*нє вєрю!*(с) Станіславський ))) багато з того, що є на українських торентах, не викладають на сру.. погоджуюсь... але і сру так само сказати може... самі собі вирішать і мають на це повне право
Це питання вже давно вирішено. Підрозділи знесуть. Опитування з ОБГОВОРЕННЯМ звичайнісінька провокація. На нет.юа я не зареєстрований. ТОмущо була зона ЮА, а потім та дебільна реєстарція.
Ввечері почитаю. На роботі сторінки зі словом torrent в URL заблоковано. По айпі - також. Дійсно, на torrents.net.ua є багато чого, АЛЕ: 1. Реєстрація з-за кордону здабільшого закрита. 2. Юзери, в яких різні тарифи на укр. і світовий трафік, можуть обмежити свої роздачі поміткою "тільки Укр." і українець з-за кордону їх не втягне. Мені доводилося ставати на нецікаві для мене роздачі (без обмежень дони трафіку), щоби допомогти нашим за бугром. Справді, сперечатися з тролями.ру на ЇХНІЙ території - марна справа. Там же у правилах записано: "забороняється трансліт і дописи кирилівкою - укр, болг. білор. та іншими мовами".
Да чего себя самим взвинчивать, никто ничего не удалит, просто перенесут в общую тему. Тему, конечно, зря создали, получился филиал ветки "Справжнє обличчя Росії".
torrentсру в дауні. Провокація "вдалась". Думаю сервак просто загнувся від запитів. Задосились п.с можна через цей сайт hххp://hidemyass.com/ якщо звісно його не забанили.
Це що - платний ресурс ? Мені простіше конектитися Radmin'ом до домашнього компа (попередньо записавши вранці динамічний айпі) і скачувати торент-файли звідти. Хоча на NAT на роботі важко працювати з p2p - проте скачувати за методом Максима Великого (респект!) вдається.
Ні. Вводите потрібний УРЛ і він "тунелює" запит через свої канали. Щось на зразок VPN. Таких ресурсів повно. Так є ж https://www.no-ip.com і https://www.dyndns.com webui. Тут детальна інструкцыя що і як hххp://forum.qwerty.ru/index.php?showtopic=89123
Хто підкаже, як виправити ситуацію: Я чесно користуюся одним американським трекером (рейтинг =4, але то зы старих мереж). На тому трекері DHT - not allowed Local peer discovery - not allowed Peer exchange - not allowed Офісна мережа - через NAT. Скачую майже без проблем, а роздати можу далеко не всім: Наприклад клієнт індикує: Peers 0 (2). Учора попросив голандець стати на роздачу старого матеріалу (там був один гальмівний сід). Став зранку. Підконектився француз, швиденько скачав у мене. Голандець з"явився після обіду - бачимо один одного на сторінці трекеру, а роздача не йде. Дуже типова ситуація. Міняв порти, перезавантажував - по нулях. Перекинув файли додому - з домашнього компа пішла роздача (з публічного айпі). Причому на сторінці трекера я індикувався двічі (робота + дім). Ще: коли один суперсід роздає багатьом - я нормально скачую і роздаю під час скачування (навіть роздаю більше, ніж беру). Як тільки наберу 100% - віддача миттєво припиняється - навіть для тих лічів, які в мене перед тим активно розбирали. Чи можна це виправити якось? Клієнт - мюторент 1.8.2 - найменш глючний.
Порт який ви вибираєте має бути відкритим на сервері(фаєрволі) через який "NATитесь". Дісно типова. Ви обидва in passive mode. Вам потрібно ставати в active mode. Для цього ПОРТ ставите в клієнті такий який ВІДКРИТИЙ на сервері(фаєрволі). На прикладі ДС++ розжовано докладніше. http://www.dslreports.com/faq/6517
Karmeluk Сорі, не зовсім в"їхав. Тому прошу розтлумачити: яким чином я мушу протестувати свою мережу (точніше NAT)? Адміни не люблять торентистів і тому відповіді не дадуть. Фаєрволом (виндовим) я не користуюся. Антивірус - NOD, часто відключаю. Я вже грався портами у клієнті - ставив 8080 і 3128 - не завжди допомагає. А якщо в іншого піра active mode і в мене буде active - обмін піде ? -------------------- P.S. Дещо знайшов в Неті: клікнути по нижньому значку і протестувати порт. Так і робити - тупим перебором ?
Якщо у вас нема доступу до серевера через який ви "NATитесь" тоді селяві Ваш особистий фаєрвол тут нідочого. Я мав на увазі ЛИШЕ сервер через який ви "NATитесь". Це стандартні порти для http протоколу. Як правило адміни їх закривають. Якщо звісно на них не "висить" наприклад проксі . Безпроблем. Навіть якщо у нього passive mode. В даному (active mode) випадку у вас прокинуті порти. Основна проблема це ВІДКРИТИ порт НА СЕРВЕРІ. Звісно він має збігатися з тим який виставлено у вас на клієнті(мторент).
Мій один кориш пробував накрутити свй рейтинг на торрентс.ру, після чого його забанили. Краще, ІМХО, робити все по-чесному, щоб потім не було прикро за бан айпішніка, такого розкрученого торрент трекера.
Цей трекер починає ставати непотрібним, плавно і впевнено. На ньому банять нові роздачі фільмів, мотивуючи проханням "правообладателя", програми з кряком там не знайдете нормальної. Бан по айпішніку не страшний, оскільки айпішніки у 99% юзерів динамічні. От в мене знайомого на одному сервісі забанили по серійному номеру вінчестера, це вже неприємніше.
Якось хотів поділитися з немолодим російським меломаном цією "кухнею" - він подякував і сказав, що йому непотрібно: сам має та торентс.ру три екаунти, один з яких - бонусний, з досить високим рейтингом. Ну а наприклад, на гамериканському трекері, де я граю чесно, мої дані: Ratio: 3.993 Uploaded: 1.36 TB Downloaded: 348.36 GB Люди добрі, поділіться інвайтом на Демоноїд.ком!
Мені цікаво, чому в цій темі в першому моєму дописі немає скріншотів, на яких зміст того чому й починав цю тему, а ще цікаво навіщо поміняли назву теми. Тема була "torrents.ru дуримо". Він хіба працює зараз?
На мою думку - тому, що Ви надто відверто "засвітили" subject. Будь-який росіянин, якого пошуковик приведе на цю сторінку, зрозуміє про що йдеться і може дати сигнал адміністрації трекера. Особисто я вдячний Вам за Ваше ноу-хау, воно допомагає підтримувати рейтинг (роздаю я під своїм рідним ніком). Працює, але заблокований для українських мереж. Доводиться хитрити.
Десь здається у серпні-вересні був заблокований і для російських, потім відкрили. Хоститься Демоноїд у Києві, на "Колоколі". Адміни Колокола не мають доступу до сервака - тільки ресетити можуть по команді з-за бугра.