Ой ,спасибі Аня Буля - я буду стараться, щоб Катрени були добрі й щоб дали просраться: хитродупим демократам і наглому Сорросу, всім газетам у США й Америки Голосу Та що Я, Трампуль прийшов чистити конюшні... Ой,ругацця хочеться за ті дні злиднющі !
Кандидати—демократи підуть всі помало спати - залишиться Трамп і Байден... Трамп почне-го копать в дупцю й новий буде...базар-срай-день!
Дональд Трамп не приїде в Москву на 9 травня Ой,Трампуль з ЄСом вкупі,можуть мать це свято в-дупі. Скажуть День Побєди цей - недоварене яйце! Нафіг Крим в-хохлів забрали і Донбасс весь обісрали? - мудрегелі-ловкачі і на Трампа стукачі!
Йо-майо! Во Трамп дає... в Америці (!),засудили (!!),єврея Вайнштейна (!!!) на 23 роки тюрми. Напевно вперше за останні 100 років! Йо-йо-йо,шо сі діє! Ну й шо це значить? Харві Вайнштейна засудили до 23 років в'язниці
Євреїв від Трампа помало поносить, він "вірус їх" в-суд потихенько заносить. Десь завтра покличуть в-суд Байдена й сина, й наповниться справами в-судах корзина. А далі всі справи Ізраїль-Іран і участь у-тому,яку мав Иван... Отак... так-то все помаленьку піде, і так аж до вбивства JFK дійде. Готовив хто? Вбив,підкупляв і судив і цілу "історію цуд" сотворив!
Во,Трампуль вже починає очищення США від фейкової історії... У США довели підробку стародавніх біблійних сувоїв Мертвого моря Фрагменти сувоїв Мертвого моря, що зберігаються у Вашингтонському Музеї Біблії виявилися підробкою. Їх придбав за мільйони доларів і подарував установі меценат Стів Грін. Після першого подібного випадку 2017 року команда експертів провела детальний аналіз артефактів і за пів року встановила, що жоден із 16 фрагментів не є автентичним. Їх створили у XX ст. максимально наближеними до оригіналу, повідомляє Газета.UA із посиланням на The Guardian. Trade in Dead Sea Scrolls awash with suspected forgeries, experts warn | Christianity | The Guardian
Напевно! Во-о,всравшіся демократи-гебреї Трампа вламують на нові економ-подвиги.Побачимо,хто кого за-дурня триматиме! Чиновники у США вмовляють Трампа створити нафтовий альянс з Саудівською Аравією, - ЗМІ
Ну,Трамп дає! Ну молодець! Націоналістам України в нього і в республіканців вчитися треба,як боротися з захланними брехунами.Покінчить з організаторами імпічменту,візьметься за поширювачів короновірусу!
Відповім на питання, яке дуже часто звучало напередодні в коментарях. Ось якась жінка звинуватила Байдена в домаганні 30 років тому. Що це? Наскільки це небезпечно? Це пристрілка чи що? Ні. Це навіть не пристрілка, і навіть не розминка. Це команда суперника лише їде на стадіон на гру. Тобто, це навіть не початок початку. А буде й розминка попереду, і пристрілка, і кілька хвиль кульмінацій і фінальний штурм наприкінці матчу (нагадаю, що Гілларі Клінтон випереджала Трампа в рейтингу доти, поки буквально за кілька тижнів до голосування Луб’янка не вкинула в мережу вкрадену пошту її штабу. І хоча там не було криміналу, але осад залишився й це коштувало їй посади). Також можете не сумніватися, що президентська кампанія 2016 була дитячою забавою порівняно з цією — ця кампанія точно буде найбруднішою, найжорстокішою, найбезкомпроміснішою та без будь-яких правил, адже на карту поставлено саме існування Вільного світу в тому вигляді, у якому ми його знали до сьогодні. Джо Байден 8 років був віце-президентом, багато років сенатором, і його перевіряли мільйон разів уздовж та впоперек і нічого не знайшли — в не знайдуть, бо нічого немає. Тому вороги будуть винаходити та вигадувати, загортати у правдоподібні й не дуже обгортки, тощо. Буде багато відвертої маячні й абсурду. Я не здивуюся, якщо (просто, за відомим шаблоном) напишуть, що Джозеф сам якимось чином винен у аварії, у якій загинули його дружина та донька. Не важливо, що це абсурд — ставка на вал, на обсяг сміття, який повинен (за задумом і технологією організаторів) просто поховати під собою Байдена (українці знають достеменно, як це працює). Тому моя вам порада і прохання — не питайте мене кожен раз про кожний вкид (про сина, про здоров’я, про нібито розпиляні міфічні мільярди, про домагання, тощо). Я просто пропускаю це, як зайвий шум, який є частиною гри. І вам раджу. Ось вам один приклад. Дуже гучний. Син Байдена — Гантер. Усі знають, що він працював у наглядовій раді української компанії й отримував кількадесят тисяч доларів щомісяця (з яких платив податок і не порушив жодного закону — ні в США, ні в Україні). Але! дуже мало хто знає, ким був Гантер до цього, і що дозволило йому обійняти таку посаду. Гантер закінчив два престижні університети — Джорджтаун та Єль, він має ступінь доктора юриспруденції. Ще 25 років тому працював у великому банку начальником департаменту й отримував $100,000 щорік. Потім він займався бізнесом — володів фінансовими й лобістськими компаніями. Потім входив до Ради директорів залізничної держкорпорації Амтрак, тощо. Тобто, знаючи все це, ні в кого не виникло б питання чому він міг працювати в Україні на такій посаді (але про це у Фейбуці не напишуть). Ось такі от справи з цією кампанією й "компроматом". Але, наприклад, якщо Верховний Суд дозволить оприлюднити податкові декларації Трампа, це буде вже компромат без лапок (і не дарма Трамп подавав апеляції аж до Верховного Суду — так не хоче він показати своєму "любому народу" свою "чесність"). У цій гонці на карту поставлено все. Пристебніть ремені та не рефлексуйте, як осінній лист, від кожного подиху. Хай щастить Олег Пономарь
Честно, по-мужски, надоели эти бабские сопли о приставании 20,25, 30 лет назад. Причем, все эти бабы почему-то не работают сейчас там, где были в возрасте приставания, а живут куда припеваючи относительно времени приставания и относительного среднего уровня. И почему все пристававшие люди известные, а они серые мышки.
А шо,Молодець Трампщо так робить,щоб демократи (позорище!),та дуже не скакали! Якщо мають щось на Трампа,ну то й він має на них,хитродупих! Зарано вони знищили т.з. про-російською кулею Дж.Кеннеді.Ех-х,нині це б їм пригодилося! А так два раза підряд,то не то. Демократи-троцкісти мусять тепер видумувати якийсь анти-президентський коронний вірус COVID-20,чи шо? От тому й подобається Трамп з республіканцями,що вміють ловити "мишей"!
Так що особисто очікує Юрко від переобрання цього самозакоханого нарциса. Адже його підтримує також американське бидло реднеки, як і тут в Україні бидло підтримувало віслюка.