Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Через два роки після мого станнього візиту до "Атлантику" нічого особливо там не змінилося. Це стосується і цін, і інтер"єру. Ходитиму двічі в тиждень по 2 години (варіанту "по годині" там не існує) і платитиму 80 грн в місяць. Одноразвове заняття коштує 10 грн, але тоді з тобою там ніхто не займатиметься. При оплаті абонементу (тих же 80 грн (3 рази коштує 100 грн)), з тобою займатиметься інструктор.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Це, мабуть, називатиметься фітнес. Трошки побігаю на доріжці, "покручу ровер", покачаю пресик, попіднімаю неважкі гантельки. Знаю багато цікавих вправ, якими можна за допогою тренажерів та гантель, підкачати грудні м"язи, м"язи спини тощо. Шейпінгом я займаюся окремо також 2 рази в тиждень на Пулюя.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ це називатиметься бодібілдінг. Фітнес - це якраз шейпінг, аеробіка і іже с німі. І не важко вам 4 рази на тиждень займатися? Мені ледве на 2 рази часу вистачає, дуже хочу ходити 3 рази, але якось не можу вибрати 3 день. А як уявлю собі. що майже кожного дня треба на роботу з собою форму таскати...
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Я не хочу з вами сперечатися, але мені видається, що це все ж таки не бодібілдінг. Менше з тим. Не так суттєво. Справа в тому, що займатися собою я почала лише 2 роки тому, коли звільнилася з роботи... Зараз навчаюся в аспірантурі і маю дуже багато вільного часу.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Я теж не буду сперечатися. Фітнес - широке поняття, в нас в "Елладі" ділять саме так, але може і вони помиляються. Щаслива ви А мені при роботі і сім'ї вдається тільки 2 рази походити. Раніше ходила ще 2 рази на танці - було тяжко, не встигала багато чого по дому зробити. Але було того варте. А взагалі, шкода, що в більшості випадків жінки при роботі і сім"ї не мають можливості зайнятися собою
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Я також ходила на танці! Латино-американські. Займалася на Січових Стрільців в клубі міліції. Зрозуміла, що, напевно, з мене вже танцівниці не вийде і закинула.
Відповідь: Тренажерні зали Тренажерний зал "Титан" у басейні "Дельфін". Повністю новий, сучасне обладнання понад 30 станків разом з кардіо. Є нормальні тренера, ціни демократичні від 8 до 12 грн за заняття. Є роздягальня з персональними шафками+душова. Гарний вибір спортхарчування по доступним цінам. Чисто, недорого та акуратно тому і хожу туда займатися
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Тренажерний зал "Титан" в басейні "Дельфін" тел 244-36-31 гарні умови, чисто та акуратно. Ціни від 8-12 грн за заняття . Є персональні шафки для роздягання та душові кабінки. Великий вибір тренажерів + кардіо в загальному понад 30шт. Є толкові тренера, які складуть програму та порадять по харчуванню. Людей до 18 год практично немає, у вечірній час є обмеження по кількості відвідувачів тому попасти туда вечером трохи складно
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ хожу в Спартак вже півтора року.Зал класний, умови нормальні,тренери професійні, не дорого.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ :radist: доброго дня всім всім і вся, хіхі я Сашок, такий собі просто Сашок. Хочу от поради в вас мої любі друзі, поради запитатись а може й непоради може й просто запитатись...коротче хочу блін в спортзал записатись, але незнаю в який саме. Хлчу щоб десь врайоні ценра Львова. Одне мене цікавить які умови там, які ціни щоб типу 3 рази в тиждень ходити займатись і в який час бажано ходити, так щоб багацько люду небуло, ну і звичайно щоб якісь типу тренера там були які поможуть освоїтись і все таке. Так що хто знає щось то пишіть плізззззз . Скажу тільки що в чора був в Домі Здоровя от, заходив питався, подивився на зал, але багато що забув запитатись напевно з перестраху хіхі, так що я якщо ще хтось там знає про цей зал щось то прошу дуже пишіть .... Додано через 9 хвилин ну то якщо хочеш то чого неможеш??? часу нема, чи просто впадляк настроїтись і наважитись піти. Відкинь це все на задній план і думай тільки про те що тобі тре, не дрейф і головне не панікуй і некомплексуй , а краще бігом йди і ходи, я також збираюсь, так що от навіть свою тему також опублікував, так що єслі шо знаєш то давай мені знати:ninja:
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Юстино, ваша розповідь мене зацікавила.Я б хотіла піти туди подивитись. Можете написати телефончик або краще адресу.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Ок. Єдине, що від мого останнього допису трошечки з нового року змінилися ціни. На сьогодні абонемент (2 рази в тиждень по 2 год.) коштує 90 грн. А окреме заняття - 20 грн. Як би вам хотілося відвідувати заняття?
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ О то не мені, то чоловік зацікавився! Йому все впирається в час, в будні він може після 19.00,а у вихідні незнаємо чи вони працюють.Але, мабуть, більше цікавить абонемент! А якщо і мені сподобається то і я ходити буду, але знову виникає проблема немає куди малечу подіти. Ну, ви напишіть де цей Атлантик знаходиться, а ми сходимо і подивимось!
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ треба домашні обовязки поділити з чоловіком) і тоді вистарчить Додано через 3 хвилини я колись давно ходила в Елладу на тай-бо. як подумаю... як давно це було) тепер шось не люблю спортзалів взагалі, деколи бігаю в парку або граю в squash
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Тренажерний зал знаходиться на Володимира Великого, 16 і працює з 10.00 до 24.00 без вихідних. Купивши абонемент, ви будете мати змогу користуватися послугами інструктора, який визначить ваші проблемні місця і розробить спеціальний комплекс вправ. Це дуже зручно для початківців та, звичайно, дешевше, аніж платити за окреме заняття. Ми з подругою купуємо абонемент, але вправи розробили кожна для себе особисто.
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Підкажіть хто знае - де у Львові погодинно можна зняти ігровий зал(футбол)? З мене пиво!
Відповідь: ТРЕНАЖЕРНІ ЗАЛИ Хочу пойти в зал жирок погонять, может кто-то подскажет где в районе Люблинской есть приличное заведение? Параметры такие: 1) Что бы были штанги (тренажеры не обязательно); 2) Душ с теплой водой (желательно всегда); 3) Инструктор; 4) Сауна; 5) Стоимость 100 - 200 грн в месяц. Заниматься собираюсь 2 - 3 раза в неделю по 2 часа. Всем спасибо