Топ 10 ЛФу

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Un.Known, 9 лип 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ви як завше з оптимізмом:good:Доречі я про вас пам"ятаю,не щезайте:)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

раз згадав, то не скелероз, а хороша память.

• Подобається Подобається x 1
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

та не щезаю... щось все часу не було... то покупки робили (до пологового готуюсь вже), то ремонт трошки був, в Карпати їздили... Всього по трошку...

• Подобається Подобається x 3
  4. nastinka

nastinka відсутня

а я люблю :) щоб зберегти свої нерви, здоров'я бути люб,язною завжди :) і так надалі мені легше виказувати свою щирість до людини..я просто не лицемірю..в цьому світі мені лише 2 людей в житті не подобались :) і число збільшувати не планую :)

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Бути любязною,не означає любити.Любов-то шось сердечне навіть більше душевне.Тому я теж можу бути любязна з тими хто мене не любить( а таких аж 1, і той троха цвірінькнутий,я вже десь то писала )як його любити?неможливо...

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Для меня любой ник-бренд.
    Я всех читаю и всех уважаю.
    Кого не уважаю - в игнор и не читаю.

• Подобається Подобається x 11
  8. nastinka

nastinka відсутня

якщо не можливо, начить ви не контролюєте свої емоції щодо нього, і маєте якесь почуття чи то зла/добра/ненависті і тд.
    якщо ви навчитесь тримати в собі, і блокувати те, що необхідно, ви зможете йоми чи то пробачити чи дозволити полюбити його як людину, а також подивитись з його строни, чого то він такий цвірінькнутий :)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Маріхуана всіх спасе :)))

• Подобається Подобається x 4
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, нравятся мне ГАЛИЧАНЕ!

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Суперово й несподівано від молодої особи. :)

Вони ж бо всі переважно з гарячими головами, конструктивними ідеями, переходячими в катаклізми, зрідка корисні.

Сім раз мір - один ріж. Так і в стосунках. З будь-ким, будь-де.

Певне старію, тому з словника непомітно зникли слова "збожнюю" і "ненавиджу".

В одній із соціалок недавно прочитала в когось статус:"Давай менше, ніж тобі дають і буде тобі добре". Фігня яка. Недальновидно.

Любити всіх однаковою мірою неможливо і нечесно, але не нелюбити - можна. :)

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

люблю ЛФ. і якось мені бракує його колишнього - без поділу на ЛФ і ДП. веселіше було. перцю більше. багато цікавих людей є, багато кого бракує... надто багато кого.

раніше зависала тут денно-нощно - тепер так - читаю всяке-різне, музику та релігію і філософі. зрідка щось допишу. чи там фото виставлю - бо писати є багато чого,а як оформити у короткий пост - не завжди знаю...

як і раніше, люблю Лілю Романову, Іспаночку, Нірванку, Левандівку, Миха та Ромка. цікаво читати Багіру та Галочку.

Бориса-земляка люблю, так вже склалось) Сумую за гострим гумором Андрія лотр_ан-а та Самойловича. пупера бракує.

Анноун та Реббіт близькі за духом,і Солоха Конотопська.

в музиці люблю Географа та Калиниченко.

та все ж таки, щось у форумі пішло геть інакше))) це - не добре,і не погано. просто так є.

• Подобається Подобається x 11
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хочу написати не про тих, кого цікаво читати, а про тих, хто вміє коротко, влучно, мудро чи дотепно щось ляпнути. Це Мартіні, Ліля Романова, Мих, Левандівка, Сявич, Полковник (куди ж без нього?).. А сьогодні до цього списку додам ще й Поетку (її допис "А Мартіні часник" взірвав в мені такий істеричний сміх, що вся поплакалась :))) )

А ще люблю цікаві дописи про битовуху і всякі прикольні історії. Часто так швидко перечитую форум, що не дивлюсь на ніки - інтуїтивно знаю хто про що пише. А часто і не знаю, ставлю "плюс" за дописи, а не за ніки.

14. nastinka

nastinka відсутня

я люблю читати релігійну гілку, але нічого там не пишу, люблю все читати, окрім музики :) люблю полковника читати приколи :) хоча вони дещо вульгарні)
    люблю фотографії Нірванки, люблю читати Лілю Романову :) вічно якісь теми цікаві підіймає.
    мавпусик добра дівчинка :)
    щось Багіра пропала....
    а от мене ніхто не любить :)

• Подобається Подобається x 4
  15. Google

Google миється в бані

Я. Але ще не зізнався.

16. nastinka

nastinka відсутня

а ми говоримо про форум ;)
    а ви про що?))
    у вас наразі 5 дописів..судити щодо дописів не буду) а так кльовий хлопчина))
    з хорошими поглядами :)

17. Google

Google миється в бані

Мав на увазі саме вас на форумі. У мене дописів було більше, але ... вирішили, що я і Максим Великий одна людина і взяли та й об"єднали мої дописи з його. То окрема історія, яка ще триває.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

http://www.youtube.com/watch?v=sWmRy4YOp1E

ЗІ: шукав завершальну фразу Крачковської з фільму, але це - не гірше.
    Нє?

а де твій аватар? :)