Трамп: Америка для Американців.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 27 січ 2019.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,йой,йой,Ігорко ні забанить...і зробить ЛФ повністю зеленим!:haha:
    Хлопе, Сорос і демократи-троцкісти, то майстри світових афер і провокацій,що мені нині вже фактично десь в-ду...в-бані.
    Ви ж помалювавшись троха на-зелено придивляйтесь,та вчіться шось в тих замудрено-хитродупих.В гАмериці,якщо шось,то без соросовських знань,та пропадете.Там всі мудрегелі,памятайте то! Успіхів! :))):cools:

upload_2019-12-15_12-4-1.png upload_2019-12-15_12-14-53.png

Останнє редагування: 15 гру 2019
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Юрко НОТОЦО, я вас просив? Просив.
    Пока шо йдіть на чужі руки
    А там подивимсі ;)

зі

;

3. Юрко НОТОЦО

Шо...O co chodżi? Катрена просилисте,а я не зрозумів і не дав?
    :crazy:
    О-о,ще...
    Йой,а як Садовий передасть Самопоміч в управління Зеленському,то Ви Ігорку також в гАмерику до Трампа втікайте.Пріус Вас там зустріне! :haha:
    А я вам коломийку на дорогу юж єм скалатав...то не віщий катрен Нотоцомуса,нє!.
    0000 6в3у34у48z5р733е32с.jpg

4. Юрко НОТОЦО

Трамп:
    Чому Німеччина, Франція та інші європейські країни не допомагають Україні більше?

За словами президента США Дональда Трампа, європейські країни отримують найбільшу вигоду від допомоги Україні.
    Трамп про допомогу Україні: Чому це завжди старі добрі Сполучені Штати?
    Президент США Дональд Трамп у Twitter 12 грудня розкритикував європейські країни за те, що вони, на його думку, мало допомагають Україні.
    "Я постійно запитую: "Чому Німеччина, Франція та інші європейські країни не допомагають Україні більше? Вони отримують найбільшу вигоду. Чому це завжди старі добрі Сполучені Штати?" – написав Трамп.
    Він заявив, що "демократи, які нічого не роблять", не згадують про це на слуханнях у Конгресі у межах процедури імпічменту.
    Трамп: Чому Німеччина, Франція та інші європейські країни не допомагають Україні більше?

upload_2019-12-15_13-26-23.png

5. Юрко НОТОЦО

Вже стає ясно,що внутріпартійні інтереси республіканців співспадають в боротьбі проти зговорницької політики глобалістів-демократів Конгресу.
    ----------------------
    Джуліані запросили під присягою розповісти про поїздку в Україну
    Голова Юридичного комітету Сенату США республіканець Ліндсі Ґрем запросив Руді Джуліані, особистого юриста президента США Дональда Трампа, виступити перед Комітетом зі свідченнями про свою нещодавню подорож до України.
    Раніше в коментарі The Wall Street Journal Джуліані сказав, що його поїздка "принесла більше, ніж можна собі уявити".
    "Я не знаю, що він дізнався, але якщо він хоче прийти до Юридичного комітету – Руді, якщо Ви хочете прийти і розповісти нам, що Ви дізнались, я з радістю з Вами поспілкуюсь", - сказав сенатор в інтерв'ю програмі CBS "Обличчям до країни".
    Джуліані сказав: поїздка в Україну "принесла більше, ніж можна собі уявити"
    Про це повідомляє "Голос Америки"..
    "Якщо він хоче прийти до Юридичного комітету - Руді, якщо ви хочете прийти і розповісти нам, що ви дізнались, я з радістю з вами поспілкуюсь", - сказав Ґрем.
    Під час нещодавньої подорожі до України, Джуліані, за повідомленнями ЗМІ, зустрівся із колишніми генпрокурорами Юрієм Луценком та Віктором Шокіним, із чинними депутатами Ради Олександром Дубінським та Андрієм Деркачем, а також із колишнім працівником посольства України у США Андрієм Теліженком, та нещодавно звільненим прокурором Костянтином Куликом.

upload_2019-12-15_19-42-53.png

6. Юрко НОТОЦО

Джуліані оприлюднив матеріали, що збирав в Україні
    16 грудня. УНН.
    Марі Йованович, коли обіймала посаду посла США в Україні, перешкоджала видачі американських віз українцям,
    готовим дати свідчення про змову політичних опонентів республіканця Дональда Трампа з владою у Києві в 2016 році. Про це повідомив у неділю в своєму Twitter адвокат президента США Рудольф Джуліані, передає УНН.
    Джуліані в Twitter звинувачує колишнього посла США в Києві Марі Йованович в тому, що та двічі лжесвідчила, коли відповідала в листопаді на запитання членів спеціального комітету з розвідки Палати представників Конгресу США на слуханнях в рамках процедури імпічменту Трампа. “Документи показують, що вона (Йованович) відмовляла в наданні (американських) віз свідкам, які могли довести корумпованість Байдена і демократів”, — написав адвокат президента США.
    В якості одного зі свідків названий колишній генпрокурор України Віктор Шокін. “Шокін дасть свідчення і надасть докази того, що він розслідував дії сина Байдена. Він покаже документи, що доводять вчинення сином Байдена такого злочину, як відмивання (злочинно нажитих) 3 млн доларів. Він дасть свідчення про те, що президент Порошенко, неодноразово заходячи в його кабінет, просив пригальмувати (розслідування) Burisma і Байдена, тому що проти цього заперечував віце-президент Байден”, — сказав в одному з відео адвокат Трампа.
    За словами Джуліані, Байден-старший був особисто причетний до відставки Шокіна. “Звільнено з-за того, що віце-президент Байден загрожує не надати (Україні) життєво важливу американську допомогу в розмірі 1 млрд доларів. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі вмирав, але був реанімований. Багато голів полетить в Україні, коли це розкриється”, — написав про колишнього генпрокурора України адвокат Трампа.
    -----------------
    Початок Армагедону чи кінець цирку? :scratch_one-s_head:

upload_2019-12-16_9-29-37.png

Останнє редагування: 16 гру 2019
  7. Юрко НОТОЦО

...хто не встигне втекти в Хайфу,чи кудись там ще!

16.jpg

8. Юрко НОТОЦО

Трамп і Джонсон з тим Брекзитом добре бачуть,що то робиться в Єропейському тому союзі хитро-склепаних,от і шукають свої розумні виходи, з кризисної ситуації,що насувається! Розумні керівники держав діють упереджено! Молодці!
    Джонсон і Трамп обговорили розширення торгівлі між двома країнами

upload_2019-12-17_11-54-24.png

17.jpg !

9. Юрко НОТОЦО

Трамп і Джонсон відхід і вихід від того корумпованого ЄСу Макрона і Меркель шукають...І знайдуть!
    --------------------
    Трамп запросив Джонсона відвідати Білий дім в 2020 році - ЗМІ
    Президент США Дональд Трамп запропонував прем'єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону відвідати Білий дім в 2020 році. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Sunday Times.
    Видання відзначило, що точна дата візиту знаходиться на стадії обговорення. Планується, що він відбудеться, коли будуть розпочаті торгові переговори між двома країнами після виходу Великобританії з Євросоюзу 31 січня 2020 року.

upload_2019-12-22_13-50-15.png

і знайдуть!
    Трамп заявив про прорив в торговельній угоді з Китаєм

10. Юрко НОТОЦО

Вітаю республіканців США з Днем народження Степана Бандери! В республіканців і націоналістів спільна мета,Незалежність держави!

00000 2a.jpg

Останнє редагування: 1 січ 2020
  11. Юрко НОТОЦО

Останнє редагування: 17 лют 2020
  12. Good man

Good man Обычный человек

Пусть Трамп нагнет эту лживую истерику вокруг него и авторов этой истерики.

• Подобається Подобається x 1
  13. Юрко НОТОЦО

Хе-х!

00000 1aaw7.jpg
    Катрен для втікачів

Не запарилися злодіюки брати,
    не запаряться скоресенько й втікати!
    А куди,раз Англія закрита,
    а Ізраїль Палестиною буде?!
    Як,куди? В Австралію далеку,
    вся грабіжницька гЕвропа й загуде!
    Байден стане австралійським президентом,
    утікаючи від Трампа із США...
    Тільки тихо,ніц про те не мовте,
    Чемодан,вокзал...і ціхо-ша!:)))

IPhone1 216.jpg

14. Good man

Good man Обычный человек

Такой корабль с евреями неплохо было бы во Львове припарковать. Дабы компенсировать снижение среднего интеллектуального уровня львовян из-за проживания Планктоши.

15. Юрко НОТОЦО

Нє-нє-нє...Львівяки юж ніц спільного з гебреями,та і з китайцями мати Не хочуть!Та то юж в ТВ мовлять же київські урядові гебреї хочуть завтра о 8 год.літак з китайськими коронованими українцима та посадити...у Львові. Йой,йой,йой!Протести вже почались на Галичині...Побачимо,що з того вийде!
    upload_2020-2-19_13-0-50.png

О-о...А Трампулік вже починає сам розбиратись в гАмериці з такими ж хитродупими і колаборантами. Катренів видно начитався!;)
    Трамп зраду не прощає: як президент США мститься за свій імпічмент

upload_2020-2-19_13-32-24.png

upload_2020-2-19_14-3-12.png

Останнє редагування: 19 лют 2020
  16. Good man

Good man Обычный человек

Когда уже Трамп возьмёт за яйца этого Байдана? Какие новости с политического фронта?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Юрко НОТОЦО, без образ, бо я ваш вік поважаю - ви то знаєте.
    Хочу одначе запитати, якщо не застосовувати такі сильні дієслова як срати і такі іменники як дупа та гівно, то ви зможете катрени писати? Я чогось думаю, що ні.

• Смішно Смішно x 2
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не смійтеся, бо людина поважного віку.

20. Юрко НОТОЦО

Хм-м...попробую!:)))

Та всяке в хазарів-новобайденців роїться в-голові,поки Трамп готовить свій план по-захисту Штатів від їхніх планів!

Чую нюхом же в Європі референдум скоро буде,
    а на ньому Соррос,та-дурню зафлуде.
    Мол,настала пора думать,ну і вибирати,
    куди грошики гебрейські будемо вкладати,
    надіючись ,як й на-кого далі опиратись!
    На нового Шикльгрубера,що вже десь родився?...
    по-Баварії вже ходить,й пивонька напився?
    Чи на ново-демократа Вову із-Кремля,
    який танками задавить шикльгруберців,б'я!
    Про це все і поговорим Дев'ятого Мая
    на-параді у Москві,де приїхати повинна
    із Берліну канцлер Срая.
    Думай,Бєня,Зєля,Рабі,ну і пан Макрон,
    бо із Штатів Дональд Трамп нанесе урон,
    нашим грошам і багатству у США і Європі,
    то й опинимось ми-знову в Адольфика..."в-топі" -
    будуть всі моцно кричать ,хто-то винуватий,
    й будуть знову всіх нас лаять й виганяти-з-хати.
    Тому,Вова із-Кремля,моцний як та Сталь,
    заслуговує від нас Нобеля медаль...
    Й стане мокша із-Москви Владимир Тюленин
    а маленький хазарець,Владімір Зєлєнін!

upload_2020-3-10_12-57-12.png

Останнє редагування: 10 бер 2020
а де твій аватар? :)