И зачем Вы в такую даль мотаетесь? Не легче в рабочие дни Вам ночевать у Миха? Ну, можно и у КАРАБИНА, на худой конец.
Тут не справа в тому, що не стигли запустити трамвай на Сихів при Радянській владі. Якби Росія не забрала всі гроші з України після розвалу СРСР, то і метро на Сихів, і трамвай вже давно-давним були б. Як не крути, а москалі таки винуваті.
Трамвай на Сихів? Може скоріше винайдуть якийсь індивідуальний джет-пак і люди так будуть літати містом без громадського транспорту!?
Ходила) коли йдеш не сама то взагалі круто. А так якщо в одну сторону то ще можна, а назад якось вже важко.. ноги болять Та й погода не завжди дозволяє Колись пройшла по місту 24 км ) ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- Та й взуття шкода..
Ходив я з Сихова і в центр, і навіть разок на Богдана Хмельницького (інший кінець Львова). Не вмер, як бачите...
Пішки чи громадським транспортом визначається наявністю вільного часу, вантажу, погодою, фізичною можливістю. Коли в тебе здибанка в центрі на 12 годину, багато вільного часу і є фізична можливість - легко можна пройти пішки навіть тих 7 км. Коли в людини проблеми зі здоров'ям і їй важко ходити, то навіть 1 км пішки може бути майже непосильним завданням. Ну і ясна річ, що якщо ви запланували купити 5 мішків штукатурки десь в Епіцентрі чи Практікері, то туди ще підете пішки, але от назад навряд чи понесете ту штукатурку на собі, а викличете таксі і ним ж поїдете
ТАК я і пишу про щодня - на роботу! До речі - не поганий вихід зробити велодорожки і ровером до центру! Я коли відвідав Львів майже всюди пішки і ходів - Львовм гуляти хорошо! А коли треба на роботу - то тут все ж швидкість важливіше!