Трамп: Америка для Американців.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 27 січ 2019.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нє-є...Трамп на Мавзолей не полізе. Тим паче, Він зігнорує Це Все, якщо Путін до 9 мая не скаже щось про ту провокацію з виборами і тим імпічментом.

upload_2019-11-10_13-2-40.png upload_2019-11-10_13-0-56.png

2. Good man

Good man Обычный человек

Трампа на мавзолей, Байдана за решётку.

3. Юрко НОТОЦО

:mocking: А Зєлю в Хайфу,чи шо?:haha:
    Чую нюхом слідуюче запитання з США про Те, Чому Зеленський не хоче слідства по-Байдену? ...і во-о-обще про кредити,інвестиції і про стан боротьби з корррупцією.

Останнє редагування: 10 лис 2019
  4. Юрко НОТОЦО

Трамп анонсував публікацію дуже важливої розмови зі Зеленським
    Президент США Дональд Трамп заявив, що у вівторок Білий дім, імовірно, опублікує стенограму другої розмови з президентом України Володимиром Зеленським. Про це він заявив на Об'єднаній базі Ендрюс, повідомляє Reuters.
    "У нас з'явиться ще одна стенограма, яка дуже важлива. Я дам вам другу стенограму, тому що у мене було дві розмови з президентом України", – написав Трамп.
    Також Трамп зазначив, що друга стенограма, ймовірно, буде опублікована у вівторок.

upload_2019-11-10_14-33-50.png

• Подобається Подобається x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Республіканці з Палати представників Конгресу США хочуть викликати для свідчень сина ймовірного суперника президента Дональда Трампа на виборах президента у 2020 році Джо Байдена Гантера, а також інформатора, який написав скаргу після розмови Трампа із президентом України Володимиром Зеленським.
    Про це повідомляє Fох news
    Республіканці також хочуть викликати на допит колишнього компаньйона Гантера Байдена Девона Арчера, який входив до ради директорів української компанії Burisma. На думку конгресменів, свідчення Арчера можуть допомогти громадськості зрозуміти "характер і масштаби поширеної в Україні корупції, яка безпосередньо пов'язана з давнім і глибоким скептицизмом президента Трампа до цієї країни".
    Республіканці Палати представників хочуть викликати для свідчень Гантера Байдена

6. Юрко НОТОЦО

Трамп помаленьку помпує свої і республіканські мускули.Молодець!:download:
    ------------------
    Президент США Дональд Трамп заявив, що
    Демократична партія використовує імпічмент для отримання політичних дивідендів, але викликають протилежний ефект – найбільший рівень підтримки Трампа американцями за весь час його президентства.
    Джерело: Голос Америки з посиланням на коментар президента США Дональда Трампа, поширений Білим домом
    Пряма мова: "Це судилише (kangaroo court – англ.), який очолює дрібний пройдисвіт Шифф (демократ Адам Шифф очолює Комітет з питань розвідки Палати представників – ред.).
    Нам не дозволено мати адвокатів, власних свідків, але я подивився частину (слухань у рамках розслідування імпічменту – ред.) і бачу, що республіканці на коні, вони прекрасно працюють там, бо це – оборудка, велика оборудка.
    Демократи роблять щось, що вважали неможливим і чого не бажали батьки-засновники США, вони використовують цей фальсифікований імпічмент для отримання політичних дивідендів. Вони намагаються нашкодити Республіканській партії, нашкодити президенту США, але вони домагаються протилежного ефекту. Ви ж бачили опитування – я маю найбільший рівень підтримки за весь час.
    На телебаченні про це не почуєш, бо ЗМІ та демократи це одне і те саме.

upload_2019-11-20_11-7-1.png

Останнє редагування: 20 лис 2019
  7. Юрко НОТОЦО

8. Юрко НОТОЦО

Йо-майо...шо сі діє! Наступ республіканців-націоналістів по-світі починається? Початок кінця брехні демократів-масонів та олігархів,чи шо? :scratch_one-s_head:
    ------------
    Президент США Дональд Трамп становить "можливо, найскладніший виклик" для ЄС, оскільки він "молиться" про розпад блоку ЄС, заявив президент Європейської ради Дональд Туск, який невдовзі йде у відставку.
    Про це повідомляє Reuters.
    "Вперше в історії американський президент відкрито виступає проти об'єднаної Європи. Він підтримує Brexit і молиться про розпад Союзу", - заявив Туск в інтерв'ю німецькій газеті Die Zeit.
    Туск: Трамп “молиться” про розпад ЄС

upload_2019-11-28_15-38-11.png

9. Юрко, що залишки розуму розгубили? Через це республіканське чмо ми опинились в дупі зараз, а Республіканська партія перетворилася майже на копію Єдіной Росєі. А нам би протягнути до листопада наступного і молити бога щоб воно не стало президентом на другий термін, інакше вам, тай мені і багатом іншим, прийдеться Чорним лісом пробиратися на Закерзоння

10. Юрко НОТОЦО

Хлопе,Михасю,з Кінашіва! То ЄС створене хитродупими, до якого не взяли ні Туреччину,а ні Україну без ще непереселених з Хайфи хозарів,та і ті гонорові англіки з Великобританії також втікаючи з ЄС...то і є тим союзом Маркса-Сороса.Але то все псевдо-демократичне слід тими залишками розуму,як Ви мовите,та усвідомлювати !!!
    Республіканська гАмерика Трампа, то не є демократи-троцкісти і робить їх розвал,почавши це власне з них і НАТО для всіх. Ні,НАТО,то від США.
    Петрусю не слід дуже скакати-перескакувати нині між республіканцями і демократами в тому імпічменті,як і між національними та зелено-промосковськими силами при вирішенні нинішніх проблем в Україні.Най думає і то добре!
    Європа як і Україна зміниться!:pardon:

Нову Європ2a.jpg

Останнє редагування: 28 лис 2019
  11. Ви вже перед виборами випендрювалися тут досить. Я ще тоді писав що треба думати головою, а несракою. Тепер, коли ви посприяли обранню цього сцикуна, ви махаєте руками після бійки. Так буде і з цим придурком Трампом, а фактично ставлеником КГБ. Тільки може вжебуде пізно махати руками, а наші діти і внуки будуть махати сокирами десь в Сибіру. Це не ті республіканці, яких вибачили в Бостоні 20 років тому.

12. Повторюсь ще раз:
    Є давно відома аксіома:
    "Ми живемо нині так, як учора проголосували".
    Але боюся, що з такими керівниками скоро постане питання:
    як скоро ми будемо жити в тому місці, яким більшість думала, коли голосувала

13. Юрко НОТОЦО

Та не сціть Ви в-майтки.Якось буде!Я був і буду за національну ідею,незалежність і бандерівську свободу,та лозунг Україна для Українців,як то ставилось на Кошулинського.А такі,як Ви суперечили і далі суперечите,та ставите на бійку між Бєнею,Зєлею,Петьою...Путею,Макароном і Меркелькою.Ось вони і в -дупі всі,бо...бо Трамп то все розкусив,як і ті події 1960-х зі знищенням JFK.
    Побачимо ще,хто такий Трамп для американців...та і Той (Ляшко? :))) ??) для Українців!

View: https://www.youtube.com/watch?v=h5RTnAjWVgM

14. Ставити на Кошулиньського, то все одно шо ставити на Трампа. Де ваш Кошулиньський коли саджають військових, коли проштовхують закупку електроенергіі в кацапів, здачуДонбасу, закупки газу. Пупс сказав сидіти і не від свічувати. Ось вони й набрали води в рот.
    Хто такий Ігор Пупс - гугл в допомогу.

15. Юрко НОТОЦО

Вам спокою не дають всякі ходіки і фокуси прориву до влади. Соросовим фокусам в Україні з ЗЕ заздрите? Ага,нехай Петрусь посватається з Ротшильдом,от і переможе Сорроса і троцкістів.:cools:
    А я скромненько без них,цих "ліворуційонерів* хоч цілою Україною в Нову Європу,хоч частиною...але не в нинішнє брехливе і всравшеся ЄС,чи то СССР. А нє,то й нє! Той штайнмаєр-путін,як той рібентроп-молотов.Та побачимо...вже 9 грудня,щось там і зрозуміємо!:preved:

16. Юрко, що хотів вам донести, написав. Переконувати вас - який сенс. Я давно беру приклад з єврейського народу - головне зберегти пам'ять і народ, а краіну можна збудувати і через тисячі років, якщо буде пам'ять про те хто ти. Можливо нам суджено пройти такий самий шлях, тому що порозкидано украінців по світах, як тих євреів. Але вони дочекалися. Колись і наші нащадки дочекаються і зроблять з москалями те, що зробили ізраїльтяни з арабами: дадуть піздюлей.

17. Юрко НОТОЦО

О-от воно шо? Ги-ги...1000 років чекати поки гебреї Хазарську Україну збудують? Все ясно з Вами пане Михасю...все зрозуміло!:haha:
    Галичина скоріше Закерзоння-си відхопить,ніж Сорос,Зеля і Штайнмамєр Донбас і Крим назад для України від Росії відірвуть і повернуть.Так си гадаю!
    Йой,тих проблем нині вже купа у Всіх...
    СВІТОВІ НОВИНИ з політичним підтекстом

18. Юрко пишу останній допис і хочу щоб цей прогноз не збувся. Але завдяки таким як ви, він має шанс бути втіленим в життя:

"Ти українець? Тоді ми йдемо по тебе.

2019 Натовп дегенератів радісно аплодує...
    2020 Таваріщ зєлєньській, праізошла чудовішная абшібка...
    2021 Ну я же нє думал, шо так будіт. не думал я..."

19. Юрко НОТОЦО

Всяке може бути,як вже був Рамзес,Набуко,Шикльгрубер,Хіросіма...може бути ще й один якийсь,останній,самогубець з прихованою від людства а-бомбою...Не Трамп,не Трамп!:preved::hi:

upload_2019-11-28_18-30-45.png

20. Юрко НОТОЦО

Во-о...політичний хід Трампа,як реакція на корупупцію і нелегальний бізнес в США. Трамп приступає!...ЄС і Україна сплять,як такі,яким це вигідно...:scratch_one-s_head:
    ------------------------------
    Трамп заявив про готовність оголосити терористичними угрупованнями наркокартелі з Мексики
    Президент США Дональд Трамп заявив про готовність оголосити мексиканські наркокартелі іноземними терористичними організаціями. З такою заявою американський президент виступив в інтерв’ю американському радіоведучому Біллу О’Райлі, фрагмент якого був опублікований у вівторок у його Twitter
    Трампу було поставлено питання щодо того, чи має намір він оголосити наркокартелі, що діють на території Мексики, іноземними терористичними організаціями. “Вони будуть оголошені, — сказав Трамп. — Послухайте, ми щорічно втрачаємо 100 тис. людей через те, що відбувається, і через те, що проникає до нас з Мексики”.
    “Вони точно будуть оголошені (терористичними організаціями), — підкреслив американський лідер. — Я працював над цим останні 90 днів. Зрозумійте, оголосити (ту чи іншу організацію терористичною) не так просто, необхідно пройти процес, і ми щільно цим займаємося”.

upload_2019-11-28_18-56-50.png

а де твій аватар? :)