Тренажерні зали

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем MIRA$A, 25 вер 2007.

1. VanDam

VanDam New Member

Класний зал "Гладіатор" зробили на заводі "Іскра", *******! я туда вже два місяця ходжу! Ціна-якість офігенна!:good: Щось на подобі Спартака, але людей поки що менше - є чим дихати:))) І для дєвок різні танці-шманці! Говорять, що скоро буде сауна, і тоже недорого! треба забити сауну поки ще нова і не загаджена:mocking:

Останнє редагування модератором: 2 вер 2010
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А "недорого" - то скільки?

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

п. VanDam!
    Будете називати ціну - долучіть додаткову витрату ...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ааа, то рекламка. :))) А я й не туди, думала, простий відвідувач :)))
    Ну але все одно, називайте ціни... з додатковими витратами :)

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

А що, бувають загаджені?о_О

6. Kroha

Kroha New Member

доброго дня. Дівчатка, підскажіть будь-ласка, мені потрібно похудати в області талії! загалом хочу скинути 6 кг приблизно. куди краще звернутись? на шейпінг чи в спорт зал? якщо хтось має хорошого інструктора то чи можете написати контакт? :)

7. angell

angell New Member

Підкажіть будь ласка тренажерний зал в районі стрийської наукової перехрестя...в районі до 150 грн

8. extezi

extezi Member

так само цікавить зал в районі перехрестя стрийська - наукова... поки шо на сихів їзджу,але хочется десь поближче перебратись ))

9. angell

angell New Member

куди на сихів їздиш? які там ціни?

10. extezi

extezi Member

на Сихів їзджу на МЖК приблизно 100 метрів від верхнього шувару.
    коштує 70 грн місяць,тренажери радянські але не це головне... бажання головне,да і тренер там мужик нормальний підкаже як треба шо і як ....

11. angell

angell New Member

яка точна адреса? бо я живу майже на перехресті, поки не найшов залу можу і туди походити:)

12. extezi

extezi Member

від верхнього шувару через дорогу,там така висока будівля а на ній не то київстар світится чи шось інше не знаю точно. так от за тої будівлею є МЖК ти в людей попитайся я точної адреси не знаю.

13. VolMax

VolMax New Member

народ всім привіт)) знаю що вже надоїли занозливі питання про зали, але все таки хочу запитатись чи ніхто не знає тренажерний зал десь в центрі і вартістю до 200грн..."бель палаццо" не пропонуйте, бо як на мене 300грн за 8 занять до 17.00 це надто...((
    п.с. чув про якийсь "Юбілейний" в районі спліту, адреси ніхто не знає???

14. deVito

deVito New Member

а хто що знає про тренажерку в Домі Краси на вул.Франка?? які там ціни і умови?

15. KIP

KIP New Member

Шукаю тренажерний зал в Шевченківському районі.Допоможіть будьласка знайти щось біля вулиці Хвильового.

16. peGas

peGas Well-Known Member

Хто знає де є тренажерні зали в районі лікарні на топольній?

17. kobe

kobe Member

Хто знає тренажерний зал, де є такий "тренажер": 2 металеві стержні , по яких вертикально їздить гриф ?

18. Twinkle

Twinkle New Member

Всім привіт!
    Підкажіть будь ласка якийсь тренажерний зал в центрі? Десь в районі пр.Свободи +/- 10-15 хвилин ходу..
    Дуже дякую за відповіді!

19. kobe

kobe Member

20. zxcv

zxcv New Member

привіт)))шукаю тренажерний зал.личаківська вул.в місяць можу платити до 150 грн.хто знає де можна піти???

а де твій аватар? :)