ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я коли бачу новий допис про Трампа, то спішу почитати, що ж там нового. А тут - дождь, вий, ситуасьйон.
    "Ось що Трамп животворящий з людьми робить!"
    Значить, "оффтоп" - немає такого слова в українській, а "ситуасьйон", виявляється, є?

Ну, давайте, "моніторте ситуасьйон" далі, коли більше нічим зайнятися. Я не проти таких повідомлень, але для цього є тема "Справжнє обличчя Росії".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Написав листа ПОТУСу. Неприємно але потрібно. За збільшення санкцій.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Американці не вбили жодного українця в Україні. Кацапи вбили десятки мільйонів і ще десятки мільйонів виселили. І не дивлячись на це рагульня вилизує кацапські сраки навперебій.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

The Security Service of Ukraine added 2 new photos.
    14 hrs ·
    У Львові #СБУ викрила адміністратора антиукраїнських спільнот у соціальних мережах

Адміністратора проросійських спільнот у соцмережах викрили у Львові співробітники Служби безпеки України.

Зловмисниця створила фейкові акаунти та адмініструвала групи антиукраїнської спрямованості, де розповсюджувались матеріали, що дискредитують українську державу, пропагують створення т.зв. «новоросії». Окрім того жінка організовувала збір фінансової допомоги бойовикам т.зв. «ДНР/ЛНР».

Також поплічниця сепаратистів збирала та передавала російським модераторам дані про суспільно-політичну та соціальну ситуацію на Львівщині, займалася блокуванням проукраїнських спільнот та користувачів у російських соцмережах.

Під час обшуків співробітники спецслужби вилучили комп'ютерну техніку із доказами її протиправної діяльності.
    Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вона захищає своє рішення запросити Трампа до Британії а не Трампа. Це різні речі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені сподобався діалог. Колоритно і цікаво.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Були якісь технічні зміни. Але БД сам винен що погано інформує пресу.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, то всьо фігня. У мене є для вас хороша новина. Юля Тимошенка 20 мІнут говорила з Трампом. Це кінець!!! Вона не дасть йому нічого зробити. TRAMP is in outside.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Volodymyr ArievСтежити
    4 год. ·
    Важлива стаття з New York Times про перші кроки зовнішньої політики в адміністрації Трампа. Наразі, "зрада" відкладається.

Трапм пішов стопами зовнішньої політики Обами | Total Visits 12 | Volodymyr Ariev
    Трамп обіцяв радикальну перебудову зовнішньої політики Обами. Яка, серед інших, містила три ключових елементи: застереження Ізраїлю…
    ARIEV.INFO

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Bohdan Yaremenko shared Iryna Mazur's post.
    10 hrs ·
    Нещодавно я іронізував над тими українськими політиками, які намагались піаритися на церемонії інаугурації Дональда Трампа.

Тепер ось сьогодні-завтра-післязавтра почнеться нова хвиля бахвальства "зустрічами з Трампом", участю у національному молитовному сніданку в США.

Цього року, як справедливо зазначає авторка посту, не "від України", а "з України" (тобто представляючи не нас, нашу державу, а всього лише себе-коханих) на Національний молитовний сніданок прилетіли, приїхали, пришкандибали і підгребли 70 (!!!) нардепів та різного роду високопосадовців.

Строкате, неорганізоване, різноголосе кодло українських небожителів в Вашингтоні, які сподіваються через рукостискання з Трампом стати важливими для свого народу, викликають різні почуття. Переважно негативні. І не лише у авторки посту пані Ірини Мазур.

Наші посадовці та нардепи, які рідко користуються послугами професіоналів чи українських дипломатів мало що розуміють в політичній кухні "в середині Белтвею" (Белтвей - це окружна дорога навколо міста Вашингтон).

Нещодавно американський політолог пояснював мені: під час відвідання приміром Канади, Японії чи Великобританії американським президентом чи іншими високопосадовцями чи впливовими політиками США ти рідко почуєш фрази про стратегічне партнерство, "виняткову важливість цих країни для США." Для США і американців винятковість і важливість Канади, Японії чи Великобританії настільки очевидна, що про це не варто говорити, а краще зосередитися на серйозних питаннях співпраці. Американці не сумніваючись воюватимуть за ці країни. Натомість усю чепуху про "ми на вашому боці", "ваш приклад і ваша боротьба важлива для нас", "ми підтримуємо вашу боротьбу", "ви наш важливий друг" традиційно говорять в Грузії, Україні і тд.

Так само і в Вашингтоні. Вам посміхаються, з вами зустрічаються, говорять протокольні та церемоніальні фрази, запевняють, що наступного разу нам обов"язково потрібно поланчувати разом, і.... І все.
    Крапка. Повна зупинка. Ну, хіба наступного разу таки поланчують замість "сухої" зустрічі в якомусь із урядових будинків.

Але якщо "українці" висаджуватимуть на інаугурації чи молитовні сніданки іго в сотню людей, які розбредатимуться по усіх офісах Вашингтона виклянчуючи гроші на партійні чи інші подібні проекти, плетучи інтриги один про одного, "несучи пургу" про ситуацію в Україні, на фронті і тд, особливо якщо ця "пурга" сильно відрізнятиметься від "пурги" з боку офіційної України чи від тієї картинки, яку малюють американські ЗМІ, серйозні аналітичні установи чи американське посольство в Києві, то з нами, українцями без лапок, і нашою державою просто невдовзі припинять говорити взагалі.

Ну, а кількість українських можновладців, готових молитися з американцями на їхньому сніданку, звичайно надихає. Нехай моляться. Чи ще краще - вимолюють і відмолюють.

[​IMG]Iryna Mazur
    15 hrs · Bryn Athyn, PA ·
    Частина 2 про українських депутатів: вчора, у Вашингтоні відбувся молитовний сніданок з участю президента США. З України (зважте, що не від України), до столиці прибуло 72 депутати та високопосадовці. По великому рахунку, мета відвідування такого заходу є благородною, але до таких благородних цілей, на мою думку, потрібно духовно вирости в першу чергу. Тому, традиційно, відвідування цього заходу є само піаром для укр політиків. Як наприклад, минулого року примирювались Тимошенко і Герман, за це можна б було вручати Оскара. До речі цікаво, якби Америка була під обстрілом, американські конгресмени би полетіли на Оскара? Це перше. Друге: якщо вже всі так бавляться в самопіар за власні кошти (як це стверджувалось), то ніяк не можу второпати чого по Вашингтону бігали табуни депутатів, організовували по свої каналах (часто про путінських) зустрічі і умудрилися задовбати (на жаль іншого слова не знайшла) всіх помічників конгресменів і сенаторів до такої міри, що ті вже сказали що просто хворі від укр нашестя. Я вже якось писала, що лобіювання в США це специфічна сфера діяльності, яка строго контролюється і іноземні посадовці аж ніяк не мають права цим займатись. Для дипломатичного представництва інтересів України в нас є дипломати і офіційні делегації, є голова комітету по закорд. справах ВР і я не думаю що вони потребуть різних "помічників", які часто несуть абсурд і нісенітицю. Те що Україні вже аж точно не потрібно, то це візити на погодження дострокових виборів і зміну політичної системи. Особи які це роблять просто позоряться самі і позоряться свою ж країну, тому що особисті політичні амбіції в них написані на чолі. Вчора, на зустрічі в Діловій Раді, я відверто сказала декілька тез, ось тут дуже коротко: 1. досить нам тут розповідати казки, ми добре володіємо ситуацією що насправді робиться в Україні, в тому числі по залученню інвестицій і роботі з інвесторами. 2. Етика - потрібно серйозно задуматися над своїми діями в перестати позорити себе і нас. Перестати лобіювати свої власні інтереси і зосередитись на інтересах держави. 3. Щодо просіння грошей - а не іронічно просити гроші маючи мільйони в деклараціях, все життя працюючи на держ роботі? 4. Санкції - а може варто подумати про санкційну політику самим? 5. Робота з волонтерами - її потрібно оцінювати і перестати їх травити (включаючи Супрун) бо нам, американським волонтерам це набридло. І останнє: мене просто перекидає коли держ службовець в Вашингтоні розмовляє мовою окупанта. Ви мене вибачте, я сама ідеально володію російською мовою і спілкуюсь нею коли вважаю за потрібне, але вважаю верхом цинізму держ службовцю розповідати про державні справі і представляти Україну мовою вбивць українських дітей.

-------------------------------------------------------------------------------------

Про папуасів. :)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
Tags:
а де твій аватар? :)