Приєднаюся до питання ЧОМУ? Чому потрібно стидатися власних уподобань?! Направду, не розумію, і не погоджуюся. Ми не на прийомі у Королеви Вікторії. Що поганого/некоректного, якщо я... (матітнка василева! дежавю. тільки було давно. як же ми ходимо кругами-спіралями) продовжу. Не бачу ніц злого у визнанні, що: я люблю Зануду. рідко читаю, бо натикався на неприйнятні для мене твердження. просто люблю. бо файна! Я люблю Аліас. часто бачу сумні, вікові, імовірно, й східняцкі запльоти. нема поки на них ради. але... Я люблю Un.Known. Хоч побачивши стартовий допис ціє теми, передбачав, куди тема зповзе. Бо файна, бо мудра. Я люблю Олю Д, хоч зовсім не розділяю футбольних хвороб. рідко читаю, але завжди приємно побачити. Я люблю Лілю Романову, бо за ці роки спілкування/співпраці стала як сестра. Розумію що/чому/як і аналогічне отримую. Я люблю Уку, бо завжди компактно, розумно і зручно. Я люблю Вас, Поетко і Любімую, з тих пір як в реалі побачив файних теплих людей. Я люблю Леополіса, що пробігав нині за кулісами, Пупера, що не заходить і любить креатив, Сявича, которий мовчки непомітно є нонстоп. Є купа людей, яким ВАРТО сказати "Я ТЕБЕ ВИДІЛЯЮ! Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! А нудотники, придурки і флудери най си всеруть!" Ці люди стали близькими, майже рідними. І нічого злого в тому нема. ЗІ: форумлян, которих не вказав у переліку, прошу не сприйняти правильно. топу забракне Дописано за 5 мінут: Ги... Ігрока теж люблю. Хоч молодий, колючий і пофік йому.
Я приєднаюсь. Я от побачила у дописі левандівки Уку, і засоромилась, що її не згадала, бо читаю все, що Ука пише (бо бренд). Левандівка - також бренд, хоча, признаюсь, його мені важко було читати, поки не помножила свою здатність іронізувати на його чоловічість. От Мавпусика люблю за щирість. По секрету - Мавпусику, Ви в мене Мавписюк, з перших днів на ЛФ. І так далі. Ця тема не була для того, аби вивести абсолютного лідера. І оті щаблинки - то досить таки суб"єктивно. А повертаючись до допису левандівки, скажу - поетко, я вже знаю, що Ви боїтесь образити, але життя - не тут (я цю фразу дуже часто повторюю). Хоча для когось форум - оазис, для когось - циркова арена, а для когось - корида.
Цікаву гілку хтось відкрив (ліньки подивитись хто). Точніше, цікаво, чи потрібна така гілка? А зрештою, я мабуть відвикаю від українських реальностей. Так виглядає, що хтось хоче створити партію і стати гетьманом. Зрештою, я заходжу на ЛФ щоб не забути повністю української і не рахувати Україну на 100% закордоном. Але, коли пішла така пянка... то і я вкину 5 центів. З ким мені тут цікаво?.. Не хочу уподобатись тому міліціонеру, який має друзів - двох інших міліціонерів: один вміє писати, другий читати, а йому приємно бути в такій інтелігентній компанії. А серйозно, до сих пір цікаво бути з тими, хто був 5 років тому. Борис, Мартіні, Оля, Патрик, навіть Читач з Чорнобильцем. Ми пройшли з ними, як співається в пісні, и снег и ветер и звезд ночной полет... На пізніших етапах приєднались два інших ґранди - Мих і Ромко без яких форум не є форум. Не так давно зявився інший суперінтелект - ДІДІО і зовсім недавно KLIBERN i Ravin. Люблю єврейську логіку і єврейський гумор! Є ще кілька дуже цікавих приятелів на релігійних гілках і дуже цікавих людей зі Східної України (особливо Ома) і Агатон з Польщі які на жаль не так часто сюди приходять. Інші? Quite boring... sorry guys... Кого мені бракує? Багато чого віддав би щоб повернулися НоТоЦо, Іван, Заточений (хтось памятає їх?).
Список людей опублікований Педром я би продублював 1 до 1 , включаючи Педра. Дописи цих людей мені цікаві , їх я читаю...але/і не обовязково згоджуюся. Від себе би ще додав Gron(a) , того що з Адєсси ,німецького Максима , земляка ( якихось 4 год. їзди) Кулзака... І звичайно Самойловича...Його прямих дописів тут бракуе. Жаль що він дописує тільки для футболу. Всі ці люди ( і від Педра теж) для мене є easy going і в реальному житті я би з ними залюбки зустрівся. Було не справедливо не згадати Ворона і Полковника. Ці люди не є easy going ... ...different kind of characters...але тим не менше вони цікаві і своєрідні.І з ними би теж зустрівся. З жіночої частини теж би назвав деякі імена ( але не буду), дописи яких стараюся не пропускати без уваги. ...був би я нежонатий , з деякими з них точно би пробував пофліртувати , підбити клини і навіть організувати міні-форумівку.
Знаєте, я не проти. Тільки... без коррид. Тому, мабуть, серед моїх улюбленців переважна більшість таких, що вміють сказати:"Ти ідіот" таким способом, що ідіоту приємно буде.
Ви так думаєте? Згідний тільки в одному випадку... приємно буде якщо він справді ідіот. Якщо ні, може бути корріда... Не з мого боку, особливо проти жінок. Але іноді хочеться висловити свою думку і, як кажуть англійці, to call a spade a spade. ---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ---------- А ось серед жінок... скромно помовчу. Крім вже названих я б ще додав Даяну. Люблю розумних жінок!
Колись в мене в підписі стояло "Образити мене може тільки інтелігент". Так і тут. О, та мені також. На щастя (не на жаль) тут ще є правила. Але стриманість завойовує прихильність, вважаю. Принаймі, мою. Бо зробити словесне туше вимагає більше майстерності, ніж володіння асфальтовим катком.
Люблю Кофі...надзвичайно добра, чуйна і щира людина... Люблю Багірку...справжній надійний друг.... Люблю Аліас....за її безпосередність... Люблю Un.Known...за прямолінійність і розсудливість... Люблю ОлюД, Іспанку, Вікторіс, Нірванку, Іриску*8, Лілю, Зануду і Карапуза, Левандівку, Ромка, Миха, Ворона...
Я уже нічого не боюсь ,образити,аби відстояти власні інтереси і інтереси сім"ї можу, а боятись,труситись,тут на форумі... ні.Судити з допису....смішно,коли хочеш бути тактовним виглядаєш боягузом?як на мене виглядаєш всього-навсього ввічливим Щодо "виділяти фаворитів"- це якраз не в стилі мого характеру, і це також потрібно поважати.У кожному сівбесіднику я стараюсь знайти родзинку,тому й нікого не виділяю,по-моєму моя думка ясна і проста,хоч як я вище дописувала є люди з якими мені найбільш приємно спілкуватись,але про них не пишу,вони начебто самі знають а всіх інших(також потенційно не гірших) не виділяю з відомої вам причини... І це моє право в даній темі ,хіба ні? ---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ---------- Не погоджуюсь..для когось воно тут(приміром Ромко ,не раз повторює....почитайте)для вас може й ні а для когось так...форум-як розрада,відволікання,спілкування...для вас -це віртуально,для когось частинка життя,все залежить від сприйняття.... А сприйняття- це життя кожного зокрема.
За таке +100000 Ну не виділяю, я ніколи людей.....я можу сказати наскільки вони мені важливі ,цікаві і т.д. дивлячись в очі,написати в листі,смс,пп і т.д., а так відкрито...можу когось не менш хорошого пропустити,тому й обмежуватись 10 нєа.... Ну ти хіба не знаєш,як я до тебе відношусь? Знаєш! І я знаю.... Ну така я є.
Ні, я не це хотіла сказати. Є випадки (і у нашому з Вами спілкуванні), коли протилежна, пряма, відкрита думка сприймається як нетактовність. А я не бачу сенсу перебування тут, якщо має мовчати на те, з чим не погоджуюсь. Поетко, я поважаю всіх апріорі, поки не почнуть мене переконувати у потрібності зворотнього. І таке Ваше бажання поважаю. Ми просто різні. Я виділяю фаворитів тільки тому, що не боюсь признатись у симпатіях. Нефаворитів не виділяю не тому, що боюсь, а тому, що я завжди маю шанс помилитись. Як і всі ми. Ромко може повторювати і писати, але його життя таки не тут. Тут хіба оазис. І взагалі, про Романа я писати не хочу, ця тема болюча. От в тому й справа, що розрада, спілкування, відволікання - вони всього лиш віртуальні. А причини, чи потреби усього цього - у житті реальному. Ми сюди всього лиш втікаємо. Але то таке. Аби ми здорові були...
А я не небоюсь,а роблю це приватно тет-а тет ---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- А я не можу любити тих,хто не любить мене
Мені багато людей подобається на ЛФ. З новачків я б виділив пана Аквінтаса з Тернополя. У релігійних питаннях у нього дійсно є у чому повчитися, чого бракувало завжди. З теперішніх учасників мені майже всі подобаються. Чого вартує лише моя старостіна - Маруся-мама, нє? ---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ---------- Уку - то український католицький університет?
Миху, виділа-м. Та й Мавпусик вже звертала увагу. А чого Ви аж тепер згадали? (то той 80-літній склероз?) Тепер думаю, що не вартувало тему називати так само. Бо таки не про дописи вона, а про те, що в них і їхніх авторів. До речі У Вас порядок в списку не змінився з того часу? )