ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не по колу. Усі громадяни мають право голосу. Те що пропонують латиніни останній раз пропонував Гітлер.
    Це єдиний спосіб відмінити конституцію. Окрім способу Шапкокрада. Але олігархічний переворот закінчиться або революцією або Сирією або диктатурою. В усіх випадках доведеться братись за зброю. Ті що без зброї права голосу мати не будуть. Якщо Ви не будете братись за зброю то відповідно права голосу не будете мати. Тому який сенс у цій дискусії?

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Які люди така і держава. Доведеться суспільству дозрівати через біду. І не має значення в якій країні. Раз в якийсь час суспільство повинно робити помилки щоб запам'ятало на життя. Історична пам'ять для більшості не працює.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Для того щоб голосувати потрібно виробити папірці, десь жити ітд. Чи ви думаєте без папірців голосують.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Для цього є школа яка є обов'язковою для відвідування. Або еквівалент. Якщо рівень надто низький то потрібно його піднімати. Скільки там, більше 10?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Помінялося на гірше.

Але через сто років після 60-х двадцятого століття народ знову об"єднається. Коли відійдуть ці.

І відбудеться велике об"єднання розріненого народу в 60- роках 21-го століття

Just wait a bit.

Вона не казала. Я сам прочитав.

Ну, і вже трохи оффтопу. Народжуються не "назад", а "тому". (стільки-то років тому).

І - на заперечення, яке уже колись звучало. Я дуже часто виправляю "русизми" на українських сайтах в текстах, написаних українською. І відправляю, коли це дозволено, по Контрол-Ентер.
    Так що борюсь за чистоту української не тільки поміж наших заокеанських друзів, але й поміж української промоскальщини.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я особисто не розумію чому Ви з ведмедем вважаєте що Ви маєте право обмежувати права інших. Я б вам обом у праві голосу відмовив наприклад.

7. medwedo berlogsoni

Школа (обов"язкова, загальноосвітня) не дає права керувати автомобілем.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дехто вважатиме Вас політичним невігласом. 40 мільйонів ніколих не знайдуть спільних "критеріїв". Ви малюєте утопію. Можете собі в неї вірити але не маєте права до неї примушувати інших.

9. medwedo berlogsoni

Ну, тоді насолоджуйтесь Трампом.

І цікаво знати, чому Ви хотіли б обмежити правом мене і білочку, але вважаєте за потрібне і законне мати право голосу "послєдньому алкоголіку", який голосує за свиню?

Закінчую непродуктивну дискусію, бо багато роботи.
    А звільнюся, краще Реґґед Діка послухаю. (див. мовну тему).

• Подобається Подобається x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хіба там вчать керуванню автомобілів?
    А ось основам необхідним для громадянина вчать. І громадянство приймається в певному віці. Чи ви бажаєте нести кримінальну відповідальність за повнолітніх особисто?

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ого, Ви пішли в атаку. Не переймайтесь, Ви ним насолодитесь більше за мене.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Оффтоп не українське слово. Після такої помилки далі читати не став. Рівень знання мови в Україні нижче плінтуса.
    Як такі особи могли отримали право голосу? Негайно відібрати!

13. medwedo berlogsoni

Там і математиці вчать, і іноземній. Але чи багато випускників школи можуть сказати, чому дорівнює синус суми, чи навіть сказати, чому дорівнює синус тридцяти градусів?
    Я Вам по секрету скажу, що деякі отримали навіть університетський диплом на факультеті кібернетики, але не могли сказати, чому дорівнює Пі/3 в градусах.

Чи, може, крім, май нейм із петя, може сказати щось більше? Ну, деякі знають ще "ай дую пиво еврі дей".

Та ж сама ситуація з вивченням мови, до речі, і в США і в Канаді (про це кажуть A.J.Hoge i Steve Kaufman. відповідно).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

о_Оо_Оо_О Громадянство набувається при народженні. В певному віці (у різному для різних людей) можна його змінити, чи набути 2-е чи 3-є, але, то таке..........

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Аргументи і порівняння а ля "латиніна, гітлер" вже починають трохи дратувати. Надто схоже на якусь істерію.
    Двоє кажуть "вогонь". Перший для того ,щоб зігрітися. Другий - щоб розпалити пожежу.
    Я кажу "вогонь", щоб зігрітися і не треба перекидати з хворої голови на здорову, переносячі на мене провини тих, хто використовує вогонь задля пожежі.
    Гітлер використовував свастику. Не хочете звинуватити у нацизмі древніх, починаючи з епохи палеоліту?

• Подобається Подобається x 2
  16. Latana Royal

Хочу порозумітися, та Ви, чомусь, не хочете почути :)

17. Latana Royal

:)))Де Ви таке побачили?
    Здається, я зрозуміла в чому справа. Мова не про те, щоб одні заборонили іншим. Мова про те, щоб кожен, кому не все одно і хто хоче приймати участь в долі країни, а не продавати свій голос за кіло гречки, могли скласти іспити і підтвердити свою обізнність в елементарних речах.
    Тому, ні я Вам, ні Ви мені не забороните. Ми станемо поруч і разом підтвердимо своє право.
    А хтось того не робитиме - ну і нехай.

18. Latana Royal

Ну і нехай. Доки я не доведу протилежне.
    У нас вся система так побудована. Учнів вважають неосвіченими щодо 2+2, доки вони не доведуть протилежне своїми знаннями.
    Дехто вважає, що я не вмію керувати авто, доки я не витягаю з гаманця водійські права, іспити на які, доречі, здавала самостійно, з першого разу, без "підмазувань".
    А знаєте хто не вірить в це? Той, хто сам нездатний :pardon:

19. Latana Royal

В моїй школі був такий предмет "авто справа". В 10 і 11 класі, не всі, тільки хто бажав, вивчали будову автомобіля і їздили по шкільному дворі на ЗІЛу

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

При повнолітті насправді. До повноліття це тяжко назвати громадянством. І ніколи не чув про 5-літніх які голосують. Я розумію юридичні "тонкощі" але Ви не ведмідь тому я впевнений що розумієте про що йдеться. Повні, властиво громадянські права особа отримує при досягненні повноліття.

Tags:
а де твій аватар? :)