100 гіг за ОДИН день це буде "баня". Безпечно до 10. upd Статистика по юзерам у них зберігається два місяці. п.с. чітерити це зле. Є повно торентів де статистика не враховується
Та я заради екперименту. Мені то насправді непотрібно. В мене рейтинг і так високий, бо майже завжди тяну поза лічильником. І віддаю від свого акаунта.
Раз тут є специ по utorrent , є таке питання Запускаю роздачу на скачування, а вона не скачується. Кількість пірів показує так : 0(69) . Що означає показник в дужках і без дужок не знаю. Коли програмку виключити і запустити знову, то ця роздача практично одразу починає скачуватися, показники пірів виглядають уже так 12(69). Тобто мені щоразу для того щоб почати нову закачку, треба перевантажувати програмку. Те саме якщо закачка з якоїсь причини перервалася, наприклад був дисконект інтернету, то потім знову ж таки треба перезавантажувати прогу. В чому причина може бути?
В мене аналогічна проблема. Вона в мене появилась я так думаю після того як обновив utorrent з версії 1.8.2 на версію 1.8.3 То напевно якийсь баг в самій версії програми. Я поставив закачку, потім виключаю/включаю програмку і лише тоді починає скачувати. 0(69) - 69 підключено, 0 обмінюються з вами трафіком Ось до речі, таких багато. Наспівуючи "не было печали, пока апдэйтов не накачали"
І в мене буває таке, як описує Мартіні. Іноді завантаження само стартує через певний тайм-аут. Можна ще спробувати так: Стопнути конкретне завантаження, а через 5-10 хвилин - стартанути. А щодо нової ідеї Максима - це справді класна придумка, але в умовах нинішнього підключення я навряд чи її реалізую. Гади - адміни по-перше - забанили усі сторінки, в УРЛ яких є слово "torrent". Доводиться конектитися до домашнього компа і відкривати сторінки звідти (колега використовує для цього 3G-модем). Потім заблокували список портів. Зараз качаю через 3128. За розкладом, з обмеженням трафіку. А щодо особливостей старту (в Мартіні) чи роботи з "обдуренням" - ще залежить від сервера (bt1.torrents.ru - bt4.torrents.ru). І ще - заблоковані чи ні DHT, Local peer exchange (пункт меню "Трекер"). Сам я в тонкощах не розбираюся, але деякі особливості підмічаю.
Щойно зіткнувся з такою проблемою: на мюторенті 183 запустив 2 сесії музики (для себе) і дві дурки для рейтингу. Дурки пішли, музика не пішла. Запдейтився до 184. Змінив порт на 8080. Музика пішла, дурки не пішли. Відкотився до 182 - пішло все! Ну все, ставлю будильник на 5 год. ранку, зареєструю лівий екаунт і спробую за методикою Максима обдурити торентс.ру
Ура! Нарешті зареєстрував та активував "лівий" екаунт. Максиме, які "галочки" треба зняти в налаштуваннях, щоби в локалці "роздавати" виключно "собі" - з правого екаунта на "лівий" (у нас NAT)? Тільки б не заплутатись, бо комп з "лівим" екаунтом стоїть праворуч.
Ну, точно не знаю. Думаю поставте в налаштуваннях щоб одночасно лише одна людина могла скачувати файл, тобто той Ваш другий комп. Питання тоді чи він скорше підключиться, чи скорше хтось інший. Думаю він.
Ділюся першими враженнями: 1. зареєструвався, отримав код активації, але він не спрацював. Довелося писати адміну, він "прошовхнув". 2. Швиденько накачав 5 гіг, рейтинг став 0,01 3. З-під ІЕ підлівим екаунтом чомусь не можу зайти - "Извините, в данный момент сервер перегружен. Попробуйте зайти через несколько минут." 4. Закачки на лівй екаунт йдуть. 5. Спробував у локалці - з компа з "правим екаунтом" - на "лівий". Швидкість - 10 МБ/с, але на лічильник не вплинуло ! Тут щось треба підшаманити. ?1. Максиме, ті паскеї, що Ви наводили в першому пості - чи можна час від часу їх "позичати" (з поверненням ) ?2. Картинка з першого поста гілки зникла. Поясніть, будь ласка, через ПП - де саме зняти галочки ? Я досі не спромігся почитати теорію. І дуже-дуже дякую за чудову ідею !
Максиме, перепрошую за дезу - я надто швидко приїхав з роботи додому, статистика на торентс.ру не оновилася. Таки за 3 хвилини я сам собі накрутив 1,5 Гіга! Ура!
Максим Великий - Геній! Провів я експеримент з перекачуванням через р2р в локальній мережі. Поставив завдання на глибоку ніч ("лічеру" - протягом години). З дому дивився статистику "себе" (як сіда). 1. Початок сеансу: Я сід, ніхто в мене не бере (статистика не оновилася) 2. В сіда - велика швидкість роздачі, але гігабайти "UL" ще нулеві; в ліча - швидкість 0, "DL" = 0 3. Статистика оновилася. У профілі сіда +4 ГБ, показується залишкова (висока) швидкість; ліч скакнув у сіди. Але ж можна "зачот" подвоїти за рахунок бонусу - це коли єдиний сід на чужій роздачі! Тре буде взяти список раніш завантаженого і перевірити - а раптом десь 0 сідів ? Отам варто "самому собі" перекачати ! (коли коротко стартанув в офісі, мюторент показав швидкість 9,8 MB/s) ! Ще раз дякую, Максиме! Бо через диверсії адмінів (у корпорації) чомусь роздачі йдуть неохоче - бачу лічерів приблизно так: 2(128). І це - на останніх футбольних матчах!
Максиме (та інші "маніпулятори") ! Здається, ТАМ поступово почали розумнішати: Якщо у торент-файлі стоїсть посилання на хттп://bt4.торрентс.ру - то вже пише "лічерс ліміт exceeded". А на інших серверах - все по-старому. Хоча через локалку поки що ганяє і на бт4. Я за чотири дні підкрутив рейтинг з 3 до 4 ! Тут корисно ставити опцію "обмеження швидкості локальних пірів" - бо небажано світити велику швидкість на трекері Ну нічо: те, що доводиться качати на "нормальний екаунт" - тут же віддам "клону".
хттп://bt4.... Сьогодні закачка лівим аккаунтом працює нормально, нічого такого не помічав. Чітерством не займаюся, бо рейтинг нормальний на сайті. Боюсь получити гірчичника від адмінів. Хіба качаю постійно майже лівим.
Сьогодні поставив експеримент: Завантаження з "лівого" екаунту, бадьоро побігло (15 з 15 сідів). порт 8080 (його адміни не заблокували). Значок - синій. Потім поставив проксі (укр), порт 8080, перезапустив клієнта. Значок став червоним, сіди - 11(25 - так, двадціять п"ять), швидкість достатня. Через 2 години зазирнув з дому на торентс-ру - на тій роздачі "лівак" висвічується як єдиний лічер, швидкість 0, завантажено 0 (хоча ще в офісі я завантажив 4% від 7 гіг). Запустив з дому те ж завантаження з правильного екаунту - лівак у списку пірів не значиться. Взагалі жодного українського айпі. Поспостерігаю, що воно покаже пізніше і завтра вранці. Очікуваний час завантаження - 8 годин.
Допомогайте залишити підфорумии з українським доріжками http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2511645
а для чого? хіба мало українських якісних торрент-трекерів? чого так того сру ся вчіпили, га? цілком логічно... російський ресурс виставляє свої вимоги (і має на це повне право) гірше коли так не можуть (не хочуть, ше якесь не....) зробити наші ресурси, але це, напевно, розмова не до цієї теми, нє?
Багато з того українського контенту що є на сру не викладають на українських торентах. Підтримати чи ні вирішує кожен сам для себе.