ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мудак говорить про застосування тортур. Про терористів яких Обама пустив у США. Про заборону на подорож із мусульманських країн (не специфіковано яких). Про те що потрібно було забрати нафту у Іраку.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про охорону здоров'я. Звучить як соціалізм. ))
    Решта дрібні дурниці.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

В нього пухлина мозку?о_О

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Яка пухлина в тих хто за нього голосував?

5. Latana Royal

Але, Ви ж не визнаєте, що не всім можна вибирати :pardon: от тупоголові й навибирали

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви б хотіли щоб тільки вони мали право голосу? Бо вже так було в СРСР. Хочете щоб Мудак, Ху№ло і Йолоп були вічно? Тоді ви крокуєте правильною дорогою латиніних.

7. Centerer

Centerer Well-Known Member

Я не дуже уважно слухав обіцянки Т. (зовсім не слухав). То що, він це все хоче знищити? Я лише мав на увазі змогу людині отримувати зарплатню, а не посіб'я по безробіттю. Чи, може, багатьох це влаштовує і до роботи не тягне?
    Щодо ж переліченого Вами, то все це в тій чи іншій мірі ми вже маємо: платну медицину без страхування ( та страховка яку маю я сміхотлива і не дай Боже мені захворіти на щось серйозне - не розрахуюся до смерті), платну освіту, тижневі відпусткиі і відсутність декретної ( у тих, хто працює на "хазяїна", як у нас кажуть), викрутаси із пенсійним законодавством. Так що, ми тут вже давно "співаємо".

Ось, ось і я про це.

Я тільки "за" і вже давно. А перед тим був і за відмову від "халяви" з Росії.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Співайте далі. Тільки більшість світу не бажає здихати для збагачення 1%. І не буде.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Latana Royal

Все одно, не розумію тієї логіки. Чому Ви вважаєте, що коли створити умови, щоб кожен мав право довести свою обізнанність у питаннях державного устрою, економіки і бажання брати участь у долі держави, то це зможуть зробити лише тупоголові?
    Розжуйте, будь ласка. Може я не бачу чогось очевидного?

11. Latana Royal

СРСР навпаки, пустив до того процесу домогосподарок. А я проти того.

12. Latana Royal

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вивчіть історію.

О 10 годині 5 січня 1918 року розпочинають роботу Установчі Збори. Першим питанням, на якому почався конфлікт було питання про те, хто ж відкриє збори? Однак незважаючи на конфліктність, роботу збори все-таки розпочали. Більшовики, які були в меншості, запропонували прийняти програмний документ «Декларація прав трудящих і експлуатованих». Отримавши відмову вони покидають залу засідань, давши вказівку охороні випускати усіх охочих, але назад вже нікого не пускати. Збори пропрацювали до самого ранку наступного дня, коли начальник охорони Железняков попросив: «Господа, расходитесь! Караул устал!». Цього ж дня, вже 6 січня 1918 року, більшовицький уряд оголосив про розпуск антинародних Всеросійських установчих зборів, які, по-суті, проіснували лише добу. До розпуску Зборів Росія ще мала альтернативу свого розвитку: або Ради, або нова Конституція, після ж розпуску вона зникає.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

До речі де Ви начитались байок про допомогу за безробіття? Тут воно пів року. При можливому продовженні ще на пів. Якщо особа мала невисоку платню його не вистачить на більше чим 20% коштів прожитку. Не факт що його отримають. При звільнені за власним бажанням, вигнані ітд. Його не буде. Якщо працедавець збреше то тільки через суд і як особа буде жити невідомо. Найголовніше - безробіття виплачує напівприватна інституція контрольована державою. Яка збирає податки тільки для страхування для безробіття. Менше слухайте байок поціновувачів латиніних. Вони брешуть.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Unemployment benefits - Wikipedia

Страхування по безробіттю. Максимум 450 в тиждень що для НЙ вистачить тільки на кльозетовий папір. На пів року і до побачення. І навіть з нього беруть податки. На це також потрібно заробити і більшість його не зможуть отримати. Всі ці байки про халяви засуньте нацистці Латиніній в сраку.

Останнє редагування: 26 січ 2017
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Правильно. 90% безграмотність як за часів РІ. Щоб не вміли читати і писати. Дайош найбільш відсталу країну світу імені Латиніної! Ура таварісчі!

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На городі - бузина, а в Києві - дядько.
    У Вас законним шляхом (при існуючому виборчому праві) прийшов до влади Mood Duck, а Ви тут про бльшовицький заколот у Російській Імперії.
    Головне - не йти шляхом латиніних, які кажуть, що виборче право повинно належати тільки тим, хто працює і поповнює державну скарбницю. А не любителям соціальної халяви, які, якщо наобіцяти сім мішків гречаної вовни, проголосують за Mood Duck'a.

Як оця Ваша ремарка нижче (below) співзвучна з тим, що Ви говорили учора (про інтереси олігархів, які захищаються трампами, латинінами і медведами), я не розумію:

Tags:
а де твій аватар? :)