ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хунта мусить бути замішана. Кері віддає нацистське вітання 500000 рожевих штурмтруперів і ті відповідають "зіґ-хайль". Збіг? Ні, закономірність!

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Це ж Ви іронізуєте?

3. manur

manur Well-Known Member

????????

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я зрозумів, що так.

5. medwedo berlogsoni

Зараз було б цікаво попрогнозувати, в якому напрямку рухатиметься демократія 21 століття.
    З врахуванням того, що за правилами 20-го обрали Трампа.
    І не тільки його.
    Он, для прикладу, болгарський президент, йдучи на вибори, являв себе проросійським по саме нікуди. Бо знав, на яку кнопочку в душах мас нажати, щоб набрати потрібну кількість голосів.
    Зараз же заявляє, що
    Я не кажу, що Болгарія, як частина об"єднаної Європи, - це погано. Навпаки.
    Але мені не подобається те, що для того, щоб бути обраним, потрібно брехати, потакаючи смакам недалекої публіки. "Почую кожного", "Тому що послідовний", "Удвоєніє ВВП за дєсять лєт" і тому подібне.

Добратися до влади при нинішній виборчій системі, виявляється, простіше брехнею.
    І якщо прихід популіста в маленькій країні - це збій виборчої системи, то в найбільшій і наймогутнішій, якою є США, - це катастрофа.

Це, для порівняння, із автолюбительського, в першому випадку це - перегоріла лампа у фарі, в другому, двигун протягнув "кулак дружби".

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Геращенко )

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні, я влаштувався на РТ. ))

• Смішно Смішно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Latana Royal

Що означає той факт, що проросійські кандидати виграють на виборах? Його можна трактувати як: а) масова деградація суспільства. б) популярність/правильність проросійської риторики. в) комуністи мали рацію. г) і т.п.

10. Latana Royal

вирішила, що краще уточнити )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

@Мих Це було давно...

13. Latana Royal

14. Centerer

Centerer Well-Known Member

Будь-де вистачає любителів покидати каміння та зробити якусь гидоту при першій-ліпшій нагоді. Особливо коли є великий шанс уникнути покарання за це.

Після Моніки Клинтониха з нього очей не спускає. Ось і зараз.

Щось я не допетрав: автори плакату вважають Трампа комунякою?

Та ні. То івін каже індіанською: "Хао!"

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чи приїде Дональд Трамп у Підгайці, на батьківщину своїх нових родичів?
    Цікаве життя – у мільйонера Дональда Трампа улюблена донька зі справжнім українським ім’ям Іванка виходить заміж за чоловіка з дуже навіть українським…
    TENEWS.ORG.UA

Ось воно, Вороне! Знайомтесь - галицькі євреї.

16. medwedo berlogsoni

Всі ці ліваки (комуністи, соціалісти, проросійські-просовєцькі) використовують прості гасла, які доступні більшості охлосу: землю - селянам, фабрики - робітникам, кожній бабі по мужику, пенсії по стопіццот і так далі. Справедливість, равєнство-братство-счастьє.
    Ніхто із більшості народу не замислюється, де воно все береться.
    Якщо хтось кине клич "ніхто не робить, всі їдять і відпочивають", він набере відсотків 30 голосів.
    Гасло боротьби з "папєрєднікамі" також дає непоганий ефект.
    Людину, яка скаже, що лівак оголошує таку програму, на виконання якої щорічно потрібно три ВВП, ніхто просто не послухає. Не люблять люди слухати правду в цифрах.
    От деякі ушлі уже і зрозуміли, що саме потрібно наобіцяти, щоб стати до керма.
    Як гласить один популярний вульгарний анекдот (його деякі політичні аналітики згадують):
    "- Ты же обещал на мне жениться!
    - Мало ли что я на тебе обещал..."
    Зараз такий підхід перекочував у політику. Якщо обіцянки-цяцянки дають результат, то завжди знайдуться ті, хто захоче ними скористуватися.

• Подобається Подобається x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Здається це де Голль казав, що президент країни завжди зрадник: чи електорат зрадить, чи країну (не дослівно).
    Якщо зробить усе, що наобіцяв народу, то країні буде геть погано.
    Тому що інтереси народу і інтереси держави різняться як інтереси рибака і рибки. Так що нема нічого дивного в обіцянках, головне не просто прийти до влади, а щось корисне зробити для суспільства.
    І мати гідність піти, якщо мало що вдалося зробити.

• Подобається Подобається x 2
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хіба комунізм і нацизм не одне і те саме? Багато хто вважає Трампа нацистом і расистом. Хоча він таким не є. Але з другого боку чайна партія 8 років верещала що Обама і демократи це марксисти що ще більш абсурдно. Тому мають заслужену реакцію.

• Подобається Подобається x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Найбільше небезпека від правих популістів. Всіляких дуґіних, латиніних, лє пеніних, трампоподібних і їхніх поціновувачів. Всі ці "борці" завжди борються за одне олігархат. За право олігархів бути понад законом. За знищення прав інших. Вони різняться тільки формами демаґоґії з допомогою котрих намагаються навішати лапшу на вуха народів. Ціль у олігархів одна - узурпація влади і пограбування народів приспаних труткою латиніних.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там невідомо хто був насправді. Але бігали із анархістським прапором. Не факт що насправді належать до анархістів. Але анархісти в США досить марґінальні починаючи з 20 ст. У 19 ст в них була більша підтримка. Вони її втратили головне через те що застосовували терор. Я з ними стикався. На демонстраціях також. Але в ті часи вони вели себе стримано. Поліція була набагато більш розбишакувата. Займалась побоями і залякуванням громадян котрі навіть не демонстрували. Але я на демонстраціях з ними вже давно не стикався. Тому не знаю про них зараз. Я на демонстрації був останній раз влітку. Але саме з анархістами не стикався із початку 90-х. Багато що змінилось з того часу. Вони якусь бомбу рванули з того часу. Можливо що радикалізувались. А можливо що це просто група молодих хуліганів які косять під анархістів. І як це перевірити? Ніяк. Американська преса зараз дуже неякісна. Поліції вірити неможна бо вони зацікавлена сторона. Потрібно хіба самому бути на місці. Варто зазначити що анархісти дуже шифруються. Тому навіть якщо бути на місці не завжди легко взнати що до чого.

• Інформативно Інформативно x 2
Tags:
а де твій аватар? :)