ТрамП

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 9 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви ще забули добавити "кацапом". Якщо хочете, чи навіть якщо не хочете, я згодом найду місце, це Ви стрижете усіх росіян під один гребінець. Так чим Ви тоді відрізняєтесь від кремлівського рупора? І, до речі, Ви до "колгоспника" також ставитеся зневажливо. Він має право, як по-Вашому, лише голосувати, але не думати, чи досконалий виборчий закон, чи ні.

А поки що просте запитання: якщо виборчий закон зараз такий, що вибрали людину, що несе шкоду державі (а Ви десь писали, що навіть усій планеті "гикнеться"), то чи не є це причиною, що щось у ньому потрібно міняти?

Значить, по-Вашому, приготуйтесь "гикати", але не смійте розмірковувати, досконале виборче право, чи ні. І отримайте на лоба ярлик "колгоспного філософа".

Чи хай так усе і залишається? "А Вы, Шура, пилите, пилите"
    Прохіндеї, які дорвалися до влади, згодом навчаться і всякі там імпічменти оминати.

2. medwedo berlogsoni

Яскравий приклад демагогічного прийому.
    Знаємо ми цих ванҐохів - всі паркани і ліфти ними розписані. І стіни громадських вбиралень, коли забули-сьти.
    Латиніна не каже, що потрібно відібрати у вангохів право голосу - хай голосує. Але якщо він хоче замість цього отримати півкварти кальвадосу - хай. Тільки нехай не отримує кальвадос від шахрая, що рветься до влади, а від держави, на законній основі.

Хоче вангох - хай ризикує і продає свій голос жуліку. (І може попастися і сісти).
    А хоче - хай на законній основі отримає від держави кальвадос і кусочок фуагра на закуску.
    Мені здається - дуже демократичний підхід.

3. medwedo berlogsoni

Як! А може то ВанҐох !?

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

Але повернімося до виборів, до Трампа, до того що їх і нас чекає.
    Цитата:
    Интервью / Сергей Пархоменко

Отже, Америка обрала Обаму (завдяки закону, в досконалості якого "колгоспні демагоги" не мають права сумніватися), який вважав, перебуваючи на посту, що не потрібно жодної державної пропаганди, не варто тратити гроші на пропаганду, дати ті гроші вангохам в якості підвищення соціалки, а вангохи самі розберуться, що добре і що погано.

А Рашатудей тим часом не дрімала, маючи величезні фінансування, і залила вангохам в голови чималі порції свого бачення світового порядку. Тепер американські вангохи наобирали, що на голову не налазить, хоч вуха відрізай, і Америці потрібно витрачати величезні гроші, щоб провітрити їх мізки. А лікувати - значно важче, ніж попередити.

І не треба казати, що американці не дивляться Рашатудей. Під Рашатудей я маю на увазі всю російську пропаганду. Якби вона не була ефективною, Кремль би не тратив на неї масу грошей.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

І знову Ви про свою Латиніну. Я не знаю хто вона, ніколи її не читала і скільки б Ви мені нею не тицяли - не читатиму.
    Складається враження, що Ви відірвані від реальності. Ні, я теж у своєму житті знала одного алкоголіка - доктора хімічних наук. Він мав роботу в якомусь НДІ, а в дипломаті носив пляшку, з якої весь час сьорбав, коли ніхто не бачить. Ще одного знавала алкоголіка - головного лікаря наркологічної клініки, нині на пенсії. Але, такі алкоголики скоріше виключення. Крім того, такі люди здатні довести свою адекватність і їх освіченості достатньо, щоб розбиратися в питаннях державності, політичних і економічних питаннях.
    Ось підбірка "Ван Ґохів" і "Модільяні", навмисне для Вас (може Ви й справді не здогадуєтесь про їх існування):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Вони мають житло, адже й папірець, що підтверджує їхнє законне право голосу:

залишається "чесним" політикам скористатися правом цих поважних громадян і, ВУАЛЯ:

• Інформативно Інформативно x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Спитайте в своїх коханих кацапів

• Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не зводжу усі теми до звуження виборчих прав аля латиніни. Це робить її поцінувач. Включно із цією темою. Це як у віці про цеглу. Про що б не йшлося зведе до маразмів латиніних. :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я добре пригадую кобилиць на суміжному бабському форумі які істерично верещали на мене що при Януковичу буде порядок і що я придурок і нічого не знаю бо не живу в Україні. Це опісля його обрання. Це були мешканки Львова. Не бідні, успішні і не алкоголіки. Тому не розповідайте мені байок. Подивіться кого Порошенко поставив в Одесі. І подивіться хто за нього найбільше дупу рве. Зовсім не алкоголіки і бомжі. Може варто визнати що суспільство завжди гниє з голови? А не шукати цапів відбувайлів. Я завжди дивуюсь кількості успішних, високоморальних і чудових людей в Україні. Тільки чомусь бомжі, алкоголіки і придурки навіть у Польщі, Румунії та Молдові їх суттєво перегнали. І без всякого позбавлення виборчих прав. Може не там шукаєте причину проблем?

9. medwedo berlogsoni

@Ворон,
    Хай без латиніних.
    Але дайте відповідь по суті: Ви задоволені вибором американського народу? Коли Вам уже молодший Буш здається ангелом (анґелом)?
    І що буде далі? Якщо не поміняти виборчий закон?
    Чи не вийде так, що через 4 роки ангелом здасться Трамп?

Алкаші (що розмірковують про літаки) мають право голосу.
    І якість іх вибору не набагато краща від оцінки авіакатастрофи.

Ви з Пріусом ставите один одному лайки, а по суті відповісти не бажаєте.
    Ну, гаразд, не відповідайте мені - колгоспному демаҐоҐу, але дайте відповідь іншим.

10. medwedo berlogsoni

Кожен голос такої дами компенсувався голосом того, хто був проти Януковича. А голос купленого алкаша уже компенсувати було нічим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

Болгарія і Молдова обрала проросійських президентів. Чому це так

Ага, значить, нам на Молдову рівнятися!?

Мені здається, приклад з Молдовою не дуже вдалий.
    Хіба що він підтверджує те, що алкоголіки не мають національності. А Росія має гроші.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Latana Royal

Звичайно ж, то не панацея, на жаль. Проблема має глибше коріння...
    Я теж, на превелике здивування, зіткнулася із прихильниками Януковича, які є високо духовними людьми. Це було величезне і гірке розчарування, бо я з великою повагою відношусь до цих людей, багато чому навчилася у них. Були такі часи, що я була на роздоріжжі і розгублена, бо не знала як мені діяти у деяких випадках, і ці люди допомогли мені вийти з того стану, допомогли придбати впевненість... Але відношення до майдану, підтримка Януковича (через те, що він проросійський) так мене засмутили, що я відійшла від спілкування з ними. Бо не можу я усвідомлювати, що маю різні політичні з ними погляди і не хочу через те з ними сваритися, бо багато гарного нас пов'язує.
    Але, я за демократію, тому змушена поважати погляди інших людей, навіть якщо вони відрізняються від моїх і мені незрозумілі. Як мені не прикро, я визнаю, що то був усвідомлений вибір тих людей. І також хочу, щоб і мій вибір поважали й не намагалися за те цькувати, або переконувати. Хто з нас помиляється - життя покаже.
    Та з чим я не можу миритися - це з махінаціями і використанням прав інших. І я більше, ніж впевнена, що коли б голосування відбувалося серед усвідомлених і не було б можливості махлювати, використовуючи усю ту біомасу, яка існує на рівні первинних тваринних інстинктів, то Янукович ніколи б не прийшов до влади.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Latana Royal

згодна на всі 100%

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж майже не читала Латиніну (тепер, мабуть, треба :)) , але тисячу разів згідна з тим, щоб дати по півкіла гречки та рису кому крупи не вистачає, чи по півстаканчика алкашам в буфеті наллють і хай йдуть додому. На дільницях цим громадянам робити нічого. І відмічати нічого не треба. Їх НЕМА.
    Також не треба цього голосування в лікарнях під пильним наглядом дохтурів і тим більше у буцигарнях.
    А сотні по селу голосувань на дому - це що? "Поставте, бабусю, отут хрестик!" -"Ой, спасибі, що приїхали".Треба ж брати якийсь малий допустимий процент, який не вплине на результат виборів, чи як?

Коли ще дуже щільний контроль буде за бюлетнями (бо в нас міліція для Януковича голосувала два рази - дома та на роботі), то результати будуть схожі на щось дійсно продумане. Оця зомбуюча реклама по ТВ зовсім не потрібна, тільки дебати кандидатів.
    Тоді, може, проголосують тільки свідомі громадяне зі своєю особистою думкою.

Останнє редагування: 15 січ 2017
    • Подобається Подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ворон хоч би повибачався за те, що українцям поставив у приклад Молдову. Зморозив дурницю, так вибачся.
    Ще раз цитую слова молдавського обранця:
    Болгарія і Молдова обрала проросійських президентів. Чому це так

Мені останнім часом починає здаватися, що я веду дискусію не з мислячою людиною, а із догматичним фанатиком.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У мене такі ж прикрощі, але таких, що були за донецьких - одиниці.
    А ось що прихильники Тимошенкі та Ющенка стали русофілами...оце було відкриття.

17. manur

manur Well-Known Member

Якраз міліція в своїй більшості взагалі НЕ голосувала.

18. Latana Royal

Чому? А як тоді? Хто голосував за міліцію?

19. Latana Royal

Відмічати треба хоча б для того, щоб той голос не був використаний бандитами, та щоб ці душі не потрапили у загальний відсоток виборців.

20. manur

manur Well-Known Member

Тому що майже кожен діючий співробітник був на службі на якійсь виборчій дільниці. Причому, та дільниця часто була в кількох-, кількох десятках-, а то й в добрій сотні км від його рідної дільниці.

Так, були вибори, коли можна було відкріпний талон брати. Але, багато співробітників просто часу не мали, аби пройти ту процедуру і взяти талон для голосування на тій дільниці, на якій він буде нести службу.

А були й вибори, на яких проголосувати можна було виключно за місцем проживання.

• Інформативно Інформативно x 2
Tags:
а де твій аватар? :)