ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нацистське мурло вже себе уявляє Імператором України. Ще один рагуль-вискочка.

• Смішно Смішно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли нема чим крити, немає аргументів на свій захист, недалекі люди відразу вдаються до образ опонентів.

Поставити тупо "тупо" і нічого не відповісти - багато розуму не треба.

Мені настільки смішно, що навіть словами не передати.

"Ви там давайте, ворушіться, бийте москаля, а ми, мериканці, подивимося, що у вас, рабів, получиться".

• Тупо Тупо x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

До вас приїхав навченний американець українського походження,як ви використували його знання? Послали в окопи,замість того щоб він вчив воїнів

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Усе змішалося, коні, люди, Латиніна, директор-пенсіонер... :)))
    Може тому мені уявляється позитивний сценарій з цього питання, що я не знаю хто така Латиніна? :dntknw: Я розумію, що Ви маєте на увазі зловживання і позбавлення права під ту дудку неугодних, новий привід для корупційних схем і т.і. Але ж ми того позбавлятися намагаємось. До того ж, якщо проаналізувати електорат Януковича, то його, Януковича, можливо і не було б в нашій історії, якби алкаші і придурки не мали можливості голосувати.
    А втім, краще почекаю коли Ви будете в гуморі. Мене лякають агресивно налаштовані співрозмовники.

Останнє редагування: 19 гру 2016
  6. Latana Royal

Прикольно. Якби ще переклад був, бо не розумію що кажуть

7. Latana Royal

про кого мова?

8. tea man

tea man 茶人

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там були фальшування. А Ви хочете щоб тільки риги мали право голосу? Бо саме так закінчиться відміна загального виборчого права. В ригів право буде у вас ні.

Я ж писав - створіть спілку, комітет і тп. І тисніть на міністерство. Об'єднаним легше боротись. І вони зобов'язані з вами рахуватись. Вимагайте зустрічі із політиками. Вони також зобов'язані. І будуть змушені з вами рахуватись. Ітд. Так працює в усьому світі. І ніхто це за вас робити не буде.
    Ви цього не будете знати допоки не почнете щось робити.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не знаю. Рука Москви, а, може, нога. Треба почитати оригінал, хто сумнівається)
    Хай розбираються. Чим більше розголосу про дії гебістської шобли, чим більше розслідувань, тим краще.

12. prius

prius Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В тому роліку що я виклав напівоголений Путін котрий заліз до Трампа через трубу вирішує із його держсекретарем де краще свердлити для видобутку нафти опісля відміни санкцій. Всі це речі обговорюються. Трамп ще не президент. Тому це поки-що неконкретне. Але скоро стане реальністю. З ним невідомо що буде але я б не очікував нічого доброго. Щодо злому серверів ітд це корисно. Обидві партії розуміють що це їм загрожує і будуть щось із цим робити. Трамп не користується особливою популярністю серед кадрів республіканської партії і рано чи пізно ввійде із ними в конфлікт щодо декотрих питань. Характер у нього конфліктний тому це скорше всього станеться. За два роки якщо він не доб'ється чогось суттєвого то будуть вибори в Конґрес де рес. скорше втратять більшість. В Сенаті і так в них перевага мінімальна. Вони отримали більшість через незадоволення Обамою. Це скоро зміниться. Трамп постарається. За Трампа проголосувала меншість тому йому буде тяжко щось зробити. Консолідувати країну він не зможе. Я не думаю що Коґрес надасть йому можливість суттєво нашкодити Україні. Але відбудеться суттєве погіршення політичного клімату в світі і це зашкодить Україні. Я сумніваюсь у здатності Трампа консолідувати країну або інші країни поза нею.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Congressional push for sanctions against Russia could set up clash with Trump

Ось наприклад стаття у ВП де говориться про можливий конфлікт між Трампом і Конґресом щодо санкцій супроти Росії. Як і республіканцями так і демократами які об'єднані в цьому питанні. Ґремс, МкКейн і низка інших завжди були сильними пропонентами санкцій і не страждають на любов до Трампа. На мій погляд Трамп буде президентом безкінечних скандалів як внутрішніх так і зовнішніх. Це вже висить у повітрі. У нього характер скандаліста. І політика як ніяка інша діяльність це ще стимулює.

• Інформативно Інформативно x 2
  15. Latana Royal

До початку відомих подій Марко вже 24 роки жив в Україні, звідки родом його мати. І 24 роки як не був військовим. Завод, з яким був пов'язаний його бізнес, знаходиться в Маріуполі, тобто в беспосередній близкості до місця подій. Пишуть, що він приймав участь в Революції гідності, а потім, пройшовши навчання, наряду з іншими, пішов воювати у складі батальйону Донбас.
    То я трохи не розумію, як і чому він навчав би солдат? У нас в самих таких запасників повно. :dntknw:

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це я, імперський пенсіонер (чи то пак пенсіонерський імпер) з Києва, винен. Я його туди послав.
    А міг би використати як інструктора з військової справи.

Пріус не дасть збрехати.

А якщо серйозно, то я зрозумів, чому новонавернені американці так дружньо ополчились на мене - вони відірвані від рідної землі, і тому страждають на ностальгію і депресію.
    Зі мною було подібне, коли я багато місяців на початку 90-х проживав у Західній Німеччині.

У нас у Україні тоді були пусті полиці (в овочевих магазинах - лише трьохлітрові банки з зеленими томатами, аналогічна картина і в продуктових магазинах, правда, на базарах можна було купити привезені з Польщі "ковбаси" та з Туреччини - "жуйки").

А німецькі магазини були переповнені всякими чудовими речами, і гроші були у мене. Але це мене не радувало. Хотілося додому. Невимовно. Психологічно домівка здавалася раєм.

От і хлопці мучаться у тому американському достатку, щодня йдучи по тротуару поміж товстих негрів і негритянок. Мене так німці під кінець мого перебування в Німеччині дратували.

Тому я навіть не ображаюся на їх оцінки "тупо", а просто співчуваю їм.

Україна, життя в Україні динамічне, ми живемо насиченим життям, споглядаючи постійні зміни нашого життя і сподіваннями на краще.
    А на що сподіватися їм? Хто і коли Трампа "завалить" у прямому чи переносному розумінні?

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Latana Royal

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США немає прямого голосування при виборах президента. Вибираються електори, від кожного штату певна кількість. За кількість мешканців додаються екстра понад базову кількість. З них формується електоральний колледж. Ось деякі із них не хочуть голосувати за Трампа. Більшість його все одно вибере. В деяких штатах вони за законом змушені голосувати як проголосувала більшість. Але в деяких ні. Це цирк насправді. Але для президента це поганий початок.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Суто теоретично вони можуть його не вибрати. Але це може погано закінчитись.

Tags:
а де твій аватар? :)