ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зате Янукович - "атлічний сємьянін". Дорікав свого часу Ющенку його другою дружиною-американкою.
    Давайте, дочекаємось кроків Трампа, як президента. А журналюги зараз накидають у ЗМІ "за всяку провину - та києм у спину".
    Можливо, у Маланки "дні". Страшні болі у попереку, а фейс потрібно тримати.
    Ніхто напевне не скаже, чому вона посміхалася через силу.
    У американській мові (чи англійській) є гарний вираз
    "to keep a stiff upper lip"

От інколи і доводиться.

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та це ж не середньовічча, щоб вмирати від скалки мучитися болями через жіночі дні. Там на обличчі читається не стільки біль, скільки страх і образа.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви так не пишіть, вєдмєдь знає всьо лучче про жіночі критичні дні.

4. medwedo berlogsoni

Але ж вона - і не силоміць віддана заміж. Також не середньовіччя.
    Ми не знаємо, чому вона скривилася. Навіть Ворон не знає. Могли бути інші причини.
    ТомУ тОму, хто запустив цього ролика, у мене мало віри. Не подивуюсь, якщо "роспропаганда працює".
    Для російської влади чим гірше в Америці, тим краще. Не виключено, що реакція американського суспільства на обрання Трампа була передбачуваною. А від збурення в США Кремль лише задоволено руки потирає. Чим більше неспокою в Америці, тим менше у неї часу оглядатися на кремлівських хлопців.

Моя думка така: Вибрали Трампа - заспокоїлись. І працюємо в звичному ритмі. Звичайно, не спускаючи очей із Трампа. А не Меланки чи його чисельного сімейства.

Це як свого часу насідали на Андрія Ющенка, Катерину Чумаченко і т.д. і т.п.
    Я не кажу, що Ющенко був гарним президентом. Але якось 5 років догойдалися. Так само і 4 Трампових роки мають минути в суспільному спокої.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трампа геть!

• Смішно Смішно x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 1
  7. Centerer

Centerer Well-Known Member

Цілком згоден. Ми ж не медійники, щоб тиждень поспіль обговорювати інавгурацію і з вумним виразом на фейсі оцінювати кожен вигук і гримасу новоінавгурованого. Давайте запасемося терпінням і дочекаємося реальних дій, а потім вже будемо їх оцінювати залежно від своєї компетенції.
    Наприклад, я не знаю як вплине на розвиток США ось це рішення Трампа:

Але, принаймні, він це обіцяв зробити під час виборчих змагань.
    Або преса звинувачує Трампа , що він сексист і не поважає жінок. Так що, тепер із цього виходить, що жінки в Америці будуть піддаватися дискримінації та образам на державному рівні? Як на мене це нісенітниця, але судячи з того скільки жінок вийщло на протест, складається враження, що вони впевнені в цьому на сто і більше. Грубе ставлення Трампа до жінок повинно бентежити перш за все його дружину та доньку бо вони живуть поряд з ним.
    В намірі Трампа дати американцям реальну роботу і зменшити виплати халяви (соціалки) теж не бачу нічого поганого. Як це буде і у що виллється - побачимо.

П.С. І взагалі, в Україні надто сильно чекають чогось від когось - х"ла, Меркель, Голандії, МВФ, Обами, Трампа...Давно вже пора жити своїм розсудом і ні на кого не сподіватися:"То нехай собі як знають - божеволіють, конають - нам своє робить..."(с)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Може й так (щодо російської влади)
    Але у Маланії все трохи складніше. Вона наче метелик, що потрапив у банку з медом в пошуках солодкого життя. Наче й солодко, але саме життя вже не відчувається.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви спочатку перейдіть на 100% приватну медицину, освіту, відмовтесь від пенсій тоді побачимо що ви заспіваєте. Від відпусток за вагітністю відмовтесь. Відмініть законодавство по охороні працівників. Скоротіть відпустки до тижня в рік. Майте тільки пару свят на рік а не круглорічний рамадан. І почніть сплачувати податки в казну.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Відмовтесь від "халяви" з США заодно. Вже більше мільярда за пару років. За два роки доведеться вам сплачувати борги МВФ. І цих грошей в України немає. Побачимо як буде це виглядати із адміністрацією Трампа.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трампоїди вдають із себе французів в інтернеті для того щоб вплинути на вибори у Франції на стороні французької нацистки і путіністки Le Pen.

Підтримуйте і далі "борцунів із халявою". Воно вам повернеться в дупу.

Inside The Private Chatrooms Trump Supporters Are Using To Manipulate French Voters

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп продовжує брехати про те що 3-5 мільйонів проголосували нелегально. Його муляє що за нього проголосувала меншість і він буде брехати до кінця. І не тільки за це.

Recidivism Watch: Trump’s claim that millions of people voted illegally

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я вже боюсь того Трампа гірше хутінао_О

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо він посвариться з Ху№лом буде хоч якась користь. Трамп справді спроможний скинути атомні бомби на Срашу.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. medwedo berlogsoni

То він на честь інавгурації Обами

Tags:
а де твій аватар? :)