Товариство захисту пам"ятників... Леніну :)

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Boris_Kiev, 7 лип 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Треба ваву зеленкою помазати. :haha:

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Требе зеленку пити, щоби в голові болячок не було...

• Подобається Подобається x 1
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Треба було це Леніну порадити, може б і не накоїв стільки біди.

4. VasMT

Виступаючи на урочистому ранку присвяченому 100-річю народження В.Леніна мені було в 16,666666666666666666666666666667 разв менше років ніж йому... Історія мені прбачить...

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я добре пам"ятаю ті дні. Правда, з "дєдушкою" вони не пов"язані.
    Нас (першокурсників) тоді муштрували до фізкультурного параду на 1 травня. І звалити з тих репетицій було важче, ніж з лекцій.
    А тут однокурсник гешефт запропонував: на Житомирщині закривали клуб на ремонт і там можна було розжитися підсилювачами та колонками від кіноапаратури.
    Пішли ми до студентської поліклініки симулювати. "До кого потрапимо, те й вигадаємо". Потрапили до терапевта, поскаржились на "харчове отруєння". Лікар-садист змусив ковтати шланги. Товариш почав проситися на три дні до мами, на домашні продукти. Лікар виписав йому лікарняний. І мені за компанію. :)
    Отак - кому 100 років Леніну, а ми напоїли кого треба (можна сказати, за 100-річчя випили) і містечковий кінозал побарахолили. Якби не ми - то зробили би інші.

6. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

7. Boris_Kiev

Позавчора повалили бюст Петровського. Виконавці дочекалися приїзду міліції і пояснили:
    1. Бюст П. не значиться в реєстрі пам"яток, які охороняються.
    2. Президент видав наказ про ліквідацію.

Я знав, що комуняки тіпа "откроют личико" своєму ідолу. Але нажаль був в іншому районі Києва.
    Цікаво, скільки днів ідолище погане простоїть ?
    День, два, три ?

• Подобається Подобається x 2
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

У меня совершенно нет с Вами расхожденй в том, что идолищу - не место на наших улицах. Но это не должно происходит ТАК. Мы становимся точно такими-же большевичками, руководствующимися "революционным" правосознанием...Известно. куда ведет эта дорога....

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

ну..дик,ясно куди...:dntknw:

10. Boris_Kiev

Дальневосточнику,
    а якщо Ви приїдете з відпустки, а перед Вашим будинком - величезна купа скам"янілого (або змерзлого) "гуано" ?
    Ви будете цю проблему вирішувати "цивілізовано" - покличете комісію - дільничного мента, техніка ЖЕКу, представника санепідстанції, кореспондента місцевої газети ?
    Чи може покличете сусідів, в яких мозолі на руках, а не на язиках, і разом приберете те "гуано" ?

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кгм...:mocking:
    Може...111 подзвонити?:scratch_one-s_head:

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете, что нас должно отличать от краснопузых?
    Я могу быть не согласен с вашим мнением, но я отдам жизнь за ваше право высказывать его. (Вольтер)

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому б не прибрати це гуано, як ми прибрали його в 1990? І це ще був СССР! А люди мали "fun" кілька днів, зробили з бованом коло непошани по проспекту Свободи і відправили на місце що йому відвела історія. Тобто на смітник.
    Чому Київ позаду Львова на цілих 20 років?!

• Подобається Подобається x 3
  14. Boris_Kiev

Pedro ,
    одного боввана (на площаді октябрьской рєволюції) ми таки демонтували восени 1991.
    А на початку 1991 біля того боввана була студентська акція - спалення бовванячих книжок, комсячих квитків і тому подібне.
    Покладання вінку з колючого дроту з написом "Кату українського народу".
    Нажаль, я не був поруч - плював у ефір сесію вєрховного совєта усср.
    Тож ми нє лаптєм щі хлєбаєм !

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

А як це має відбуватись? Пам’ятники ідолам або зносять або ні.
    Чи Ви пропонуєте зробити святковий концерт. І під урочисту музику зносити ці монументи.
    Та і на відміну від більшовиків, зараз ніхто не пропонує зносити церкви, а пропонують знести пам’ятники тим, на чиїй совісті смерті людей.

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

17. VasMT

І що?
    Я теж новини читаю... Яке забарвлення ви надаєте цьому посту?
    Ви вчорашні новини дивились? Там був репортаж про те, що якісь козли розмалювали свастикою каплицю Богородиці і закидали Її образ тухлими яйцями...

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нічого, тема така. Ось цитата з першого посту.
    Не бачу в цьому нічого особливого, надзвичайного. Хоча, якщо на днях буду на станції метро Театральна, подивлюсь в живу, може в новинах не правду написали, в нас і таке буває.

19. Boris_Kiev

Абсолютно правильно зробили. Якщо міська влада не чухається, треба комусь почати.

У 1992 я прогулював літнє подружжя з Америки (укр., їхні батьки емігрували у 20-х роках 20 ст), філологи.
    Ось спустилися на ст. "Ленінська" (так колись називалася Театральна) і вони остовпіли: горельєфи з цитатами дєдушкі.
    Причому подружжя дивилося на "російський" ряд.
    Благо, в них не бракувало почуття гумору - ми усі так реготали, що публіка зупинялася.
    А мені було соромно, що те лайно в бронзі знаходиться у центрі столиці.

• Подобається Подобається x 2
  20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

а де твій аватар? :)