ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дуже влучно до теми про Латиніну.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пане @Ворон, я, на жаль, не знаю, чи Ви дійсно думаєте, те що пишете, чи просто ще не прийшли до тями, обравши Трампа, тому я вирішив не вступати з Вами у жорстку полеміку, а задавати одне по одному короткі питання, а Ви, коли Ваша ласка, відповідайте коротко, не малюючи жахіть поводження з тваринами: гамадрила, мішок, річка.

Зараз у Україні (і в Росії) право виборчого голосу мають ув"язнені, в тому числі - рецидивісти, що чинили розбій, насильство, вбивства, грабежі, розбещення неповнолітніх і т.п. Звичайно, працюючи під примусом на зоні, чи без примусу, вони платили податки. Вони споконвіку живуть в Україні, як і їх предки.

Питання. Чи повинні ці особи (ув"язнені, чи звільнені по закону Савченко) мати право голосу на виборах?

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А мо, Крук якраз той шо дуже воював, і його на війнах Віртуальності троха підконтузило?)

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

1. Я не український громадянин.
    2. Я не проповідую відбір прав у інших на основі особистих примх.
    3. Хочете відбирати у мене права - приїжджайте. Побачимо як це у Вас вийде і де опиниться Ваша відбиралівка. Разом із руками і ногами.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США особи ув'язнені позбавляються громадянських прав на час ув'язнення. Це через ЕС в Україні наприймали дурних законів. Ось пошліть ЕС нах. І введіть нормальне законодавство. Заодно введіть повішення для державних зрадників. Британці так зробили. Вийшли із франко-німецького будику варіятів. Що заважає Вам. Трамп? Тим більше що це снобувате бидло вас туди і не приймає.

Але пенсіонери не злочинці. І якщо відбирати права у них то у вас тим паче.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як дасть Бог здоровля, знова приїду в березні. І знова буду до тебе дзвонити. І, напевно, знова ти трубки брати не будеш, або взагалі пропадеш кудась. Хоча права твої відбирати я ніколи і не збирався, Крук.)

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я буду відповідати так як мені бажається. Командуйте своєю дружиною.

Це традиційне римське покарання для тих хто підняв руку на своїх батьків - парріцидів. Використовувалось і пізніше. Наприклад Римськими Папами щодо тих хто виступав проти Папи. Латиніна як і всі кацапи винна у тому що підняла свої руки на матір - Україну. Через це такий спосіб покарання для неї справедливий і історично обґрунтований. Жахіттям є не Poena cullei а існування кацапів-парріцидів таких як Латиніна.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шкода. Ми вчора виграли ще один суд. Якраз би було чим зайнятись. )

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я теж притримуюсь думки, що вибирати повинні ті, хто здатен думати, так само, як авто управляти мають право ті, хто не сліпий і дієздатний. За віком не треба обмежень, навіть припускаю участь підлітків, яким не байдуже і які мають мозок , але якісь елементарні знання і поняття, іспит - повинні бути. Тоді відсіються і ті, кому воно нафік невпало те виборче право, а їхнім правом користуються шахраї.

• Подобається Подобається x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Права виборюються волею а не розумом. Безвільні раби котрі не воювали із загарбниками виборчих прав не повинні мати. Це зразу відсіє 70%. От і чудово.

11. Latana Royal

Раби і війни із загарбниками нині не актуально. Тому воля повинна бути направлена на бажання розбиратися у питанні, важливому для держави.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо неактуально тоді чому над Севастополем майоріє кацапська шмата? І чому наш уряд надає вашому військову допомогу? Це може мені привиділось?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

Ваша пропозиція надавати право лише тим, хто воював, передбачає, що суспільство повинно вести хоча б періодичні війни з сусідами, чи ще кимось, інакше за 60-70 років не залишиться тих, хто матиме право голосу.
    І для того, щоб з часом поповнити контнгент виборців, доведеться самим розпочати війну, якщо ніхто із сусідів не нападатиме.

Я ж кажу про нормальну процедуру. Здав екзамени, не ув"язнений і не божевільний - голосуй.
    Всі мають право голосу. Але після того, як здадуть екзамени.
    Плюс, для тих, хто відсидів, повинно бути позбавлення прав на певний термін.

Стосовно "раба Латиніної". Езоп також був свого часу рабом. А його рабовласника Ксанфа ми пам"ятаємо лише завдяки рабу Езопу.

Якщо Латиніна каже, що вбивця не повинен мати право голосу, то це - істина, незалежно від того, сказала це рабиня чи патриця.

А Ви або неуважно читаєте, що я пишу, або я не знаю.

Відбувається дивна річ: приїхала в країну нормальна розумна людина, але вона кілька років не матиме права голосу. А якийсь наркоман-ідіот, який зовсім уже ні в чому не орієнтується, але все життя прожив тут, вкидає в урну бюлетень (після того, як йому дадуть на дозу), маючи на це повне законне (по закону) право.

Я Вам кажу, про те, яким я уявляю собі виборче право і висловлююсь досить чітко, а Ви мені наводите з історії зовсім інші приклади і приписуєте це моїм уподобанням.

Я ніде не говорив, що право голосу повинні мати лише патриції чоловічого роду з хронічним геморроєм, бо вони двадцять років сиділи на коні, воюючи із ворогами.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вірно. Необхідно розпочати період революційних війн. Як у Франції опісля Великої Революції. Звільнити Европу і Росію від тиранів-узурпаторів.

Який стосунок у кацапів до Езопа?

Тих котрих випустили поновлюють у правах. Тому потрібно садити на 200 - 1000 років як роблять в анґлосаксонських країнах. Що заважає? Правильно ЕС. Тому Британія звідти і вийшла. І вам туди входити не варто. Пошліть їх подалі.

Будь-що сказане рабинею це як мед який пройшов крізь сито із лайном. Потрібно бути збоченцем щоб його їсти.

Якщо злочини тяжкі дайте 2000 років тюрми або відрубайте голову. Навіщо ця демаґоґія? Ви вже почали вішати державних, зрадників, шпигунів, кацапських бандитів включно із Латиніною? Чи хтось знову заважає?

А я Вам кажу що Ви з Латиніною не імператори і в інших відбирати прав за своїми примхами не будете. Будете намагатись - закінчите життя у мішку на дні річки.

• Подобається Подобається x 1
  15. Latana Royal

Це виключний випадок.
    Пан @medwedo berlogsoni дуже розгорнено і розважливо відповів щодо війн.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З тим як Ви воюєте у Вас буде 200-300 років війни з кацапами. І полізуть ще поляки, угорці, румуни і навіть білоруси із молдаванами. Тому що стеля ваших можливостей це відбирання прав у пенсіонерів.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Виключний? Чому тоді Україна знаходилась під кацапською окупацією останніх 300+ років? І чому сьогоднішня окупація нагадує 1 в 1 окупацію 10-20-х 20-го століття. Ви не плутаєте часом значення слів випадковість і закономірність?

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так як Ви ще не є морально зіпсутими як поцінувач Латиніної то можу порадити Вам боротись за свої права а не думати про те як відібрати їх у інших. Користь подвійна. 1. У Вас не відберуть Ваших прав. 2. Вас не вб'ють ті кого Ви намагались прав позбавити. А рабиню Латиніну не слухайте. Вона жодних прав не має окрім права пашталакати для створення ілюзії "опозиції" при дворі холуїв і холопів Путіна.

19. Latana Royal

Пане @Ворон, Ви зазвичай такий розсудливий, я поважаю Вашу думку і мені дивно читати подібні крайнощі.
    Розмірковувати про 1000 років ув'язнення і відрубані голови з руками та інші середньовічні катування - це розмова ні про що. Це суцільні емоції. Я вже починаю думати, що Ви або ув'язнений, або з Вами ще якийсь негаразд, так наполегливо Ви захищаєтесь :))) В жодному разі не хочу образити, тільки розрядити.
    Пропозиції пана @medwedo berlogsoni по цьому питанню мають досить здравий і конструктивний характер.

20. medwedo berlogsoni

Ще не вийшла. А загальне виборче право з часом і Британії піднесе сюрприз. Коли і вони оберуть свого трампа.
    Стосовно Британії, то тут Ви співзвучні з Латиніною. Вона також вважає, що Британія розросталась і квітла саме в 19-му столітті, коли загальним виборчим правом і не пахло. Тепер же британські нащадки разом із прийшлими на острови захребетниками профекають усе, набуте у 19-му столітті.

Tags:
а де твій аватар? :)