Товариство захисту пам"ятників... Леніну :)

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Boris_Kiev, 7 лип 2009.

1. surma

surma Well-Known Member

Я проти теорії Леніна, а не проти пам"ятників. Хай стоять собі. Це історія...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чи не забагато?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  3. Alehandro

Alehandro Member

очень интересный но сложный вопрос в шуточной форме был поставлен автором топика.
    почему сложный? ну вот представьте:

Идете вы со своим ребенком по городу
    - Папа (мама) а это кто?
    - Это Ленин
    - А Кто такаой Ленин?
    - Злой дядька - убил кучу народу.
    - Папа (мама) а кто это?
    - А это Шухевич
    - А кто такой Шухевич
    - Злой дядька - убил кучу народу
    - А кто такой Дудаев (есть такая улица во Львове?)
    - Это такой злой дядька из-за нац.амбиций которого умерло много народу
    - ну и т.д. по списку (извиняюсь если не упомянул сталина и прочих х...)
    - Папа(мама) а почему так много памятников злым людям?
    - ?

И самое сложное что я надеюсь что смогу что-то ответить на такой вопрос. Потому что сейчас я незнаю ответа :dntknw:

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

- Фатер (одер Муттер), а вас-вос-вус (не знаю німецької) - Ватутутін, Покришкін, Жуков ?

5. terrible

terrible Well-Known Member

зате я знаю. не хочу, щоб моя майбутня дитина дивилась на це і запитувала-"що то в дяді?"
    в моєму місті ось такий стоїть;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Мабуть автор був одесит чи просто надихнувся видом на "Дюка з люка". :)

А хто підкаже - в якому місті стоїть знаменитий пам"ятник "кепочка на голове, кепочка в руке" (С) ?

7. terrible

:)))
    це дуже рідкісний підвид монументу леніну-"пісяющій Ленін"... просто він має таку особливість... коли тане сніг на ньому (чи десь в середині памятника? не знаю) то тала вода стікає і дзюрчить з кепкі, яку він затис в руці... але тільки навесні, весь інший час він терпить. взагалі то, приємне видовище! автор точно одесит:haha:
    між іншим, такий самий памятник стоїть ще в якомусь сибірському містечку.

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Так це у Прилуках ?
    І досі стоїть ?
    Сфотографуйте будь ласка, як буде пісяти!

То вже краще підключити до водопроводу, бо інакше мабуть виглядає, як у дитячій загадці -
    "У какого молодца
    утром капает с конца ?"

(чайник)

9. terrible

;)ок, домовились... чекаємо весни.
    в нас почалась реконструкція площі... я надіюсь, його знімуть. підписи збираються, щоб його пересунути, я свій поставив, і дружині дав підписати, хоч їй глибоко по цимбалах...
    у проекті нової площі прямо перед монументом-здоровенний фонтан... архітектор-теж одесит???о_О:)))

10. Boris_Kiev

Ой, то може запросіть автора "пісяючого хлопчика" - і ленін залишиться, і фонтан буде.

Як у Києві на місці теперишнього "Ярма" (арки) колись був фонтан-слоник, а вище на пагорбі - портвейнова розливайка.

Дозволю собі повторити частину свого допису з гілки "Розчарування дитинства":
    P.S. Потім на тому місці поставили пам"ятник Туркменбаші.
    Що зараз - не знаю.

Останнє редагування модератором: 8 жов 2009
  11. Boris_Kiev

Пам’ятнику Леніна довелося "видалити голову"

10-11-2009 11:24 // URL: http://maidan.org.ua/static/news/2009/1257845094.html

Київська міська держадміністрація продовжила до 10 грудня свій дозвіл на проведення реставрації пам'ятника Леніну на Бессарабській площі.

Про це заявив народний депутат КПУ Ігор Алексєєв, пише "Комерсант".

"Нам дійсно знадобився додатковий час для реставрації пам'ятника, тому що він серйозно ушкоджений. Ми ж хочемо зробити все ідеально, щоб монумент виглядав як колись", - сказав депутат.

За його словами, ушкодження виявилися настільки сильними, що пам'ятникові "довелося видалити голову", замість неї замовили нову і зараз вона вже готова.

Водночас Алексєєв не зміг назвати суму, що планується витратити на реконструкцію монумента.

"Повне обстеження стану пам'ятника обійшлося в 71 тисячу гривень, а загальний рахунок ми отримаємо після його відкриття", - сказав він.

Водночас націоналісти впевнені, що навіть після реставрації пам'ятник Володимиру Леніну довго не простоїть, мовляв, є багато способів забрати Ілліча, і вони подумають, як краще це зробити".

"Усе рівно знесемо цього ідола", - заявив один з учасників акції 30 червня, член Конгресу українських націоналістів Микола Коханівський.

Як відомо, у ніч на 30 червня п'ятеро активістів організацій "Конгрес українських націоналістів" і "Тризуб" ім. Степана Бандери відбили ніс і кисть лівої руки в пам'ятника Леніну.

Щодо них порушили кримінальну справу, обвинувативши в хуліганстві й пошкодженні монумента національного значення. Однак 30 жовтня Шевченківський районний суд Києва зняв друге обвинувачення, оскільки в матеріалах справи не найшлося документів, що підтверджують національний статус пам'ятника, але обвинувачення в хуліганстві залишив у силі.

Представники Комуністичної партії вирішили реставрувати монумент за власні кошти.

Раніше в КПУ заявляли, що оновлений пам'ятник буде відкритий 30 жовтня, однак у зв'язку зі складністю реставраційних робіт цей процес затягнувся.

Джерело: Українська правда - Київ.

12. maga

maga Well-Known Member

А яка різниця між цими марками членів?

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як між бандерівцями і бандерлогами...

14. maga

maga Well-Known Member

Ну просвітіть нас і по цьому питанню,бо мну важко бачаться ознаки для порівнянь.

15. VasMT

Комуніст - іменник
    Комуняка - складне слово: комун (скорочено від комунізм) і яка - займенник; сукупно - як комуніст, подібний до комуніста...
    Бандерівець - іменник
    Бандерлог - складне слово: бандер (скорочено від бандерівець) і лог - скорочено від грецького "логос", тобто слово, вислів; сукупно - висловлюється, говорить як бандерівець... дослівно - словом, а не ділом, ратуватель ідей Бандери... Свідомий Пустомеля...

Останнє редагування: 12 лис 2009
  16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Нє. Ну після такого пояснення видно хто тут
    Їх ще колись "засланими козачками" називали;) :)) Це такий собі чужий серед своїх який все норовить десь нагадити. Нє?

17. VasMT

Я розумію - вади розвитку, виховання і освіти...
    Почнемо з початку...
    Нормальній людині вистачає, щоби порівняти...
    Кому не вистачає:
    Хоча відповідь лежить на поверхні: є селяни, а є рагулі; є люди, а є бидло... тощо...
    maga не зрозумів, отож отримав роз"яснення...
    Вам теж пояснити?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

от..знайшов...
    Манифест
    Комитета Освобождения Народов России

і от...

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Дякую, але подібні пояснення я можу і на плоті (заборі) почитати :))) Так що не потрібно напрягатись і затирати клавіатуру ;)

20. Boris_Kiev

На Харьковщине разбили голову Ленину
    16 ноября '09 в 17:47

Памятник Ленину в Кегичевке Харьковской области столкнули с пьедестала.

Как сообщила заместитель председателя Кегичевской райгосадминистрации Ольга Баик, инцидент произошел ночью 16 ноября, пишет SQ.

В результате падения у статуи разбилась голова.

По словам О.Баик, правоохранители уже задержали подозреваемых, ими оказались трое подростков 15-16 лет.

"Я не думаю, что это был целенаправленный акт вандализма, скорее всего, ребята хулиганили", - заявила О.Баик.

а де твій аватар? :)