А я і не створюю гілку "ЩО Я ВКРАВ В СВОМУ ЖИТТІ"! І не репетую про це на всю мережу. А М.Великий і Со агітують за так ненависний вам совок- "Все вокруг колхозное, все вокруг мое!" (с), и у "держави вкрасти не злочин, а відмінна риса нашої людини"(с).
А яка країна є правонаступницею Совка ? Нехай адміни торента налаштують як слід свій движок. А не пишуть у FAQ "Нерекомендовані клієнтські проги", "Что такое Error 400". Чий то ерор ? Мій ? Чи Максима В. ? Я спочатку сам був здивований. Але в кого не запитаю - усі кричать "Ти шо! Така халява - подарунок долі!" Дав колегам віддалений доступ до "халявних машин", вони через фтп переганяють собі.
Скажу так... 1. анлім 2/2. 2. була в мене така ситуація, тільки я на першу ж закачку поставила декілька торентів, тобто скачала самі торент-ярлики і по мірі необхідності і швидкості знімала з паузи і качала. Вам ж ніхто не каже, що Ви можете качнути тільки одну закачку, їх можна здерти навалом, і ставити їх навіть при 0.00000000000000000001. На якість не впливає, на лічильник - не попадає, трекер світить червоним. А тим часом викачується те, що було скачано раніше. З 0.03 я вилізла за 2 дні. І зараз, мені на ратіо абсолютно байдуже, качаю самі ярлики і ставлю на стоп, коли тре - включаю. А на викачці тим часом - біля 30 роздач. Нічого страшного зачекати - нема, а місяць ратіо повзти буде тільки тоді, коли Ви з першої ж закачки гахнете 40-50Гіг
Якщо адмін сайту дає можливість безкоштовного доступу до нього та залишає такі дірки в сайті (а ви не перешкоджаєте роботі сайту) то хіба це злочин???? Ви використовуєте відкриті можливості сайту та програми клієнта - де злочин????
Фактично Торентс.ру є піратом і злодієм. Адже більшість інфи там лежить з порушенням авторських прав її власників і часто фільми скорше на трекері появляються як в кінотеатрі. Отже можна вище написане трактувати як обман Злодія без шкоди йому. Мене совість абсолютно за таке не мучить.
Торрентс.ру не є злодієм і піратом по суті! Він нічого не пропонує і не роздає. Він дає можливість КЛІЄНТАМ викладати і закачувати. А ось поясніть, що значить слово "таблетка" і чого вона закрита по вмовчанню? По-друге ви не пам"ятаєте під чим ви ставите галочку "I Agree" при встановленні програм на комп? Хоча звісно, якщо згадати "Ці руки...", стає зрозуміла тяга до торрентів. Борисе! Я вже писав про це вище Вже купу років користуюсь і трекерами, і ФТП сховищами і іншою халявою. Про ОСь - ХРюха ліцензійна... Номер дати? А ключ? А СП3 закинути? Напевно М.Великий не вкурсі про наши закони, що забороняють на підприємствах використовувати піратський софт.
Цікаво звідки такі висновки. Знаю і то дуже добре і на роботі в мене ХР ліцензійна і офіс і інше. Вдома все піратське А торент мав би блокувати піратські роздачі. Правда він і блокує але блокує те де є фінансові інтереси. Ось для прикладу знайдіть там фільм "Самый лучший фильм 2", не знайдете. Попробуйте поставити роздачу якщо маєте його, тут же закриють.
Ха-ха перечитав всю гілку... 1. Дякую за корисну інфу, купа колег відкривають всі порти, щоб в них качали, але нажаль все одно акаунт блокують дуже скоро. Тепер зрозумів чому. Думаю для них ця інформація буде дуже корисна! Автору теми подяка. 2. Обговорювати правомірність методів рахую недоречним. Якщо Ви проти такого шляху не користуйтесь. Я рахую вібир має бути особистий. Ніхто нікого не примушує. Автор просто розказав шлях. І нікого не примушує тим користуватись. А взагалом не сприймаю людей, для яких немає різниці що говорити, коли і кому. Головне бути завжди правим і доказати всім іншим що вони не праві. Спор заради спору?
Так, але... там лежать і речі, які купити, чи взяти в прокат не реально... От підкажіть мені, де купити фільм "Тайна Майерлинга" 1936-го року випуску? А фільм "Ідеальна фігура" про спортивну гімнастику? Якщо підкажете, я з радістю куплю, особливо другий, бо багато років шукаю, маю єдину роздачу на торенті власне з цим фільмом, але без перекладу... а не проти мати й з перекладом... А стосовно авторського права - то дуже швидко такі роздачі закривають... Звісно коли засічуть, але тепер січуть моментально... Ні, просто якщо всі так будуть хімічити, то тих хто роздає не лишиться... от тоді всім буде спокійно... нема як закачати, бо нема необхідності роздавати...
Нещодавно була цікава історія: на амер. трекері виклали відомий док. фільм (процес створення выдомого муз. альбому у студії). Раптом інша людина (англієць) викладає цікавий самопал - ТВ-ріп "фільм про фільм". Пише, що останній йшов по іншому каналу в момент ТВ-прем"єри першого і тому його майже ніхто не подивився. Я собі поставив на закачку, пішов додому. Залилося. І тут бачу - піри один за одним відлітають. За якимись темними причинами (очевидно навколо авторських прав) цю роздачу заблокували. Аплоудер на ПП не відповідає. Ну я кинув на клубний хостинг (обмежений доступ) - публіка була в захваті. Навіть власники привілейованих екаунтів на тому трекері (в т.ч. деякі адміни, в основному росіяни) не помітили нову роздачу і так би не мали фільму.
Максиме, одного не можу зрозуміти: якщо на технічному екаунті рейтинг нижче 0.3, то екаунт банять, так ? Чи бан означає неможливість скачати сам торент-файл або неможливість розпочати закачку ? Щоби піри не забирали у Вас трафік під час закачки, не обов"язково виключати DHT та інше - можна в Bandwidth allocation обмежити апстрім до 10 кб/с - цього достатньо для обміну анонсами. Хоча... коли я тягну 500-600 кбайт/с, обмеження апстріму нижче 40 кб/с трохи зменшує швидкість завантаження. отакі дивні речі. А яка саме версія клієнтської проги (тільки у приват!!!).
Удалить вы и сами можете,беда в том , что ваш жарт тут же был поддержан следующим постом после вашего.Так что ваша шутка попала на благодатную почву
може? достатньо "думати, що пишеш"? - а не "писати що думаєш"? == є таке прислів'я - "слово - не горобець...." - пам'ятаєте?
На мою думку жарт нормальний, просто не всі його розуміють і дебати тут влаштовують не по темі, от і все. І ваш допис теж не по темі і цей мій аналогічно.
Ну ось мій "нормальний робочий вечір": Червоне - нові завантаження з "т.ру" поза лічильником. Зелені - чесно роздаю на іншому російському торенті (через лічильник). Сині (інша машина) - - нові завантаження з гамериканського торенту. Через лічильник. А з червоними... ну якщо будуть піри - роздам "в зеленому кольорі". Підвищу рейтинг. Місця на дисках не вистачає для роздачі "усього". Не буду же я мордувати терабайтник під торент-задачами!
Кидайтеся того torrents.ru... Перебирайтеся на tracker.freeexchange.ru та www.opensharing.ru Жодних рейтингів чи реєстрацій, сідів повно, вантаж до посиніння - ніяких обмежень. Спробуйте - і на torrents.ru вже не повернетесь :cowboy:
Жах! Директор приніс новину, що протягом двох тижнів наш "відокремлений" офіс спробують перевести на корпоративні мережі з повним баном торент-портів та лічильником трафіку. Прикинув план - поки що тягти по 50 ГБ за день. Ось зараз зарядив 16 відео та 5 аудіо - англомовні хіти 60-х - ранніх 70-х. Матюгаю себе, що забув на роботі кабель SATA - приніс додому винт і не можу перекинути. Не знаю, що робитиму далі - хіба що на тех. вузлі ставити до шафи з апаратурою ноутбук і дистанційно керувати - але ж розібратися з тими VLAN'ами - голова розпухне! А PC навіть у "технологічному корпусі" не поставиш - там періодично контролюють наявність "зайвої" апаратури. Обкладують, як вовків ! А хто підкаже: якщо я на двох компах запущу ті ж самі торенти, але на один диск-destination - це прискорить процес ?
Цікаве запитання. Я думаю що 90% дві закачки будуть доповнювати одна другу. Адже( я перевіряв), якщо щось скачати і видалити потім торент файлик і саму закачку з клієнта, тобто лишити сам фільм. Пізніш коли знов зайти на торент.ру і знов повторити закачку з нуля, вказавши для закачування фільма директорію де вже лежить той фільм, то закачка за кілька секунд покаже що завершена. Значить аналогічно якщо Ви двома машинами качаєте той же фільм в одну спільну папку, то закачка буде швидшою.