Травми поколінь (особливості виховання дітей в різні історичні періоди)

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем TesTanya, 27 чер 2012.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Саме про це я і казав :)

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Не згоден. Не завжди наслідки прямо пропорційні й очевидні. Але від цього вони не зникають.

Тут - згоден. В плані, що це не завжди негативно.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви може подумали, але написали інше. )

Можете бути. Але нав'язування і є, власне, виховання. Нехай дитина поводиться якимось чином за вимогою, за проханням, чи прикладом батьків (або друзів) - всі ці моделі нав'язані.

3. iso

iso Well-Known Member

Неправильно мислите. По собі знаю. Змалечку власна ініціатива мене штовхала або до читання, а радше десь на Погулянку чи СКІФ, но не до науки. А на шкільну програму вистарчало годину - дві.(Значно пізніше пожалів, що не знайшлося на мене "палки") Так само починала і дочка. Годинку поперекладає зошити з шухляди в портфель - і бомки б"є, себто - читає. Або волочиться десь. Мушу віддати їй належне - сама проявила ініціативу - знайшла для себе бурсу (саме ту так необхідну палку) . Поступила. На початках була синя, поки адаптувалася від відвертого неробства відмінниці у звичайній школі до нормальної праці. Але навчилася і мислити і працювати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Olenall

Olenall миється в бані

В статье о травмах и обидах, очень актуально для любого периода, только они разные и от них необходимо избавлятся. Особенно в детстве

а де твій аватар? :)