Товариство захисту пам"ятників... Леніну :)

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Boris_Kiev, 7 лип 2009.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

В мене живуть батьки в містечку Маневичі у Волинській області. Там ще досі стоїть пам'ятник Леніну в центрі самомому біля районної адміністрації. Скільки років триндіння про його знос, а він і далі на місці. Піаряться різні мудаки перед виборами щоб його знести, а потім десь пропадають. Більш детально тут http://manevychi.org.ua/viewtopic.php?t=109

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не знав, що є таке товариство.
    Я думав потрібний захист таким товариствам :)))

3. UDALA

UDALA Well-Known Member

Значит то были не настоящие мудаки. Настоящие мудаки это те , которые сносят памятники В.И.Ленину. А в этом случае вы действительно ошиблись в своем выборе - видимо, не за тех голосовали на выборах:haha:.

4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

1. Действительно это были мудаки, потому что Ленин так и остался на том же месте. Были бы действительно не мудодзвонами - снесли уже давно и забыли о нём.
    2. Я уже много лет не избираю кандидатов на выборах, в последний раз за Кучму ещё, потом очень надеялся на Черновила, ну его убили, кстати два водителя с того же Маневичского района на Волыни, в котором состоит этот памятник.
    3 P.S. Написал русским языком для максимального понимания г.UDALA

1. Indeed it was an asshole, because Lenin and remained at the same place. Would not really mudodzvonami - demolished long ago and forgot about it.
    2. I have many years did not elect candidates, most recently for Kuchma is then very much hoped to Chernovil, well he was killed, by the way, two drivers with the same Manevichskogo Volyn region, which consists of the monument.
    3 P.S. Posted Russian language for maximum understanding g.UDALA

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мда-а-а, Макс...
    Ну так дальше :))) В томуж дусі: - референдум їм всенаціональний, потужна компартія Волинської області і Маневич, Йулине ай-яй-яй своїм маневицьким депутатам...
    Три роки пройшло...
    І шо Йуля? Помогло?
    А трактором друлити не пробували? Всеукраїнські ви наші "Альянси"...

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну-ну!
    Я започаткував цю тему щоби люди постібалися, а тут "останні надходження" на ЛФ на повному серйозі ладні головами об постаменти битися!

Випадково за лінком увійшов на якийсь комунячий сайт - там вони на повному серйозі пишуть:
    "Оскільки ми партнери правлячої ПР, прийнято рішення про повернення чи то цк, чи то міськкому до будинку, захопленого міністерством закордонних справ (біля фунікулеру)".
    І на півсторінки - осанна голозадих павіанів ПРдонам.

7. ograda

ograda Well-Known Member

Мені, взагалі, по барабану стоїть у нас той пам’ятник, чи ні. І, думаю, не тільки мені, і не тільки у нас.

Згадую позеленілий бронзовий пам’ятник на вулиці маленького німецького містечка (Лайсніг, чи що). Вершник в латах, майже на тротуарі, в маштабі надмогильного, з огорожею. З трудом розбираю текст: якийсь місцевий герцог в 17 столітті дав прочухана сусідському герцогу, в честь цього і пам’ятник.

Де тепер ті герцогства і ті герцоги? А пам’ятник стоїть.

• Подобається Подобається x 1
  8. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Ёлки палки-не ужели еще есть такие товарыства,которые защищают памятник идолу???:cry:Да еще и демону-место которому в аду!!!:bad:

9. ograda

ograda Well-Known Member

... і про ідола.

Хто живе на вул.Шевченка зустрічались, думаю, з ситуацією, коли вас перепитували „А раніше як вулиця називалась?..” Значна частина вулиць, проспектів та площ Леніна в різних містах одним махом перейменувались в відповідні Шевченка.

Так само на свіжознесених постаментах памятника Леніна спочатку з’являлись таблички „Тут буде встановлено памятник Т.Г.Шевченку”, а тоді вже і сам пам’ятник.

А як же ж Заповідь „Не сотвори себе кумира”?

(http://biserris.ru/13/149.htm)

В Ветхом Завете (Исход, гл. 20, ст. 4) ... вторая заповедь из того свода заповедей, который пророк Моисей получил от Бога на горе Синай и по которым должен был жить народ Моисея:

«Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли».

Иносказательно: не поклоняйся, не подражай кому-либо слепо, как язычник поклоняется идолу.

До комуністів то питань нема - в них діалектично-матеріалістичний погляд на життя.

10. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Это уже другой вопрос.
    Пожалуй я с вами соглашусь.Хотя Шевченко еще куда не шло, хоть что то хорошее для Украины сделал.:)

11. Полковник

Полковник миється в бані

Это да.
    Надеюсь, что к памятникам Пану Бандере Ваш пост не относится?

12. Boris_Kiev

Сальвадор Далі.
    "Загадка Вільгельма Телля".

13. ograda

ograda Well-Known Member

Возможно.
    Но в целом, в масштабах страны, не актуально.

А до глобального переменования всего и вся в честь председателя Дэн Сяо Пина и достройки известной стены до Карпат мы с вами не доживём.

Шютка :sad:(с)

14. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Недавно перед праздниками в Киевской обл, не помню в каком районе, очередного Ленина снесли националисты. Действовали как всегда ночью и в масках :) Свои действия объяснили тем что подчиняются указу Ющенка.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вотойво памятник знаходиться в Монако...

А отой треба зберегти....вид спереду і ззаду...

[​IMG][​IMG]

Законсервувати його ось так - і пояснювати всім бажаючим, що в результаті революційної роботи у Ілліча загострився сифіліс, від якого провалилася спина ...

І оцей треба зберегти....

А оцей...відреставрували....

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не могу молчать! (Лев Толстой)
    Николай ГАЛКИН, г. Стаханов, Луганская обл.
    "Киевский ТелеграфЪ" 21 - 27 апреля 2003

17. Boris_Kiev

20:30, 22.04.2010
    У центрі Москви, на Калузькій площі, невідомі облили білою фарбою пам'ятник Володимиру Леніну і написали на постаменті слово "Убийца", - повідомляє ТСН.

Це було здійснено в ніч на 22 квітня, у день 140-ї річниці з дня народження Леніна.

За словами джерела у правоохоронних органах, фарбу на пам'ятнику виявили вранці, і протягом дня її ледве вдалося відмити. У ГУВС офіційно підтвердили факт вандалізму, проте не стали уточнювати, які написи залишили зловмисники.

Міліція спробує знайти вандалів за записами камер відеоспостереження, розташованих у районі Калузької площі. У сотні метрів від пам'ятника, зокрема, знаходиться МВС РФ.

22 квітня комуністи відзначають 140-річчя з дня народження Леніна. Біля його пам’ятнику на бульварі Шевченка у Києві, а також в інших містах України пройшли малочисельні мітинги.

На Михайлівській площі у Києві Українська народна партія встановила перед пам’ятником жертвам Голодомору скульптуру Леніна, який кається і стоїть навколішки. Монумент "вождю світового пролетаріату" отримав назву "Покаяння".

Тим часом у Севастополі пройшов "антиленінський" пікет Ради отаманів Криму та активістів російської громади. Вони зібралися біля пам'ятника родоначальнику СРСР "на згадку про вбитого російського самодержця Миколу II і його родину", принесли поминальний вінок, а до монумента поклали велику пластмасову бочку, наповнену перегноєм. Завершився пікет сутичкою з місцевими комуністами.

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Ось і "бабушкє" мармизу начистили:

Признаюся, я й гадки не мав, що у Києві бовваніє пам"ятник вдові Кг'упського! Виявляється є - в районі Дарницького вокзалу. Але я в тому районі не буваю.

19. UDALA

UDALA Well-Known Member

Цэ Стицька жiнка?

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

А эта телка , переодетая в ментовскую форму - декоратор?:mocking:

20. Boris_Kiev

а де твій аватар? :)