ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ми з Вами, мабуть, про різні речі. Ніхто не намагається позбавити прав. Кожен має право розібратися у питанні і довести свою обізнаність за допомогою неупередженого тестування. Мова про усвідомлене використання свого виборчого права.
    Бо мене теж бентежить думка, що моєю Країною і моїми дітьми правитимуть кримінальники тільки через те, що в природі придурків, зазвичай, переважна більшість.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви плюсували за допис де аґітувалась відміна загального виборчого права. Тепер це називається закликом до порушення прав інших. Питання на якій основі Ви на себе це берете. Ви імператор призначений Богом правити? Якщо ні тоді на якій основі Ви це робите і чому у Вас повинне бути право голосу. При демократії таке право мають усі громадяни окрім тих які знаходяться під арештом або в тюрмі. Ви ж пропонуєте прав позбавляти на основі якихось тестів. Хтось інший захоче позбавляти на основі інших критеріїв. Переможуть завжди люди зі зброєю. І будете мати диктатуру людей зі зброєю які вас ваших прав позбавлять. Мені зрештою байдуже. Моя сім'я завжди мала привілеї при всіх імперіях. Стригти будуть вас. Продовжуйте далі в тому ж дусі і читайте побільше холуйку Латиніну.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сучасні вибори перетворились на якийсь балаган. Кандидати їздять з медведями і циганами по країні, влаштовують яскраві концерти, хто кого переплюне, у кого цікавіші медведі, у кого голосніші цигани.

Хіба так вибиралися колись козацькі старшини? То була серйозна процедура, серйозне обговорення кандидата серйозними людьми, і кандидат був серйозна людина, без усяких вил чи віслюка, запряженого в сани з назвою країни

В демократичній Америці - те саме. Кандидат у президенти розповідає про щупання молодиць і дівчат, і його обирають. Старий ловелас на чолі найпотужнішої держави замість поміркованого чоловіка (чи жінки) середнього віку.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19 століття було найгіршим в історії Британії. Один ґеноцид ірландців вартує того щоб той період не викликав захоплення у психічно здорових людей. Хоча це не дивно очікувати від країни холуїв Сталіна.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Де на Січі? Шапками голосували. Слабшу сторону яка не відступала могли убити. Але це військо а не держава. І Ви не у війську. Ви хочете прав воїна але воювати не хочете. Забагато хочете. І нічого не отримаєте.

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Припиніть ці образи, пане Вороне. Я можу плюсувати дописи за якусь основну думку. В цьому випадку це думка про те, що безглуздо коритися тупій масі більшості, яка реагує не мозком а чимось набагато нижче, реагує на розмахування ганчіркою перед мордою, бажано яскравою.
    До того ж я висловилась щодо власного бачення і повірте, я не маю нічого проти пенсіонерів, які тримаються у тонусі і здатні на активні дії.
    Але якщо пенсіонер не такий, як директор у школі моєї доньки, який вже втомлений, живе десь у часі власної молодості, зібрав коло себе таких самих втомлених, які ставлять палки в колеса усьому що молоде і нове. В результаті у школі розквіта таке махрове і нелякане хамство і від того страждають учні, в першу чергу, і якість знань. Бо діти інші, а вчителі не здатні не те що перебудуватися, але й просто усвідомити нові потреби нових людей.

7. medwedo berlogsoni

Я, здається, починаю розуміти...
    Ви одночасно і захоплюєтесь Британією:
    і гудите:
    Займусь я, мабуть, чимось змістовнішим, ніж дискусією з Вами.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Британія це не анґлосаксонські країни а тільки одна. І Британія 19 ст. Зовсім інша чим Британія 21, 20, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10 і до часів до народження Христа століть. Включно із часами коли вона була частиною Римської Імперії де Латиніних лупили по дупі батогами щоб не пащекували.

Гудите тільки Ви тому що сирена портова.

View: https://www.facebook.com/vakhtang.kipiani/posts/10154778695867410

Райський мухолов. Мій старий друг. Живе в раю і споживає мух, гусениць і латиніних. Після смерті вони відправляються йому на вічне споживання.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І яке має відношення поганий директор школи до загального виборчого права? Не подобається тоді зберіть комітет батьків, виборців ітд. Пишіть, збирайтесь, скаржтесь уряду і депутатам, влаштовуйте демонстрації, страйки і інші політичні акти. І переможете. Не хочете або не можете? Тоді проблема у вас. І компенсація у вигляді фантазій а ля Латиніна про позбавлення прав інших вам не допоможе. Прав позбавлять в першу чергу вас. Бо тоді ви вже від них відмовились. Латиніна над цим і працює в Росії. Фактичних прав там вже усіх позбавили. Залишилось тільки позбавити їх формально. Навіть уряд СРСР так далеко не пішов. Або 3 Рейху. Те що проповідує Латиніна ще гірше. Я дивуюсь що ви не бачите таких елементарних речей.

10. medwedo berlogsoni

У Вас трохи із українською нелади
    А сирена гуде, а не гудить. Якби я мав на увазі звук пароплава, я написав би "гудете".

11. medwedo berlogsoni

Ви прямо по-совєцькі - "не чітал, но осуждаю".
    Латиніна якраз каже, що ті, хто працюють, наприклад, підприємці - водії-дальнобійники, що дійсно щось роблять, повинні мати право голоса, бо ці люди - з головою, вони примножують багатство країни, годують себе і сім"ю і сплачують податки у казну, а всякий алкашний зброд, що за 300 рублів віддає свій голос - ні. Такому просто треба давати 300 рублів і не впускати на виборчу дільницю. І я з цим згоден.

Для Вас Латиніна - ворог, бо росіянка. Прямо як ірландка для британця 19-го сторіччя.

12. prius

prius Well-Known Member

Шановний,я вже колись писав,в Україні повно москалів які не знають української мови ,а ви свій талант вчителя розбазарюєте на ЛФ і кацапських " опозиционерів"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

а ну нагадайте як ваша візаві назвала Сенцова якого гноблять в тюрьмі кацапи

• Подобається Подобається x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А Ви продовжуйте лизати кацапські дупи як попередні 400 років і дивуйтесь чому ви живете в лайні.

15. medwedo berlogsoni

Я ніколи не сидів навпроти Латиніної.

Ви, мабуть, мали на увазі "протеже".
    Але то таке...
    або, скоріше, кумир(ша)...

16. medwedo berlogsoni

Так українські патріоти час відбирають! До москалів руки не доходять.
    Хотілося б у першу чергу, щоб українські патріоти добре рідну мову знали, а з москаля що візьмеш? Одне слово - москаль.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та воно демаґоґ. Яке бреше і перекручує. І проповідує націонал-соціалістичну ідеолоґію кацапні, такої як Латиніна. Стокгольмський синдром помножений на роки сувітського зомбування. У випадку чого воно першим стане жертвою. Тому-що латиніни вже їх призначили жертвами. І на заріз вони підуть без опору. Бекаючи про "пенсіонерів, наркоманів, інвалідів". Цих принаймні не шкода. Це мертві душі.

• Подобається Подобається x 1
  18. medwedo berlogsoni

Це ж треба - серед ночі проснутися, щоб таке ляпнути. Ну, думаю, це - спросоння.

19. medwedo berlogsoni

Я думаю, що Джорджу Вашингтону і Томасу Джефферсону дуже поталанило, що вони стояли пліч-о-пліч із такими незламними борцями за демократію, як Пріус і Ворон.

• Тупо Тупо x 2
  20. medwedo berlogsoni

Я не розумію чому дехто, якщо вже відбіг від України, починає зверхньо критикувати тих, хто тут залишився.
    Якщо Ви вважаєте себе українцями, то на Вас і на Ваших предках лежить така ж провина за московське ярмо, як і на тих, хто залишився тут.
    А якщо Ви вже не українці, а американці, то навіщо давати космічні поради нам, українцям, що нам робити, кого слухати і кого читати?
    Самі якось розберемося.

Смішно буде, коли Трамп почне виганяти із країни таких "американців" зі словами: "Повертайтесь, звідки прийшли і там будуйте демократію, а не тут - на всьому готовенькому." Почне, звичайно, з латиносів, а ким закінчить - невідомо.

• Тупо Тупо x 2
Tags:
а де твій аватар? :)