Відповідь: Тосол в салоні Колись на моєму балконі влітку простояла заникана (!) каструля супу з галушками (а нас не було кілька днів вдома). Товариш - хімік-харчовик - сказав, що це готові ботуліни. Що він сказав далі - промовчу, щоби не звинуватили у ...
Відповідь: Тосол в салоні Нє, ну я собі уявити можу, але не знаю що це таке. А тут мамина подруга з Сокаля передала через маршрутку той клятий смалець, я його забрала і поклала окремо, бо вона багато всього передала (а саме про смалець я забула, бо все решта я поклала в багажник, а смалець в салон за своє сидіння водійське), і так з ним один день проїздила, а потім в машині можна було задихнутись, от я ї заглянула назад........ Як сказав мій чоловік "Дурная баба, сама мой!", правда потім пошкодував мене і дав гроші на мийку
Відповідь: Тосол в салоні Коли я працював на знімальних автобусах (ТВ), ми використовували тунель кондиціонера (над стелею) для охолодження продуктів. В спекотний день там було +12...14 градусів. Один хлопець в купив на базарі сир (творог), поклав туди й забув. Потім водій на тиждень поїхав до АТП ремонтуватися. А далі ... зелені хробаки ... виглядали крізь гратки кондиціонера.
Відповідь: Тосол в салоні Я після свого смальця можу тільки уявити, і зразу..................... Мені ще казали, що не дай Бог молоко розлити.., кажуть гірше, чим смалець, якщо я з часом вивела, то молоко не виведеш нічим, не знаю, але вже навчена, в свої машині нічогоне вожу, крім продуктів, які довезу за 5-10 хв. Все!!!!!!!!!!
Відповідь: Тосол в салоні На Діскавері показували експеримент. Залишили у замкненому Корветі на декілька місяців дві свинних туші... Потім не помогла не те що мийка, навіть коли машину розібрали до бляхи і обробили хімікатами запах залишився Колись два дні возив із собою кульок зі сміттям, поклав вранці в багажник щоб по дорозі на роботу викинути, і чогось забув про нього Згадав на третій день, коли вранці відкрив машину Потім довелося довго їздити з опущеними вікнами і відкритим люком і порозпихати по всьому салону пахнючки Після того я більше ніколи не забуваю сміття в машині
Відповідь: Тосол в салоні А мені порадили висипати пару пачок солі, добре, що не послухала, бо потім мені казали, що би роз'їло все!
Відповідь: Тосол в салоні Парфумери кажуть, що найбільш стійкий запах - "мітки" сексуально незадоволеного кота. Якби їм, парфумерам, вдалося винайти аналогічний фіксатор для "приємних та корисних" запахів - то була би революція в парфумерній справі. На початку 80-х тодішній наш кіт "помітив" свідоцтво про шлюб. І досі при великому бажанні можна винюхати. (мабуть тим самим кіт сказав "і я хочу женіцца!")
Відповідь: Тосол в салоні Ой, крамольні слова промовляєте... А чи відомо Вам, що песик може задрати лапку біля Вашого колеса і сеча роз"їсть гальмівний шланг ? Механіки розповідали про такі випадки. Причому називали конкретну модель авта. Але ... не скажу. Бо Ви ненавидіте котів.
Відповідь: Тосол в салоні В Півн.Америці водиться такий звірьок(розміром з малого кота), який називається сканк(skunk , сорі незнаю українського відповідника).При небезпеці він випускає рідину , яка своїм запахом відлядує всіх.Так,так! Ніхто цього запаху витримати не може.При попаданні цієї рідини на одяг , його треба викинути - нічого не помогає.А на тіло - пів дня треба відмокати в ванні з квашиними помідорами. А так , як звірі тут живуть між людьми в місті -єноти , зайці і ін.То і цей сканк живе теж.Виходять вони вночі , щоб поритися в смітті , яке люди виставляють ввечері , щоб зранку його забрала машина. Купив один старший пан нового Бюіка , залишив його перед своїм гаражем і забув закрити вікно.Вночі туди заліз сканк , зранку цей пан відкриває двері в авті, ну сканк настрашився , випустив цю рідину і втік. Чим цей чоловік запах не виводив , навіть обшивку хотів здирати - нічого не помогало.Звернувся він в страхову компанію де був застрахований.Вона забрала цю машину і дала йому гроші за неї.Це краще ніж нічого , але на машині він все одно втратив. Skunk