ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Колишні розвідники сформували 4DPac для розслідування економічної діяльності Трампа.

Ось їхні перші результати пов'язані із Туреччиною і Індією.

Trump's Foreign Conflicts

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://youtu.be/7h2phJC-dCM

Ось тут говорять що Трамп не досидить 4 роки. А як ви думаєте, досидить чи не досидить?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Потрібно написати такий виборчий закон, щоб рагулі не мали права голосу. Ги-ги.

• Смішно Смішно x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Альбо 1-ше, альбо одне з двох...

• Смішно Смішно x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Один плюс від Трампа - він полегшить видобуток нафти і газу у США. Що зле для Раші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дівчинко, сповзання великої донедавна Америки в дупу, все глибше і глибше, якраз і почалося з виборів тої чорної мавпи без яєць. Будьте певні - ніколи більше президентом Америки не буде негр. Абама мені дуже нашого Ющенка нагадує - краще би і не заходив срати, чмо.
    Саме Абамка і започаткував повільну, надіюсь, втрату Америкою свого панівного існування в світі, і прихід Трампа закономірний, хоча думаю що цей процес він тільки прискорить. Америка довгі десятиліття безроздільно панувала, але її час, на жаль, поволі але невпинно минає.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Samojlovu4, поставив "Подобається" не тому, що зі всим згідний, а тому що у Вашому посту є раціональне зерно. Хочу ще добавити, що Обама перед тим як покинути Білий дім, встиг ще кілька десятків мільйонів доларів кинути палестинцям. Пардон, майже четверть мільярда. А потім дивуємось, звідки гроші у терористів беруться.
    Администрация Обамы перед уходом перевела Палестине 221 миллион долларов: Политика: Мир: Lenta.ru

Ну, нафіга, питатається в задачі, давати палестинцям гроші? Коли відомо, скільки мільйонів осіло в паризьких фешенебельних магазинах, що пройшли через руки вдови Арафата?
    WikiLeaks раскрывает некоторые секреты Сухи Арафат и ее миллионов
    Тепер хтось інший буде "зводити кінці з кінцями" на 10 тис. обамовських баксів на місяць.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там нема бандитів, там є Пріус.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, нам звідси не видно того падіння. Ми чекаємо, але його не видно. Хіба от бакс трохи впав після свєт, але то не повод панікувати, нє?

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви я вже бачу не тільки глухуваті і сліпуваті стали. То не я писав а Самойло. А переноси фріців я не коментую. Німеччина це безалаберна калабаня наповнена свинями котра прямує до економічної катастрофи.

Америка занепаде це правда але через кілька сотень років. До того часу Україна повинна пробити вихід до скандинавського моря і освоїти космос. Німеччина занепаде через відсутність фантазії. Це найменш креативний народ планети. Там навіть Янукович виглядає ґенієм.

• Смішно Смішно x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

John McCain
    46 mins ·
    МакКейн нагадав Трампу що існують закони і трампові декрети не можуть їх порушувати. Це стосовно прагнень Трампа запровадити тортури.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про що і йдеться. Якого біса Трамп має витрачати мої податки на показуху в Чикаго. Пішов Трамп до фріців нах.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сьогодні по американському ТБ показували погоду в Іркутську. Такого не роблять ніколи. Іркутськнаш? Сибірнаш?

• Смішно Смішно x 2
  19. prius

prius Well-Known Member

А тут 90BA972C-82F1-4E66-9740-9BEE7F8B0679-367-00000073B1F20CD3_tmp.jpg

• Смішно Смішно x 2
  20. prius

prius Well-Known Member

Мішелка вся в чиколяді,зараз вернется на посаду в універ яку специально для неї створили десять років тому і вісім років тримали для неї і нікого не приймали на цю посаду бо вона нафіг не потрібна в універі,зато 400к в рік в кішеньку капало

• Інформативно Інформативно x 1
Tags:
а де твій аватар? :)