Тренажерні зали

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем MIRA$A, 25 вер 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ

І мну , на Сихові ...тільки не згадуйте Атлантик ..чи як там його ... не йому цінова категорія ...

2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Атлантида.
    Зважаючи які туда гламурниє дзєффкі приїжджають, спектр послуг там ширший, напевно, ніж у звичайному залі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

якщо память не підводить, вони вимагають передоплати .. 2500 грн ..

4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ого! Дорогуваті дєффачкі!

• Подобається Подобається x 3
  5. Deus igrok

http://www.delfin.lviv.ua/tren_zal.html

ПРЕЙСКУРАНТ ЦІН НА ПОСЛУГИ ТРЕНАЖЕРНОГО ЗАЛУ "ТИТАН"
    2 — Абонемент на 8 відвідувань з 900 до 1400 — 64,0 грн.
    7 — Персональне заняття з тренером — 40,0 грн. / 50,0 грн. (за 8 / 12 занять)

Це означає , що я плачу 64 гр і ще зверху 40 ?

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Напевно..Деусе,а Ви туди збираєтеся ходити? бо я з вересня собі абонемент придбати хочу:)

7. Сашко

Сашко Well-Known Member

А де саме знаходиться цей “ТИТАН”

8. Deus igrok

Не знаю, я теж від вересня залежний ... осінь планується бути напруженою.

За Санта Барбарою. Басейн Дальфін ...

9. Сашко

Сашко Well-Known Member

Дякую, трохи далекувато для мене!

10. vova-ZIL-vova

vova-ZIL-vova Member

Патона-Ряшівська

Всім привіт!!! Радий що знайшов такий класний ФОРУМ:)
    Вітаю усіх учасників з НОВИМ 2009 роком та РІЗДВОМ:give_rose:

А тепер питання:

Хто знає чи є в районні Патона-ЛОРТА-Ряшівська-ДОК якийсь тренажорний зал. А то так хочеться, тільки робота не дозволяє ще додатково кудись їздити:sad:

Всім дякую!!!

11. Oleg15

Oleg15 New Member

Люди, підкажіть хороший тренажерний зал до 300грн. в місяць в центральній частині міста.

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Як на мене - там ціни скажені! Безпідставно завищені! Та ще й в умовах кризи... не знаю, не знаю, ІМХО, "Євроспорт" не вартує тих грошей!

100% згідний! Ходжу вже 4 роки (з перервами). Абонемент в тренажерний зал 130 грн., 3 рази/тиждень, 110 грн 2/тиждень, цілком оправдовує себе! Не знаю скільки в фітнес-зал, по-моєму дешевше (90-110 грн./місяць). Разовий вхід коштує 20-25 грн.
    Сучасні тренажери, індивідуальний підхід тренера!
    Правда тут ще питання в якому районі ти живеш. Зараз тих залів повідкривалося - неміряно! І я думаю немає ніякого змісту їздити в "Спартак" із Сихова, чи, скажмо, з Рясного...

13. Марусино

Марусино Well-Known Member

кто б еще подсказал женскую начальную программу

14. rayan

rayan Member

Програму для чого?
    Для розуміння питання пояснюю, люди які йдуть в спортзал переслідують певні цілі (деякі просто понти поганяти і нічого крім вбивства часу вони там не роблять). Тобто в залежності від того що ви хочете змінити/покращити міняється і засіб, і тренування.

P.S. Для більшосты буде хватати програми: Біг по стадіону для розминки + спринтерський біг, віджимання, підтягування, робота на брусях + додатково якийсь рухливий вид спорту (волейбол, баскетбол, теніс ... тощо). Це для чоловіків (хоча й прекрасно підходить і жінкам, якщо відкинути стереотипи і не просто крутити ср... в обтягуючих штанах, а реально працювати). Відкиньте важкі моменти для себе і вперед ... тоді й спортзал не критично потрібний.

15. Марусино

Марусино Well-Known Member

для подкачки мышц, чтобы держался тонус, как сказать, Чтобы мышцы были упругими, тело красивым:)

16. rayan

rayan Member

:haha: н-да, проти такого не попреш: "хочу заробляти гроші для того щоб бути багатим і жити шикарно"
    Одним словом, неможна чекати кокрентої відповіді на загальне питання. Не ображайтеся, але якщо займетеся фізкультурою/спортом серйозно то поймете гумор.
    Але так і бути:
    1. Який ваш вік? (не культурне питання для жінки, але я вас не на каву запрошую ... хоча можете відповісти до 20/30/40) Які параметри ріст і маса?
    2. Займалися раніше спортом і яким? Які фізичні навантаження?
    3. Скільки можете приділити часу в тиждень на спорт і чи готові жертвувати заради цього певними речами?

І ще одне, настройтеся, що якщо це не стане звичкою у вас і ви будете ще одним "підсніжником", то це може тільки зашкодити вам ... організм не зможе швидко і безболісно привикати до навантажень, потім нічого не робити і так по колу. Для розуміння 8 з 10 чоловіків в спортзал приходить з великими мріями, заядло бігають між тренажерами і ... через місяць їх вже не буде в спортзалі до наступного пориву душі. А потім "я ходила в спортзал n місяців минулого року і планую вернутися ....", "я займалася ... тому я знаю про що говорю" і т.д.
    Усвідомте 2 речі:
    1. Навіть алементарна "підтримка форми" вимагає постійної роботи. (кожного ранку краситися біля дзеркала це нормально, а от щоб "підтримувати форму потрібно тільки 3 місяці в рік" - вони серйозно чи придурються =) )
    2. Якщо ви не поставитися до цього серйозно і методично то не марнуйте свій і чужий час.

А загалом починіть займатися по любій програмі, яку надасть вам менш-більш толковий тренер в залі і протягом першого часу більшого вам не потрібно. А далі появляться розуміння і правильні запитання, тоді ви самі-собі тренер. ;)

• Подобається Подобається x 2
  17. Бісеня

Бісеня Active Member

Люди підкажіть секції аеробіки в центрі міста. І за тренажерний зал в Динамо може хтось детально розказати,які зараз там ціни?!

18. maximprime

maximprime New Member

Велике прохання допомогти. Де є недорогі тренажерні зали в районі Наукова, В.Великого, Кн.Ольги? Наперед вдячний.

19. Ostap1

Ostap1 New Member

Як зараз Эвроспорт, хто знає??? Раніше ходив туди, до тренажерів недобратись було... Дискомфрт відчував. Зараз людей менше?

20. arni

arni Member

а де твій аватар? :)