Є ж теми де можна говорити про національну ворожнечу, навіщо вже сюди тикатися і офтопити. Дана порада і москалям в нагоді стане. А не подобається можна проігнорувати дану теми і писати у відповідній. Про трубу був жарт а не під...б. Я в цій гілці не хочу з вами сперечатися, засмічуючи кількістю непотрібних дописів дану тему. А дана порада і вам згодиться, якщо є потреба. Москва - Одеса через Львів не проїжджає
Де написано що на роздачу не ставить хтось? Просто якщо багато качати, то не встигаєш роздавати. Оскільки швидкість закачки завжди є більшою від тієї швидкості з якою в тебе скачують і відповідно акаунт скоро йде в бан і потім тре чекати довший час щоб піднявся рейтинг і бан зняли. Хто качав той знає. Я вважаю що дав хорошу пораду для тих хто стикався з даною проблемою. До чого тут ??????????
Хорошу пораду дав Deus igrok. Пошукайте в гуглі, там торрентів безліч, і в більшості без рейтингу типа TFILE.RU. Хоча про мораль в даному випадку говорити - марна трата...
Хочете говорити про мораль створіть тему "Мораль при обмані трекера". Я не про то почав. Про мораль можна довго говорити
Ще раз пояснюю: якщо я хочу викачати живий концерт B.B.King'a або Collegium Musicum, який виклали 2 роки тому гурмани для гурманів і дивом залишилася на роздачі, то КОМУ Ж Я ЙОГО віддам на трекері ? 95% публіки тягнуть і роздають ЛАЙНО і заробляють на цьому рейтинг. Мабуть деякі "критикани" сидять на нічному діалапі і навіть не уявляють собі, що таке гігабайт.
І я не про мораль. Користуватись хаканими прогами і піратками через торренти стоїть в одній площині з підняттям рейтингу за допомогою Вашої поради. Я зареєстрований на чотирьох торрентах, качаю доволі часто, але в основному іграшки. Іноді програми. Всю медіапродукцію по можливості шукаю онлайнову. І без Вашої поради дотумкав як піднімати рейтинг... або не піднімати.
Ну от добре що ви дотумкали. А кілька моїх знайомих питали мене як їм качати далі з трекера коли рейтинг впав до бану, а роздача ледве йде по тим файлам що вони скачали, словом місяць чекати для того щоб знов почати скачувати. Вихід - реєструвати новий аккаунт, а то геморно. От і порив я трохи гугл, поексперементував і написав для широкого кола. В мене таке враження що критикують люди суто із національної ворожнечі та ті які ніколи не користувалися цим трекером і не стикалися з подібною незручністю
Блін, то жарт був про газ з труби. Чого Ви вчепилися до того? Прохання до млдератора стріть той допис про трубу з газом і цей теж після прочитання. Далі не хочу спорити. Є технічні питання по даному методу? - радо поясню.
От-от... не виставляти на роздачу закачане, це те саме, що створити її і через два дні перестати роздавати, при тому, що двоє скачало і не приєдналось... Я недавно хотіла скачати Віденський мюзікл... і шо?! А нічого... источника нету 14 дней... Торент таки качнула, на авось, так пішла закачка через 5 днів... Питання... і чого таке робити? В моїй роздачі, благо скачали люди з зовнішньою айпіхою, бо не хтіла йти викачка... на сідерстві ті люди, які перші качнули, періодично додаються нові, і я її підтримую... І всьо гуд... всі довольні... Не бачу сенсу махінаціями займатись.
Спробую ще раз пояснити те саме іншими словами: Ви нормальна чесна людина і не хочете нікого обманювати, але і хочете скачати необхідні гігабайти з торента. Хтось підказав Вам за його існування і ось ви зареєструвалися. Допустимо швидкість нету у Вас 1 Мб/с анлім. Знайшли фільм в хорошій якості на 8 гіг, скачали його за день і все ви в бані з рейтингом поганим. Дивитесь на лічильник кожного дня як повільно його від вас викачують. І от одного дня через місяць піднявся рейтинг і ура можна знов качати. Протягом місяця було бажання ще багато речей скачати - блін, але не можна, чекати тре. От я описав незручність і вище метод як її оминути. Я не стверджую, що готові файли після закачки треба закривати від всіх. Ні роздавайт наздоров"я. Я і сам все роздаю, просто качаю відносно багато і тому при інтенсивній закачці не можна йти поруч з роздачею однаковою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Тим більше коли Ви скачуєте рідкісні, неактуальні файли і потім ніхто від Вас їх не викачує. Подумайте над цим. Подивіться на різницю швидкостей завантаження і відвантаження в даний момент у мене і зробіть висновок куди б прямував мій рейтинг
Почнемо з цього твердження: - Якшо Ви ЧЕСНА людина - Ви придбаєте цей фільм, програму, софтину за ЧЕСНО зароблені гроші; - Якщо Ви не хочете нікого ОБМАНЮВАТИ - ви не БУДЕТЕ ОБМАНЮВАТИ і власне трекер: - Якщо Ви НОРМАЛЬНА людина - Ви не будете ВІДКРИТО давати поради, як обдурювати інших НОРМАЛЬНИХ людей. Яж казав "двуликий" Янус І назва гілки теж наштовхує на роздуми!
Ага знов про мораль. Добре я нечесна людина а скорше небагата щоб купувати ліцензійні диски з фільмами, та це вже не по темі даній а про піратство взагалі. По - друге, питання стосовно чесності і ліцензійності треба спершу трекеру задавати через який я їх скачую. По-третє даний метод лиття трафіку поза лічильником не стосується лише піратського трафу, є ж фільми, програми і куча іншої інформації скачуючи яку ви не порушуєте нічиїх авторських прав. Питання до VasMT: Якщо я "нечесно" скачую з трекера програму чи фільм(незахищені авторським правом) і заодно всю інфу потім роздаю через трекер, хто в такому випадку буде пострадавшою стороною, Я, інші юзери, трекер, ...? Дайте обгрунтовану відповідь
Методом натискання на кнопки клави всі ці цінні поради а-ля Максим Великий можна знайти на тих же трекерах, або поряд.
Насправді я брюнетка... не розумію просто, навіщо такі махінації, тобто розумію, але "критичності" ситуацій не розумію... Та? Я чогось думала, що якщо весь час роздавати, то цифри приблизно однакові... Я, якщо стягну фільм до 1 ґіґа, то таку саму кількість приблизно і роздам за день... А не Ви писали про Періс Хілтон? Вистачає стягнути щось отакий "висококультурний" матеріал один раз, а потім підвищувати собі рейтинг цією роздачею...
Багато людей так і роблять. Тільки мені особисто - соромно мати у послужному списку ТАКЕ. Краще виловлювати футболи-хокеї, якими я мало цікавлюся. А щоби скачати раритет, достатньо попросити людину, яка його давно скачала, стати на роздачу. Або (якщо людині зручніше) викласти на хостингу.
Ось у мене: розділ D: російська ліцензована винда-ХР, російський ліцензований офіс. Наклейка на компі. Задля перевірки. Ніколи не користуюся. Розділ С: Англійська неліцензована 2000 від адміна. Англійський офіс, до речі, від нашого форумлянина. Дякую, А.! І усі проги, якими я користуюся. Я звик до hotkeys і не збираюся переучуватися. Це те ж саме, що в автомобілі поміняти місцями педалі. За непотрібну мені винду Майкрософту заплачено ? Заплачено. То кого хвилює, ЧИМ я користуюся ? До речі, 2000 вже Майкрософтом не підтримується.