ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Крук сумує просто. Трамп виявився меншим пітарасом чим очікувалось, імпічмент навряд чи вийде замутити.
    Ще й Німеччина недавно забрала в Америки свій золотий запас в 300 тонн чистого золота, який зберігала там з 1951 року, коли почався нечуваний економічний ріст зруйнованої вщент країни, яка лише кілька років перед тим програла найжахливішу війну в історії людства.
    Нічого, гори золота забрали, але прийшов вуйко головастий з німецьким корінням, він знова навчить янкі господарити і зробе Америку знова великою.)

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В добрий час - хай робить. Але - хочу підтримати Ворона - не та вдача, якщо дивитись на все, що було з Трампом досі. Величезний досвід банкрутства, скандали, малодипломатична поведінка геть в усьому.
    Розсваритися зуміє, в цьому нема сумніву. А конструктив за нього будуть робити інші люди.

Знаєте таке прислів'я: "Чи дурень, чи пишний, чи в дурного зимував!"
    Але це Америка. Великої шкоди зробити не дозволить система влади.

Останнє редагування: 12 лют 2017
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

Я теж так кажу. "Бариги"/бізнесмени не можуть бути дураками апріорі, я то давно казав.

4. Silver bullet

Хлопці, барижний розум не так вже потрібний на цій посаді. Ми вже маємо досвід, чи ні? Потрібен державний розум.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Баригам до дупи держава,вони за копійку продадуть рідну мати не те що державу

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й Трамп-бізнесмен вам в дорогу.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

піарщики, які в житті нічого не зробили?

8. prius

prius Well-Known Member

Трампу баризі недовго залишилось при владі,а в Україні самі бариги при владі і нищуть країну

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та буде він повну каденцію, я вас прошу і не виключено, що піде на другу.

10. prius

prius Well-Known Member

Тоді це буде вже Трамп державник і своє барижне минуле забуде як страшний сон( тим більше і барига він ніякий ,банкрот і неплатник податків)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Роман Шухевич теж був бізнесменом.

• Смішно Смішно x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Також Марія Тереза. Не придурюйтесь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Ще скажіть що Юда не був баригою

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо маєте на увазі чоловіка ліворуч, то то - футбольний тренер збірної Німеччини. Забув, як його звати, бо не болільник.
    А Штайнмайер - он в окулярах, посміхається Анґелі

15. medwedo berlogsoni

Я слухав Вєллера, в тому числі і про Трампа.
    Стосовно "стіни". Трамп говорить своєму мексиканському колезі: "Ти, я думаю, чесна людина, і проти наркоторгівлі, як і я. Тому потрібно будувати стіну, щоб зменшити наркотрафік. І природньо, що твоя країна повинна взяти на себе частку витрат."

Різниця між демократією і охлократією:
    Наміри Трампа стосовно Росії (як собі це уявляє Вєллер):
    Останнє нам не може подобатися. Але якщо у Трампа такий підхід до відносин із Путіним - потрібно виходити із цього.

Всі цитати із: Интервью / Михаил Веллер

16. medwedo berlogsoni

А праворуч - оцей чоловік:
    [​IMG] [​IMG]

Йоахім Льов (Лев)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хлопці, вчіть уважно українську історію і знайте своїх героїв:

Хто насправді створив феномен Бандери?

Степан Бандера був неабияким організатором молоді. Роман Шухевич зарекомендував себе як успішний бізнесмен. Лев Ребет зробив наукову кар’єру як визначний дослідник етнонаціональних процесів.

18. Silver bullet

Миху, ви вважаєте я досі не бачила Штайнмаєра?) Я не знала, скільки йому років, а зараз хтось назвав цифру. Нашо мені німецькі тренери)

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я знаю історію. Інша діяльність не є основною. Шептицького також можна назвати бізнесменом. Не пишіть дурниці.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка різниця? Порошенко має бізнес - теж не основне. Основне у нього - любов до цукерок.:)))

Tags:
а де твій аватар? :)