ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не знаю щодо апокаліпсису але психічно хвора людина з атомними бомбами не виглядає обнадійливо.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Придурки які його вибрали ще не знають скільки вони заплатять.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, я починаю потерпати за Пріуса. Це ж тре так вляпатися. Втік від Януковича і потрапив до Трампа.

Доречі, роблю глобальний висновок: то ті гамериканські політтехнологи: спершу привели в Україні зека до влади, а тепер Трампа у США.

Хіба нє?

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Манафорт дуже темна особистість яка наробила багато біди і в Азії, і в Европі, і в Америці, і в Африці. Але було б помилковим переоцінювати кількох придурків. Насправді уся біда йде з світової клоаки нацизму Росії. Без неї цього б не відбувалось. Огидний олігархат і експлуатація народу на такому рівні ніде не відбувалась окрім тієї клоаки. І клоака активно просовувала і просовує свою нацистську ідеолоґію яка руйнує світ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, між іншим, кушаєте (від російського "кушать", використано для того, щоб не казати "їсте" і не казати "жерете") харчі, вирощені тими ж селюками. А не в коридорах Емпайр-Стейт-Білдінг.

Але мені дуже цікаво читати Ваші пости.
    Америка обрала "мудака і підора" (згідно з Вашою оцінкою). Але горою стоїте за існуючий виборчий закон. І я вже з нетерпінням починаю чекати на наступні президентські вибори, коли американці (по існуючому закону) оберуть "мудака, підора і кретина" (три в одному, зрозуміло).
    А може вони для різноманіття оберуть якого-небудь муфтія.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

бузковий, я би сказав.

10. prius

prius Well-Known Member

Дурню,я поїхав коли при владі був ваш коханий тато кучма

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти сі не обзивай, бо то характеризує з поганої сторони і мені прийдесі тішитисі, що такі покинули мою країну, нє?

• Подобається Подобається x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Коли Вашу Величність коронували? о_О

• Подобається Подобається x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

З яких пір вона твоя,то країна потрохів гройсманів тимошенків кучмів і прочої гнилі

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж Трарарампів....

Теж мені Трампобот...:)))

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Виглядає що Трамп своїми декретами досягне одного. Фед. уряд будуть судити усі кому не лінь і на великі гроші. Ще про гроші. Велика Стіна Трампа буде коштувати біля 20 мільярдів. На побудову і утримання та додаткову поліцію. На відміну від вигаданих латинінами "халяв" це реальні гроші. Якщо респ. Конґрес виділить їх з податків він буде нести співвідповідальність. Трамп щось волав про 20% тарифи стосовно Мексики. Торгові війни з Мексикою точно що не принесуть 20 мільярдів. А ось ціни на багато речей піднімуть. Як і інші торгові війни.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Для РФ — пора прозрения. В плане «Трампнаш» — обзор

Олег Пономарь

Доброе утро, друзья. Четверг, и новости сегодня, в основном, об РФ. И, само собою, новости плохие. Для Кремля.

— «Роскосмос» отзовёт все двигатели ракет «Протон-М». Пуски могут отложить до лета.
    — Американская юридическая компания PPF Management LLC подала в суд штата Нью-Йорк иск к Сбербанку, его главе Герману Грефу, а также ряду других российских юридических и физических лиц. Их обвиняют в причастности к рейдерскому захвату. От ответчиков требуют выплаты в размере не менее $750 млн.
    — Факт поставок оружия из РФ подтверждён судебным прецедентом: суд ЕС подтвердил законность санкций против «Алмаз-Антея» — тот делает «Буки», которые сбивают гражданские «Боинги».
    — Индекс Dow Jones впервые в истории поднялся выше отметки 20 тысяч пунктов.
    О Трампе — подробней. Что говорят на 31-м этаже в башне Трампа или Лихорадка по Трампу-4.
    Я не пишу каждый день про ситуацию в США потому, что я не умею писать пустые витиеватые кружева ни о чём. Пока всё происходит так, как было описано мною в «Лихорадке по Трампу 1-2-3». А именно:
    — Трамп занимается трампономикой (газ, нефть, автомобилестроение и т.д.) и очень в этом преуспевает. Рынки реагируют на «ура», и Доу Джонс 25 января впервые в истории пробил 20 тысяч пунктов вверх.
    Демократический истеблишмент также хочет поучаствовать в «золотом дожде» и предложил Трампу свою поддержку всех его инициатив в обмен на поддержку Трампом плана на инфраструктурные проекты и инвестиции из бюджета на сумму в 1 трлн долл.
    — Рекс Тиллерсон будет утвержден Сенатом на должность госсекретаря. Гарантии от него получены о том, что сближение с Россией невозможно (а почему госсекретарём стал президент нефтяной корпорации и почему начнутся проблемы у Китая, я описал в 2014 году в статье «За белой стеной»).
    — На постах силовиков (ЦРУ, разведывательное управление, Пентагон) — республиканские антироссийские ястребы, и Трамп даст им больше свободы, чем при Обаме.
    — Единству НАТО ничего не угрожает. Великобритания будет играть более заметную роль. Европейские члены НАТО будут тратить на оборону больше, наконец-то.
    Наша цель — быть готовыми к 2020 году, в плане вступления в Североатлантический альянс. А для Грузии уже летний саммит НАТО-2017 в Брюсселе станет историческим.
    Пока так.

• Інформативно Інформативно x 2
  17. prius

prius Well-Known Member

Видно що ви себе числите в тій самій гнилі

18. prius

prius Well-Known Member

Яка величність? Такий собі гнилий порохобот і гройсманфіл

19. Centerer

Centerer Well-Known Member

Читаю бо цікаво. Але не настільки, щоб через це втрачати почуття міри і скочуватися до рівня дзека у спілкуванні.

• Подобається Подобається x 2
  20. prius

prius Well-Known Member

Америка пережила 44 президента,були добрі були і погані,переживе і 45 го

Tags:
а де твій аватар? :)