Класний зал "Гладіатор" зробили на заводі "Іскра", *******! я туда вже два місяця ходжу! Ціна-якість офігенна! Щось на подобі Спартака, але людей поки що менше - є чим дихати І для дєвок різні танці-шманці! Говорять, що скоро буде сауна, і тоже недорого! треба забити сауну поки ще нова і не загаджена
Ааа, то рекламка. А я й не туди, думала, простий відвідувач Ну але все одно, називайте ціни... з додатковими витратами
доброго дня. Дівчатка, підскажіть будь-ласка, мені потрібно похудати в області талії! загалом хочу скинути 6 кг приблизно. куди краще звернутись? на шейпінг чи в спорт зал? якщо хтось має хорошого інструктора то чи можете написати контакт?
так само цікавить зал в районі перехрестя стрийська - наукова... поки шо на сихів їзджу,але хочется десь поближче перебратись ))
на Сихів їзджу на МЖК приблизно 100 метрів від верхнього шувару. коштує 70 грн місяць,тренажери радянські але не це головне... бажання головне,да і тренер там мужик нормальний підкаже як треба шо і як ....
від верхнього шувару через дорогу,там така висока будівля а на ній не то київстар світится чи шось інше не знаю точно. так от за тої будівлею є МЖК ти в людей попитайся я точної адреси не знаю.
народ всім привіт)) знаю що вже надоїли занозливі питання про зали, але все таки хочу запитатись чи ніхто не знає тренажерний зал десь в центрі і вартістю до 200грн..."бель палаццо" не пропонуйте, бо як на мене 300грн за 8 занять до 17.00 це надто...(( п.с. чув про якийсь "Юбілейний" в районі спліту, адреси ніхто не знає???
Шукаю тренажерний зал в Шевченківському районі.Допоможіть будьласка знайти щось біля вулиці Хвильового.
Хто знає тренажерний зал, де є такий "тренажер": 2 металеві стержні , по яких вертикально їздить гриф ?
Всім привіт! Підкажіть будь ласка якийсь тренажерний зал в центрі? Десь в районі пр.Свободи +/- 10-15 хвилин ходу.. Дуже дякую за відповіді!
привіт)))шукаю тренажерний зал.личаківська вул.в місяць можу платити до 150 грн.хто знає де можна піти???