Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ І мну , на Сихові ...тільки не згадуйте Атлантик ..чи як там його ... не йому цінова категорія ...
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Атлантида. Зважаючи які туда гламурниє дзєффкі приїжджають, спектр послуг там ширший, напевно, ніж у звичайному залі.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ http://www.delfin.lviv.ua/tren_zal.html ПРЕЙСКУРАНТ ЦІН НА ПОСЛУГИ ТРЕНАЖЕРНОГО ЗАЛУ "ТИТАН" 2 — Абонемент на 8 відвідувань з 900 до 1400 — 64,0 грн. 7 — Персональне заняття з тренером — 40,0 грн. / 50,0 грн. (за 8 / 12 занять) Це означає , що я плачу 64 гр і ще зверху 40 ?
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Напевно..Деусе,а Ви туди збираєтеся ходити? бо я з вересня собі абонемент придбати хочу
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Не знаю, я теж від вересня залежний ... осінь планується бути напруженою. За Санта Барбарою. Басейн Дальфін ...
Патона-Ряшівська Всім привіт!!! Радий що знайшов такий класний ФОРУМ Вітаю усіх учасників з НОВИМ 2009 роком та РІЗДВОМ А тепер питання: Хто знає чи є в районні Патона-ЛОРТА-Ряшівська-ДОК якийсь тренажорний зал. А то так хочеться, тільки робота не дозволяє ще додатково кудись їздити Всім дякую!!!
Як на мене - там ціни скажені! Безпідставно завищені! Та ще й в умовах кризи... не знаю, не знаю, ІМХО, "Євроспорт" не вартує тих грошей! 100% згідний! Ходжу вже 4 роки (з перервами). Абонемент в тренажерний зал 130 грн., 3 рази/тиждень, 110 грн 2/тиждень, цілком оправдовує себе! Не знаю скільки в фітнес-зал, по-моєму дешевше (90-110 грн./місяць). Разовий вхід коштує 20-25 грн. Сучасні тренажери, індивідуальний підхід тренера! Правда тут ще питання в якому районі ти живеш. Зараз тих залів повідкривалося - неміряно! І я думаю немає ніякого змісту їздити в "Спартак" із Сихова, чи, скажмо, з Рясного...
Програму для чого? Для розуміння питання пояснюю, люди які йдуть в спортзал переслідують певні цілі (деякі просто понти поганяти і нічого крім вбивства часу вони там не роблять). Тобто в залежності від того що ви хочете змінити/покращити міняється і засіб, і тренування. P.S. Для більшосты буде хватати програми: Біг по стадіону для розминки + спринтерський біг, віджимання, підтягування, робота на брусях + додатково якийсь рухливий вид спорту (волейбол, баскетбол, теніс ... тощо). Це для чоловіків (хоча й прекрасно підходить і жінкам, якщо відкинути стереотипи і не просто крутити ср... в обтягуючих штанах, а реально працювати). Відкиньте важкі моменти для себе і вперед ... тоді й спортзал не критично потрібний.
н-да, проти такого не попреш: "хочу заробляти гроші для того щоб бути багатим і жити шикарно" Одним словом, неможна чекати кокрентої відповіді на загальне питання. Не ображайтеся, але якщо займетеся фізкультурою/спортом серйозно то поймете гумор. Але так і бути: 1. Який ваш вік? (не культурне питання для жінки, але я вас не на каву запрошую ... хоча можете відповісти до 20/30/40) Які параметри ріст і маса? 2. Займалися раніше спортом і яким? Які фізичні навантаження? 3. Скільки можете приділити часу в тиждень на спорт і чи готові жертвувати заради цього певними речами? І ще одне, настройтеся, що якщо це не стане звичкою у вас і ви будете ще одним "підсніжником", то це може тільки зашкодити вам ... організм не зможе швидко і безболісно привикати до навантажень, потім нічого не робити і так по колу. Для розуміння 8 з 10 чоловіків в спортзал приходить з великими мріями, заядло бігають між тренажерами і ... через місяць їх вже не буде в спортзалі до наступного пориву душі. А потім "я ходила в спортзал n місяців минулого року і планую вернутися ....", "я займалася ... тому я знаю про що говорю" і т.д. Усвідомте 2 речі: 1. Навіть алементарна "підтримка форми" вимагає постійної роботи. (кожного ранку краситися біля дзеркала це нормально, а от щоб "підтримувати форму потрібно тільки 3 місяці в рік" - вони серйозно чи придурються =) ) 2. Якщо ви не поставитися до цього серйозно і методично то не марнуйте свій і чужий час. А загалом починіть займатися по любій програмі, яку надасть вам менш-більш толковий тренер в залі і протягом першого часу більшого вам не потрібно. А далі появляться розуміння і правильні запитання, тоді ви самі-собі тренер.
Люди підкажіть секції аеробіки в центрі міста. І за тренажерний зал в Динамо може хтось детально розказати,які зараз там ціни?!
Велике прохання допомогти. Де є недорогі тренажерні зали в районі Наукова, В.Великого, Кн.Ольги? Наперед вдячний.
Як зараз Эвроспорт, хто знає??? Раніше ходив туди, до тренажерів недобратись було... Дискомфрт відчував. Зараз людей менше?