Я живу на Кульпарківській(біля Наукової),підскажіть будь ласка нормальний і недорогий тренажерний зал поблизу!!!!!
Я живу на Левандівці. Нещодавно я дізналась що в районі Мотозаводу відкрився новий тренажерний зал. Сходила поцікавилась ціни приємливі. Хороший зал є все необхідне, правда не велика кількість тренажерів, зате людей небагато можна спокійно займатись, є роздівалки, душ! Мені все підійшло я вирішила займатись.
110 грн за 8 занять на місяць (2 відвідування на тиждень) 150 грн за 12 занять на місяць (3 відвідування на тиждень) одноразове 15 грн
Я придбала нещодавно абонемент у Формулу Краси на Стрийській. Зал непоганий, хороші тренажери, але трохи малувато місця, як на мене...
Підкажіть, будь ласка, адресу тренажерного залу (чоловічого) в районі Чупринки (не Спартак Занадто там людей багато :-( Ціна 200-300, з аеробними тренажерами
Я беру за 400 грн GOLD. Маю право на 3 години зранку до обіду щодня. Іду куди хочу - хочу в тренажерний зал, хочу на групові заняття, хочу в басейн. Кондиціонери, душ, персонал - мені подобається.
а я в АкваПарк піду... хочу купити си абонимент за 1100 і 3 місяці душа спокійна трошка дорого... але там умови і відповідні..
хм..а я користуюсь послугами Спартака. не далеко від мене, непогані тренажери, тренера взагалі чудові люди. єдине що не в курсі, скільки там зараз абонементи коштують, бо літом не ходив.
А я прочитала, що на Патона в торгцентрі "Сріблястий" на 2-поверсі відкрився новий фітнес-центр, сама ще там не була, можливо вже хтось зноє конкретнішу інформацію? ---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ---------- Літом там трохи гаряче...
А я ходжу в зал "Сихівчанка", ну всі зрозуміли, де він знаходиться 2 год в тиждень займаюсь шейпінгом і 2 год аеробікою. Дуже задоволена! Тренерка супер, займалася в неї 4 роки підряд з 12 років, потім була перерва на 7 років, навесні вернулася до неї знову. Ціни: аеробіка в місяць (8 занять) 120 грн, шейпінг так само. Допис, звісно, дуже давній, але, наскільки мені відомо, то ці два зали належать одному власнику.