та не щезаю... щось все часу не було... то покупки робили (до пологового готуюсь вже), то ремонт трошки був, в Карпати їздили... Всього по трошку...
а я люблю щоб зберегти свої нерви, здоров'я бути люб,язною завжди і так надалі мені легше виказувати свою щирість до людини..я просто не лицемірю..в цьому світі мені лише 2 людей в житті не подобались і число збільшувати не планую
Бути любязною,не означає любити.Любов-то шось сердечне навіть більше душевне.Тому я теж можу бути любязна з тими хто мене не любить( а таких аж 1, і той троха цвірінькнутий,я вже десь то писала )як його любити?неможливо...
Йой які ви добрі люди. А в мене таких цілий оберемок (тих шо я їх не люблю). І то не залижить від їх ставлення до мене. Радше то залижить від їх ставлення до інших.
якщо не можливо, начить ви не контролюєте свої емоції щодо нього, і маєте якесь почуття чи то зла/добра/ненависті і тд. якщо ви навчитесь тримати в собі, і блокувати те, що необхідно, ви зможете йоми чи то пробачити чи дозволити полюбити його як людину, а також подивитись з його строни, чого то він такий цвірінькнутий
Суперово й несподівано від молодої особи. Вони ж бо всі переважно з гарячими головами, конструктивними ідеями, переходячими в катаклізми, зрідка корисні. Сім раз мір - один ріж. Так і в стосунках. З будь-ким, будь-де. Певне старію, тому з словника непомітно зникли слова "збожнюю" і "ненавиджу". В одній із соціалок недавно прочитала в когось статус:"Давай менше, ніж тобі дають і буде тобі добре". Фігня яка. Недальновидно. Любити всіх однаковою мірою неможливо і нечесно, але не нелюбити - можна.
люблю ЛФ. і якось мені бракує його колишнього - без поділу на ЛФ і ДП. веселіше було. перцю більше. багато цікавих людей є, багато кого бракує... надто багато кого. раніше зависала тут денно-нощно - тепер так - читаю всяке-різне, музику та релігію і філософі. зрідка щось допишу. чи там фото виставлю - бо писати є багато чого,а як оформити у короткий пост - не завжди знаю... як і раніше, люблю Лілю Романову, Іспаночку, Нірванку, Левандівку, Миха та Ромка. цікаво читати Багіру та Галочку. Бориса-земляка люблю, так вже склалось) Сумую за гострим гумором Андрія лотр_ан-а та Самойловича. пупера бракує. Анноун та Реббіт близькі за духом,і Солоха Конотопська. в музиці люблю Географа та Калиниченко. та все ж таки, щось у форумі пішло геть інакше))) це - не добре,і не погано. просто так є.
Хочу написати не про тих, кого цікаво читати, а про тих, хто вміє коротко, влучно, мудро чи дотепно щось ляпнути. Це Мартіні, Ліля Романова, Мих, Левандівка, Сявич, Полковник (куди ж без нього?).. А сьогодні до цього списку додам ще й Поетку (її допис "А Мартіні часник" взірвав в мені такий істеричний сміх, що вся поплакалась ) А ще люблю цікаві дописи про битовуху і всякі прикольні історії. Часто так швидко перечитую форум, що не дивлюсь на ніки - інтуїтивно знаю хто про що пише. А часто і не знаю, ставлю "плюс" за дописи, а не за ніки.
я люблю читати релігійну гілку, але нічого там не пишу, люблю все читати, окрім музики люблю полковника читати приколи хоча вони дещо вульгарні) люблю фотографії Нірванки, люблю читати Лілю Романову вічно якісь теми цікаві підіймає. мавпусик добра дівчинка щось Багіра пропала.... а от мене ніхто не любить
а ми говоримо про форум а ви про що?)) у вас наразі 5 дописів..судити щодо дописів не буду) а так кльовий хлопчина)) з хорошими поглядами
Мав на увазі саме вас на форумі. У мене дописів було більше, але ... вирішили, що я і Максим Великий одна людина і взяли та й об"єднали мої дописи з його. То окрема історія, яка ще триває.
http://www.youtube.com/watch?v=sWmRy4YOp1E ЗІ: шукав завершальну фразу Крачковської з фільму, але це - не гірше. Нє?