ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ЦРУ тим ся не займає. Воно фріцами ся займає. )

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А давайте будемо американців інакше ніж піндосами не називати, якщо вже на те пішло. А тих, хто недавно туді ім쳥рував - підпіндосниками. Як Вам така пропозиція?

Ви на правила поведінки на даному форумі звертали увагу?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Centerer

Centerer Well-Known Member

Наче у домі спритного російського купчини XIX-го століття.

5. Centerer

Centerer Well-Known Member

Минув тиждень Трампа на новій роботі.
    Резюме від Віталія Портнікова:
    - з його діями можна погоджуватися, можна не погоджуватися, але він здійснює те, що обіцяв перед виборами. Добрий приклад, особливо для українських політиків.
    Резюме від Майкла Щура:
    - та він так за місяць усю свою передвиборчу програму виконає! А далі, що? Мабуть почне імпровізувати. От тоді вже всі ховайсі!!!

6. medwedo berlogsoni

Пане @prius, я був би Вам вельми вдячний, якби ви ще раз перечитали правила (Якщо Ви їх взагалі читали).
    От, дивіться, що там написано:
    Якщо Ви ставите "тупо", то це має бути вмотивовано. Слово "вмотивовано" означає: "надання пояснень, чому поставлена така оцінка".

Я, наприклад, не згоден із тим, що німців називають "фріцами", а французів - "жабоїдами". І написав про це Ворону. І навів приклад, а що було б, якби...
    Ви ж, з якоїсь невідомої причини поставили мені "тупо".
    "Тупо" - це що не можна називати німців "фріцами", чи що потрібно називати новоемігрантів "підпіндосниками"?

Чи, можливо, Ви вважаєте, що посилання на правила форуму це - "тупо"?
    Ну, тоді я в розпачі.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він якраз українських політиків і нагадує. Пригадуєте як Яценюк стіну будував?
    Це питання якості дій а не кількості.
    Ця як із обмеженням еміґрації і подорожі в США. Проблема не в самому обмеженні а в якості розпорядження. Під заборону попали особи які працювали на армію США, немусульманська група в Сирії яка піддавалась ґеноциду, студенти які вчились, близькі люди і багато іншого. На початку навіть ті що мають право на мешкання хоча потім це змінили. Тому навіть ті хто був за збільшення обмежень не в захваті від документу. Багато штатів, міст послали фед. уряд нах.
    І так у всіх діях Трампа. Непрофесійний рівень його дій і дій його команди. І цим він якраз нагадує українських політиків.
    Але тут до цього не звикли. І будуть з цим боротись. Що приведе до повної кризи федерального уряду. Штати можуть існувати окремо. Тому це не страшить. Але США на час вибуде із зовнішньої політики коли криза посилиться. Трамп уже входить у оборону. З часом його можливості будуть паралізовані. Його рішення будуть знаходитись під судовим слідством і він обов'язково ввійде у війну із Конґресом. Навіть цим. І він не Бил Клинтон. У нього гріхів набагато більше.
    Москва це все прекрасно розуміє. Тому його і підтримувала.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Йому тре вишиванку подарувати. Вона Путіна відлякує.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Йому вила більше пасують.

10. prius

prius Well-Known Member

Я вам поставив вмотивовано,ви не осуджували а запропонували таке ж саме,а особистих розборок в мене з вами немає

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. medwedo berlogsoni

Не прикидайтеся, Ви добре зрозуміли, що я засуджую лексику Ворона, і навів приклад, що було б, якби подібну лексику використовувати стосовно декого іншого.
    Вам просто не сподобалося слово "підпіндосники", і Ви поставили "тупо".
    А викручуватися - це також не красить дорослого чоловіка.

• Не подобається Не подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

При чому тут ТРАМПППППП?
    Заведіть тему "Як довести Гансам і Фріцам, що у сингапурок є лактація" і там обговорюйте, скільки влізе.
    Для Вас слово сингапурки - істина в останній інстанції. Як молоко в її цицьках.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З чим пов'язує загострення на Донбасі Financial Times, британський опір Трампу та бунтар серед американських республіканців - в огляді міжнародної преси від 31 січня.

Загострення по дзвінку
    Financial Times зауважує, що загострення бойових дій на сході України відбулося після телефонної розмови президентів США та Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна, протягом якої вони, зокрема, обговорили конфлікти в Україні та Сирії.

"У Києві зросли побоювання, що пан Трамп, який хоче перезавантажити відносини з Росією в рамках спільної боротьби проти "ІД", може скасувати санкції проти Москви, які були введені у відповідь на агресію Росії в Україні або визнати незаконну анексію Кримського півострова Росією у 2014 році", - пише видання.

FT нагадує, що минулого тижня Трамп заявив, що ще "дуже зарано вести мову" про скасування американських санкцій проти Росії, хоча раніше давав зрозуміти, що таке питання розглядається.

Ескалація в Авдіївці також обговорювалася під час зустрічі українського президента Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Видання зауважує, що, на думку Меркель, на Донбасі "перемир'я не існує".

"Канцлер Німеччини є переконаним прихильником збереження трансатлантичних санкцій відносно Росії, поки Росія і сепаратистські бойовики не почнуть дотримуватися сталого припинення вогню і питання не врегулюється. Але німецькі чиновники стурбовані тим, що якщо США випаде з режиму санкцій, то консенсус ЄС щодо санкцій також розпадеться", - пише видання.

Серед країн, які вже підіймали питання скасування санкцій, Італія, Греція, Болгарія та Словаччина.

FT: Донбас загострився після розмови Путіна і Трампа - BBC Україна

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І шо? Черга жінок не вишикувалась до охоронців аеропорту для перевірки?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думаю, що варто побоюватися. Тереза з туманного альбіону вже направила Трампа на путь істини.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Все правильно поліція зробила в аеропорту, виходячи з актуальної ситуації в світі з ісламістами-терористами.
    Слава Трампу і гансам-поліцаям!

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Горбатого могила виправить.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. medwedo berlogsoni

Ви наштовхнули мене на думку, яку я зараз і висловлю. Якщо у сингапурки - груди досить великого розміру, як це має місце в період лактації (я - фахівець не лише по жіночих днях :) ), то цілком закономірно, що поліціянти діяли за Висоцьким (а сама наложит толу под корсет - ты проверяй, какого полу твой сосед).

Адже мали місце випадки, коли пасажирка на руках несла немовля, яке, здавалося, спало, але в дійсності було мертвим і нашпиговане кокаїном. Підозрілим тоді виявилося, що протягом усього польоту дитина не проснулася, і їй не міняли підгузників.

Tags:
а де твій аватар? :)