Цікаво скільки часу будуть рейки на вул. Стуса робити. Декілька років тому відрізок рейок довжиною 200 метрів (біля трудових резервів) робили більше місяця і тоді хоч об'їзд була можливість організувати, а тепер це взагалі паралізує рух з Сихова через Новий Львів.
Читав десь сьогоднi, що з рейками можливо затягнеться, бо будуть класти вiдчизнянi, а їх вігитовлення не встигає у графік. Тому можливо чекати доведеться. Хочя інші роботи по прокладанню шляху як на мене йдуть досить швидко.
Трамвай на Сихів. Фото за 27-09-2014 Щось давненько я не викладав фото будівництва сихівської трамвайної колії. Попередній пост був аж на початку серпня. Що ж, ти помітнішим буде прогрес. 1. Земляні роботи вже дійшли до верхнього Шувару. 2. Вздовж будмайданчика перевозять важку будівельну техніку. 3. Якась робоча нарада поблизу повороту на Сихівську. 4. Будівельна техніка на фотні головної сихівської церкви. 5. На цьому фото добре видно з чого складається подушка. 6. 7. На ділянці від поліклініки до Санта-Барбари вже стоять опори контактної мережі. 8. 9. 10. Тимчасовий пішохідний перехід. 11. 12. Деякі ділянки вже заасфальтували. Далі на цей асфальт кластимуть трамвайні плити. 13. 14. Ось така ситуація. Ще фото можна побачити на форумі SSC. Оригінал публікації...
1) схема руху від вулиці ... до вулиці ... по маршруту ... 2) термін коли планують здати в експлуатацію ну і т.д. і т.п. тобто якусь офіційну інформацію
1)рух буде здійснюватись пр-кт Червоної Калини - вул. Стуса до розворотного кільця 4 трамваю. 2) на будівництво було відведено 8 місяців.
Будівництво трамваю на Сихів затримується через старий колектор - See more at: http://tvoemisto.tv/news/budivnytst...aryy_kolektor_67128.html#sthash.Kq5RyWaP.dpuf
З 11 листопада по 16 листопада буде закрито для проїзду сихівський міст. Причина - прокладання колії на Сихів. http://tvoemisto.tv/news/syhivskyy_mist_zakryyut_dlya_proizdu_na_6_dniv_67162.html
Всюди буде дупа- і на Стрийській-Науковій, і на Зеленій. Мені от цікаво, як ті маршрутки, що через Новий Львів на Сихів через міст іздили, тепер іздитимуть. Є якась схема об'іздів? IQ 440 Energie
Радіо казало, що від завтра з 7-ї ранку, до суботи вечера, будуть робити каналізацію, тому міст буде закрито.