ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Dear Mr. Putin, Let’s Play Chess

Цікаве чтиво. Гра з Ху№лом у шахи. Тільки для тих хто знають анґлійську. Перекладати надто довго. Там про різні шпигунські і контррозвідувальні ігри.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От не знаю. Намагатися негайно вигнати за кордон чи посадити увесь олігархат - це принесе більше користі чи шкоди?
    Напевне не "боротьба з корупцією" язиком, а встановлення правил прозорих та рівних для всіх. Країна теж повинна брати в цьому участь кожен день. Тільки під щоденним тиском суспільства почнуть обмежуються можливості корумпованої влади з олігархатом для корупції та збору "орендної плати", яка іде на саму гору.
    Але почуття мас, що головне - вигнати ублюдків-олігархів - і настануть пречудові зміни - ця ідея є неправильною. Бо за панами стоять підпанки.
    Наразі таки є зміни. Ті ж е-декларації, ті ж електронні закупівлі. Поки ми на вірному шляху, як я це розумію. Але ті, хто чекав, що все відбудеться відразу, вони дуже розчаровані.
    P.S.Вчора розговорилися з давньою подругою, яку давно не бачила, так вона казала, що ладна йти і стріляти в Порошенка, Гройсмана, Парубія та інших, хто революцією обманув населення і довів до такого страшного зубожіння.
    При попередниках їй було краще)

Останнє редагування: 23 січ 2017
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

отаке...
    Нижняя пара намного "легче" вообще. Они открыты, у них нет плохого шлейфа, компроматов, скелетов в шкафу. Обама моложе, образованнее, интеллигентнее.
    Мишель вообще душечка. Трамп стартовал неудачно, конечно, ему обидно - он же ничего еще не сделал, а такие бурные протесты.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нічого собі не зробив. Він образив добру половину країни. Окрім того він обіцяє понаписувати капу дурних декретів.

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як же мені на нього гидко дивитись!:bad: Ну от дійсно, якась така відраза... брррр. На жабу схожий, але жаба приємніша.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте почекаємо справ.
    Стосовно того, що Трамп образив половину суспільства - тут я не згоден. Половина суспільства, тільки інша, його обрала. Він - законний президент. Не було фальсифікацій, порушення закону.
    Попри те, що під час виборчої кампанії на нього лився бруд зі всих дір, він таки обраний. Законно.
    Мені здається, що та половина суспільства, яка почуває себе ображеною, почуває себе ображеною лише з тієї причини, що всі ЗМІ торочать їм "Ви ображені, почувайте себе ображеними". В Америці кашперовскі не гірші від радянських.

Обраний законно - насолоджуйтесь.

В Україні, коли обрали Януковича, також половина населення була незадоволена. Але налаштувалась 5 років якось перебути, потім обрати іншого. Інша справа, що Янукович почав підминати все під себе і танцювати під кремлівську сурдинку.
    І суспільство зірвалося. Але три роки суспільство розсудливо і зважено чекало наступних виборів.

А тут - Америка, оплот демократії. А зчинили ґвалт: "Телись, ялова, молока хочу!".

Мені цікаво (американська статистика повнна знати) - який відсоток тих, хто вийшов на марш фемін, не ходив голосувати?
    Напевне, таких було чимало. А тепер заднім числом дефілюють.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Просто в одних є випивка, вони й веселі, а Трампу чого тішитися? З квітів?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Меланці теж гидко, але мусить... Ви, Аліас, перейшли на іншу сторінку і вже не дивитесь, а Меланка мусить і навіть вночі!

• Смішно Смішно x 4
  10. Alias

Меланка просто уявляє, що вона спить з великим мішком грошей і пофік їй на ту жабу.

Трамп підписав указ про вихід США з Транстихоокеанського партнерства

Трамп может пересмотреть соглашение НАФТА уже сегодня

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Чому Ви так недовірливо налаштовані до американського суспільства?
    Ну нехай, Майдан звинувачували у тому, що Америка нав'язала і профінансувала. Але ж американське суспільство більш вільне, заможне і менше залякане від українського. От же краще усвідомлює свої дії. Та й хто Америку купить? Чи я щось не так розумію?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Alias

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Обама і Конґрес на якийсь рік це внеможливили. Тому це радше деклярація намірів.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Совки завжди недовірливо налаштовані до будь-якого суспільства. Вони за КПРС, олігархів, Латиніну, Ху№ла і проти народу.

Ті що проголосували за Трампа мають за собою біля 30 відсотків економіки. Ті що за Клинтон біля 60. Тим не менш ці 30 кричать що всіх годують. Я їм не заздрю. Трамп їх кине. А хамство не вибачають довго. Економіку Трамп розвалить швидко.

15. medwedo berlogsoni

Я недовірливо налаштований до будь-якого суспільства, в тому числі - і до американського. В будь-якому суспільстві є досить усяких людей. І хороших, і поганих. І благородних, і підступних.
    І те що воно більш вільне чи більш незаможне, ні про що ще не говорить.
    І до речі, про заможність. Мій улюблений ЕйДжей у одному із подкастів розповідає, як він бомжував. Тобто, був безхатченком, жив у власному авто, спав на двох дошках, покладених на передню і задню панелі. Півроку. І він ще непогано бомжував у порівнянні із іншими бомжами. У нього був дах над головою, пристойний вигляд, він міг зайти у який-небудь МакДональдс (це дозволяв його одяг), відвідати туалет і там швиденько помитися губкою, щоб ні у кого не виникла підозра, чому він там засидівся. І розповідає, що далеко не у всіх бомжів була така можливість. З їх зовнішнім виглядом і їх запахом в приміщення попросту не впускали.

Але навіть і ситі не завжди благородні.

Зараз, мабуть, чули, було цькування молодшого сина Трампа, і навіть Клінтонша сказала, що вони трохи перегнули палицю.

Хай їх у процентному відношенні у сотні раз менше, ніж свого часу у Римі, що кричали "розіпни його", чи в СРСР - "расстрелять как бешенных собак", але вони є. І ніколи ні в якому суспільстві не зникнуть. Бо це - прояв людської суті на деяких із представників. Закладений генетично.

Згадайте Майстра і Маргариту, експеримент, поставлений Воландом у театрі.

Людині (істоті) властивий дуже широкий діапазон поведінки: від найвищого благородства і самопожертви до крайнього ступеня підступності і негідності. Всі ці властивості можуть проявлятися в залежності від обставин.

Зараз обставини склалися таким чином, що властивості почали проявлятися як реакція на Трампа.

Будемо сподіватися, що з часом все усядеться, і все піде звичним чином. І американське суспільство, яке дійсно здоровіше, ніж суспільство, скажімо, російське, знайде практичним шляхом вихід із цього суспільного конфлікту.

А стосовно фінансування. Якщо в Америці є кому "фінансувати кольорові революції", то гроші нікуди не поділися і на фінансування власних амбіцій. Звичайно, це фінансування не є поштовхом, а лише підливанням олії в вогонь при відповідному загорянні.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. medwedo berlogsoni

Розвалить-розвалить. "Нужєн крєпкій хазяйственнік". Я навіть знаю де взяти.

Тільки цитата:
    Зате посміхаються із своєю молодою дружиною натуральними, а не вставними щелепами.

Одна медична реформа, яку Трамп скасував, тільки чого була варта.

Я, до речі, ще й великий поціновувач Вєллєра. Так от, він минулої неділі сказав наступне:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

По-жіночі мені її шкода. Уявляю, що там відбувається, якщо навіть в таких ситуаціях приховати немає сил

• Подобається Подобається x 2
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Батя я стараюсь." Ще один овоч.

• Смішно Смішно x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Tags:
а де твій аватар? :)