ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви, пане, не знали, що Пріусове "Тупо" - то "the best" по нашому?

А ви врахували, що у Пріуса Трамп на карку сидить?

Ото ж бо й воно.

Тут на форумі таке, жи жалітисі нема кому - витер смарклі і пішов далі. А ви як хотіли?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я сьогодні домовлявся про зустріч із однією федеральною інституцією по телефону. Взяло 50! хвилин! Домовитись можна тільки телефоном. І це ще не найгірше.
    Цей рудий паяц ще хоче скоротити уряд. Хоча він і так надмірно скорочений. Праві популісти можуть тільки в цирку працювати. Показувати Латиніну з ведмедями.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жінка теж може.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гнати його в шию тре.... падонок!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та я те знав. Вісімдесят відсотків оцінки "тупо" під моїми постами належить саме нашому заокеанському патріоту. Але правила є правила.
    І їх потрібно було би дотримуватися навіть тим, хто мешкає в багатих демократичних країнах, і звисока поглядає на свою колишню Батьківщину та інколи підкидає "мудрі" поради.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прівус, дєкую за "тупо". Розумію.... співчуваю....

• Смішно Смішно x 3
  7. prius

prius Well-Known Member

Михрютка бачиш як добре коли сам собі співчуваєш

8. prius

prius Well-Known Member

Дійсно кацапи тупі,навіть якщо вивчають багато мов і слухають латиніних з ганапольскими,кацап в мене Батьківщина одна а жити я буду де захочу на відміну від кацапів і підкацапників

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

U.S. Embassy Kyiv Ukraine
    1 hr ·
    Statement by Mark Toner, Acting Spokesperson, on Ceasefire Violations in Eastern Ukraine

U.S. DEPARTMENT OF STATE
    Office of the Spokesperson
    For Immediate Release
    January 31, 2017

The United States is deeply concerned with the recent spike in violence in eastern Ukraine around Avdiivka-Yasynuvata. Since January 28, the OSCE’s Special Monitoring Mission has reported a dramatic increase in fighting, including with heavy artillery and other weapons proscribed by the Minsk agreements. The fighting has caused dozens of Ukrainian military casualties and 10 civilian casualties. It has also left 17,000 civilians, including 2,500 children, without water, heat, or electricity. To avert a larger humanitarian crisis, we call for an immediate, sustained ceasefire and full and unfettered access for OSCE monitors. We also reaffirm U.S. support for full implementation of the Minsk agreements.

І чим це відрізняється від Обами? Така ж глибока стурбованість яка насправді є ні про що в рамках того що відбувається.

Хіба що фото будуть із іншими писками.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Україні затвердили нову нагородну зброю для вищих посадовців.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Був знайдений напів брат Трампа. Виявляється Трамп народився в Кенії і не може бути президентом США.

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Centerer

Centerer Well-Known Member

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Почув те слово відносно недавно, при союзі кажись американці були "буржуями" або "янкі".

16. medwedo berlogsoni

Коли я десять років тому зареєструвався на одному російському форумі, і там ще можна було говорити на політичні теми (тепер - ні в якому разі), мене назвали "подпиндосником", я запитав "а що це означає?", і мені один із Пітера відповів, що "это - очень нехорошее слово".

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Піндоси це насправді кацапи. Це кацапська звичка перенести із себе на інших.
    Янкі і ґріньґо насправді дурнуваті. Якщо говорити про сьогоднішні покоління. Велика Ґенерація це були великі люди.
    Але на відміну від хохлів вони не підлуваті і хитросракі, проте низка так званих еліт є підлішою і хитросракішою за хохлів.
    Від жабозадих вони вигідно відрізняються відсутністю наглості і звички цілувати кацапський зад як це роблять жабозаді і ганси. Окрім еліт звичайно. Там деякі за гроші спроможні на все. Але немає на планеті нічого гіршого від кацапів. Це абсолютні виродки і пінди. Від латиніних до дуґіних. Хохло-кацапи найгірші із виродків.

Останнє редагування: 1 лют 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:drinks:

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Ворон Стереотипи і узагальнення

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Tags:
а де твій аватар? :)