Товариство захисту пам"ятників... Леніну :)

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Boris_Kiev, 7 лип 2009.

1. terrible

terrible Well-Known Member

ну і навіщо? Рибонько... зараз знов буде гасло з купою оцих от-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Руки сверблять... :ireful1:

3. vkoc

vkoc Well-Known Member

Прораб, а ты случайно не обкомовский партработник? Я однажды видела такого горластого на Петровке. Все ходил промеж книжных лавок возмущаясь. что ни одной работы Ленина не видно, а человек всю жизнь трудился. Так ему так дали оторваться, что едва ноги унес.

• Подобається Подобається x 5
  4. Даяна

Даяна Well-Known Member

В свій час невдячні чеські націоналюги-вандали осквернили памятник Гітлеру в Судетській області і натомість будували памятники Я.Гашеку, Яну Гусу і і іншій мразі, бо нічого путного створити не можуть. Напевно українські націоналістіи також невдячні. Росії треба таких усіх прінуждать к міру, правда, prorab ??? (гірка іронія)
    Наступного разу думайте, що пишите.

Останнє редагування: 27 вер 2009
    • Подобається Подобається x 6
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наступного разу думайте, що пишите.
    Це дещо інше...

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

1. Я ж написала, - "(гірка іронія).
    2. Я знаю. От лише справа в тому,- як воно використовується, - з санкції РБ ООН (Глава 4 Статуту), чи на власний розсуд.
    http://www.pravda.com.ua/ru/news/2009/8/10/97113.htm
    3. Чи ви мали на увазі щось інше під словами "це дещо інше"? Може ще під Крутами поставити памятник Міхаілу Муравйову і його демонтаж називати вандалізмом?

Останнє редагування: 27 вер 2009
  7. prorab

prorab миється в бані

И снова ночью ! У нас в Одессе тоже снимали памятник В.И.Ленину ночью втихаря от людей-жителей города!!! Интересно , почему у нас такими вещами всегда занимаются ночью???

• Подобається Подобається x 2
  8. terrible

Вас, певно, бояться.

• Подобається Подобається x 1
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прораб, у Вас є знайомі музиканти або звукорежисери ?
    Попросіть налаштувати якийсь ехо-дівайс і крикніть у мікрофон: "Кому не спится в ночь глухую ?"

У нас "бесарабського дєдушку" досі охороняють комуняки, навіть пожертви збирають.
    Ото замість ля-ля перекажіть їм якусь суму.

P.S. А за великим рахунком - якби дєдушку почали би розбивати вдень - з"явилося би багато бажаючих, які би просили "Дай і мені постукати!"

• Подобається Подобається x 4
  10. prorab

prorab миється в бані

Нас бояться нечего мы как раз люди не злобные в отличие от некоторых если нас никто не будет трогать и мы ни кого не тронем . А боятся гнева людского боятся людям в глаза смотреть , потому что понимают - люди спросят; почему вы молодые здоровые люди занимаетесь этой мерзостью вместо того чтобы работать , выращивать хлеб , строить дома фабрики заводы ,поднимать страну !!!

11. terrible

вас-це кого??? :dntknw::)))

ой, щось це мені нагадало!

тут проняло:)))
    1. якою мерзотою я займаюсь???
    2. а я не працюю? що ж по Вашому роблю?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мерзотою займаєтесь...:sad:
    сказано ж...:sorry:
    Поки такі,як prorab піднімають страну...:crazy:
    Шо неясно...:dntknw:
    нагадалося...
    Євген ДУДАР
    МОСКОВИТСЬКИЙ ІМПЕРСЬКИЙ ПЕДИКУЛЬОЗ І ЙОГО ХОХЛУЙСЬКІ ГНИДИ

Євген ДУДАР
    ЛИСТ
    запорожців, волелюбних хлопців,
    яничарам, в Україні і не в Україні сущим

• Подобається Подобається x 3
  13. prorab

prorab миється в бані

Не собирайте такую грязь уважаемый и не плюйтесь ею здесь!

14. Boris_Kiev

А проРАБ вперто уникає відповіді на запитання, а ЩО він за своє життя збудував-зробив-винайшов-створив ?

Суду все ясно.
    "Мы не сеем. не пашем не строим,
    Мы гордимся общественным строем".

Відомо, що найлегше прибрати на своєму робочому місці - партпрацівнику: ЗАКРИТИ РОТА.

• Подобається Подобається x 3
  15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я не сторонник Ульянова-Бланка, но памятники серийным убийцам (политики -называются )стоят во всём мире. У нас в Оренбурге есть памятник Ульянову- Ленину, поставленный в 1924 г. он своеобразен. Я, например, за то, чтобы он остался.

16. Boris_Kiev

Хочуть мешканці Оренбурга - нехай залишається.
    Тільки... чи варто йому стояти на центральних вулицях ?
    Створіть парк-"музей тоталітарного монументального мистецтва", звезіть туди ідолів, приставте охоронців - і нехай стоять.

Литовці так зробили першими.
    І нарешті в Києві зачухалися: у нас не тільки ініціативні групи відбивають вуха, але й рішення райрад є (наприклад, щодо пам"ятника Чубарю).
    Тільки ніхто не хоче забирати.

В середині 70-х розповідала дівчина з Челябінська:
    - Мій наречений - скульптор. Взяв замовлення на марксів-енгельсів, там чистоган від 2000 до 5000 рублів. Я вже кажу - зароби на "Волгу", тоді одружимося!

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В советское время???о_ОДа молокососу??о_ОТакое серьезное партийное дело?о_О
    Борис...:haha: я Вас умоляю....:haha:

18. Boris_Kiev

Той скульптор, Читателю, на відміну від Вас, був єврей.
    Кому ж іще Мардехайса ліпити довірять ? Інакше він вийде схожим на комі-пермяка!

А Ви в Обухові не спромоглися свого боввана у вторсировину (собі ?) здати. Тільки метал на черевиках обпиляли рашпилем.

А знаєте, у 70-ті рр. приятель - студент Художнього інституту попросив мене посидіти на табуреті спиною до нього, попозувати.
    Виявляється - він робив офорт "Ленін слухає Апасіонату".
    Дупа і піджак там - мої!

Можу пишатися!

Цей одеський хам повчає львів"янина на Львівському форумі ?
    "Чілавєк праходіт как хазяїн..."

Останнє редагування модератором: 2 жов 2009
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Фе...:ireful1:
    Пінджак - викинути...:ireful1::ireful1:
    Дупу...хм...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

Ось іще до скарбнички:

На Полтавщине украли бюст Ленина "proUA" / 09.06.2008 14:06
    В Кобеляках Полтавской области украден бюст Владимира Ленина. Об этом сообщили в Центре общественных связей Главного управления МВД Украины в Полтавской области.

По их данным, отсутствие бюста обнаружил местный житель, идя утром мимо монумента, расположенного на улице Ленина в Кобеляках.

«Проверкой выяснено, что исчезнувший бюст Ленина не относится к мемориальным комплексам, памятникам архитектуры и не занесен в государственный реестр памяток истории и культуры Украины», - сказал представитель ЦОС.

По предварительным данным, неизвестные сбросили бюст с постамента, после чего, погрузив его, транспортировали в неизвестном направлении. На данный момент решается вопрос о возбуждении уголовного дела относительно исчезновения памятника.

Как сообщалось, в прошлом году в Кобеляках хулиганы отбили и сбросили на асфальт голову памятника Ленину.

============================
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=271544

А тут - відео з Луганська. Що цікаво - десь в коментах пишуть з Лисичанська - "заваліть і нашого - по-сусідському!"

а де твій аватар? :)