Трамвайні зупинки у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Bossly, 7 кві 2011.

1. Bossly

Bossly Member

Зазвичай на зупинках стоять знаки. А з детальною картою, або ж з комунікатором, не думаю, що це вже така проблема знайти. Головне знати в яку сторону рухатись ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Bossly

Bossly Member

знайшов на одному з сайтів, точно не пригадую де.

ПС: як можна побачити намічаються нові маршрути ) Принаймі по вулиці Наукова стовпи для тролейбусів уже поставили.

• Подобається Подобається x 4
  3. mrpetruccio

mrpetruccio New Member

Класно, я також трохи наносив зупинки транспорту на карту, правда робив це ось тут http://n.maps.yandex.ru/-/CBQ6IH8q

4. Bossly

Bossly Member

А перенести, хоча б кілька, можеш? :blush:

5. mrpetruccio

mrpetruccio New Member

ну якщо там не важко буде робити то зможу спробувати

6. SPB

SPB Well-Known Member

Ця схема якраз з того сайту, який забракував шановний tverezyj, особисто її автора знаю, як і деякі її неточності :)

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

^
    дай бог щоб ряшівську доробили
    на цій карті передбачається міст і розв"язка наукова - кн ольги, дорога до сокільник і на автовокзал, і Вернадського - автовокзал
    в 2011 цього не будуть робити
    в 2012 не встигнуть
    а після Євро грошей вже ніхто не дасть

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

о та там ще сихівський трамвай присутній на карті
    :))
    ще б космодром домалювали

• Подобається Подобається x 2
  8. Bossly

Bossly Member

9. SPB

SPB Well-Known Member

Як на мене там не зовсім зрозуміла логіка кольорів позначок, проте великою перевагою є наявність трас маршрутів, але як зробити пошук пересадок в гуглі незрозуміло, хоча це й мало б бути кінцевою метою такого проекту.

Одна з гарних реалізацій це: http://jizdnirady.idnes.cz/praha/spojeni/
    Вони мають в свому розпорядженні похвилинний розклад відправлення транспорту з зупинок і на основі цього пропонують різний маршрут залежно від часу початку.
    В наших умовах це також можна приблизно реалізувати, наприклад сходивши в диспетчерську електротрансу та щодо маршруток складніше тим, що вони, м'яко кажучи, іноді не дотримуються затверджених розкладів руху.

Загалом же можна сконтактувати з автором цієї схеми і спробувати розвивати її далі:)

10. Bossly

Bossly Member

З Google Transit я уже розібрався, там не так складно, уже зробив маршрут трамваю 3ки. Єдине що в мене на меті це зробити самому, тобто без капіталу, у вільний час. Складність тільки в тому, що файл з маршрутами має бути розміщений на сайті Львівелектротранс - якого, йолки, немає ((
    Писав їм листа, але вони не відповідають (

11. SPB

SPB Well-Known Member

Можливо тому, що у них нема офіційного сайту?:)

Є тільки неофіційний, який підтримують мої знайомі, буду пробувати домовитися з ними, якщо то підходить:
    http://www.lvivtrans.net

12. Bossly

Bossly Member

В самий раз )) Буду дуже вдячний за допомогу. З своєї сторони я можу запрононувати файл з маршрутами, та співпрацею з гугл (листуватимусь), а вони (твої знайомі, звичайно якщо не проти) дадуть мені місце де можна цей файл розмістити (там треба розміщувати за адресою на зразок цього http://myserver.agency.com/current/google_transit.zip).

Процес налаштування простий все що треба описано тут, можу навіть допомогти з настройкою :)

13. Bossly

Bossly Member

є новини? я і сам можу спробую поговорити з ними, якщо не маєш коли. На жаль на сайті немає жодної адреси куди можна написати :sad: ( може скинеш в пп адресу ;) )

14. SPB

SPB Well-Known Member

Перепрошую за затримку, на роботі дурдом "Веселка" на гастролях:8:
    зі сторони сайту всі згодні, єдине що розібратися із Transit'ом і більш-менш активно допомогати Вам з наповненням зможу не раніше ніж за тиждень-два:pardon:
    При потребі пишіть тут або в ПП.

15. klide

klide Member

ого, дякую, в закладки сторіночку додав) ато до мене друзі з Києва скоро придуть, думаю знадобиться)

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. Bossly

Bossly Member

По темі хто ще хоче допомагати з наповненням карти зупинок. Я оновив сайт lvivtransit.appspot.com, щоб кожен міг вносити зміни. Прото треба зайти в розділ "Додати зупинку".

18. pomapoma

pomapoma Member

казали, шо в центрі будуть роздавати буклетики з новими схемами маршрутів

19. Bossly

Bossly Member

Не казали коли? :)

а де твій аватар? :)