) :) :) :) :)
    Придумайте что-нибудь для Шахрая. Я думаю его ник Вам даст несравненно большее поле для фантазий.
    :) :) :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове, не наїжджайте на OldMan'a !

OldMan - опонент, але винятково адекватний та вихований опонент, успішний в житті, знає, чого хоче.

Замість "політпропаганди", розпитайте в пана OldMan'а,
    як живуть і про що думають / говорять його земляки, однодумці.

Кінець кінцем, в часи Помаранчеврї революції перед дверима київської мерії був намет із написом:
    "Нам Донбас - не вороги,
    Заходи на прироги!"

• Подобається Подобається x 1
  3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Как по мне, то несколько странный аргумент.
    Но, если уж всё так грустно, то, Борис, чесслово, лучше я буду изредка краснеть за первую леди, чем часто за страну.

Додано через 8 хвилин
    :D :D :D :D :D
    Я было хотел дулю на аватаре сделать. Но зная, что Вы великий хиромант, не рискнул.

Pedro, только не говорите, что это Вы серьёзно. :) :)

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Борисе. Якщо він має гарну тачку, хату або кралю, це не дає йому підставу вважати людей лемінгами, от зараз Afterstep йому б дав.:)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даниле, я не про те.
    Може саме через Олдмана і налаштується діалог.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете, Борис, есть люди, для которых только два пути - "победа или смерть". Если хотите - перманентные революционеры.Диалог - это из "другой оперы"...Знаете, чем для меня - схiдняка - ценен майдан - тем, что люди не хотели победить оппонентов "любой ценой" - а - убедить, что дальше - так нельзя...Если хотите - это для меня главнй "сухой остаток".

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пам'ятаю! А припис "Самовари залишати біля дверей" пам'ятаєте?... :)

Додано через 1 хвилину
    Тю... Та в нас на пр. Свободи щодня стоїть "бригада": переконують, переконують... :)

Додано через 7 хвилин
    Я давно казав про вокзал і чемодан - не спрацьовує... :) Звикли до чєловєка с ружйом..?

Додано через 16 хвилин
    ТАК п.Янукович зразу оголосила, а "Веселі Яйця" ретранслювали. :)

А Янукович і К? Після Франківська, знову ж..?
    Брєхня! (с)

• Подобається Подобається x 3
  8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

на жаль - не дав би ;)
    по-перше - ви не зовсім так трактуєте (читаєте) пости OldMan'a, як я. ;) - ну тобто я вихожу з міркувань, що чоловік не має на меті нікого образити ;)
    по-друге - по суті OldMan надто часто правий. Просто не завжди вдається то відразу побачити ;) А щоб побачити - треба читати пости на засадах попереднього рядка ;)
    ==
    два слова про лемінгів - на диво кумедні чоловічки. Дуже хороша гра. Колись малий був у захваті, коли вперше побачив....
    І всі до єдиного - патріоти - по команді з "центру" без будь-яких заперечень чи роздумів - вибухають....

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если бы понял "шутку юмора" - посмеялись бы вместе.
    Хотя я - не шутил. В 2004 году оппонентов яника у нас в центре города у памятника Шевченко "переубеждали" бейсбольными битами...

10. levandivka

Не все втрачене. :)
    На пр. Свободи завжди стоять пенсіонери затяті (є і молоді-хворі пенсіонери).
    Стоять, переконують один-одного і всіх бажаючих потриндіти. :)

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

А, ти в етом сміслє?... (C) з анекдоту про кавказця.:)
    А я чомусь гадав що то Олдмен мав на увазі мишу польовку.:D

Леминг – маленькое животное размером с крысу. Это странное существо с очень странными повадками. Каждые несколько лет, большое колличество лемингов собирается вместе и направляется к морю. Они маршируют плечом к плечу и, когда достигают моря, делают странные вещи: они прыгают в воду и тонут. Это очень странные животные и никто не может дать объснения их поведению
    Та все я зрозумів, він гадаю сказав те що сказав, тобто всіх без виключень помаранчевих образив таки тим словом, маючи на увазі обмеженість та «зомбованість», яка доречи притаманна ,певною мірою, взагалі будь якій спільноті.;)
    Просто ми з Олдменом по різному ставимося до надбання Майдану 2004. При тому я, не дозволив собі у цій гілці жодної образи на відміну від опонента. І не бачив того від інших.

Додано через 5 хвилин
    Ні, просто дивлячись на світлину, де Ви такий впевнений у собі, після братання з синьо-білими, гадав що Ви взагалі знайдете спільну мову будь с ким, легко, нє?:)

12. Городецький

Городецький Well-Known Member

Нажаль, у нас такого нема. Останнього разу спостерігалася "політична активність" лише перед виборами. Пам'ятаю дорогою застав сварку комуністів з вітренківцями (приводу не знаю). Ото свято було - цирк відпочиває. :)

І такого не було ... Що за місто у нас - ніякого тобі драйву!
    Нє, дещо буває. Нещодавно сексменшини чогось гуртувалися на Європейській, то в них братчики пожбурляли курячими головами. Де взялися ті і ті і куди поділися - загадка. :)

13. levandivka

ТАК тепер вони оговталися, оп'ять глотку деруть.
    Доречі, згадка про той Вокзал.
    Там приїхали данєцкі, ї з-під Універу наша колона мпокійненько, організовано чухнула "звільняти вокзал". Приходимо, там саме розповідають про "шелудівого Кота Лєопольда". Половина площі заповнена "синіми". Ми їх обступили щільненько, по рядам пройшла команда "не конфліктувати". Рєчьовочкі про "Ющенку - ТАК, Януковичу - за гроші" заборонили. Тільки дружествєнні "нам Донецьк -не вороги".
    І тут, з ошалілими очима до нас приходить "парламентар": "Ну, рєбята, драться-то нє будєм?"... :)
    На тому почалося братання...

• Подобається Подобається x 3
  14. kYula

kYula Well-Known Member

На майдані, зганьбленим дощенту,
    Патріот невтішно ридав:
    - То кому ж ти, пане Президенте,
    Нас із Україною віддав?!

Ми ж тебе вознесли в піднебесся,
    Ми ж тебе в ікону возвели!
    Нас же як снопи у перевесла,
    Пов’язали й чужакам здали.

Президент, за протоколом, гречно
    Відказав: - А приглушіть баси,
    Бо ж не я, а ви здали за гречку
    Злодіям в законі голоси.

- Ну, то й що відповіси, народе,
    На такий від Президента спіч?
    Думай, думай… А поки з нагоди
    Я тобі відважу межиріч:

Якщо ти встонядцяте у яму
    Сам себе загнав без сторожів,
    То, можливо, трясця його мамі,
    Ти на інше вже й не заслужив?

Окрім того, щоб наймитувати
    В крамарів, як споконвіку звик?
    То й сиди тепера нишком в хаті,
    Зав’язавши у шнурок язик.

Та коли запрагнеш стать народом,
    А не козачком в крамарука,
    Доведеться у Яру Холоднім
    Кликати на круг Залізняка,

Та не жди, що знов за нас на палі
    Діти в Крутах голови складуть.
    Не хитруй: вони вже на вокзалі,
    Уставай… та й вила ж не забудь!

Борис Олійник. Збірка «У замкненому колі»

• Подобається Подобається x 4
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Народ вибирає президента і владу,щоб вони керували країною,а не дерибанили державні гроші,будували маєтки за ті ж державні гроші,з’ясовували стосунки,як павуки в банці.
    І забезпечити це повинен президент.

16. kYula

kYula Well-Known Member

Ух! Вчу вас а толку ніякого! :)

Хто в нас Президент? (відповідаю я, бо не всі пам"ятають відповідь). Знакомьтєсь: царь!(с)
    ...А форма правління парламентсько-президентська!

17. Romko

Угу.Ще,добавте,добрий цар.І справедливий.Хоче,бідний зробити добре,але йому ,бідному не дають...

18. kYula

kYula Well-Known Member

Сприводу "не дають" - саме так, бо республіка в нас яка? :)))
    Щодо "бідний" - не впевнена, більше схиляюсь, до багатий. ))

19. Romko

Другіх нє держим(с)

20. levandivka

Стоп-стоп-стоп!
    Коким місцем? Коким чином? Чарівну паличку забулисти видати попередньо. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)