Топ 10 ЛФу

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Un.Known, 9 лип 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Приєднаюся до питання ЧОМУ?
    Чому потрібно стидатися власних уподобань?!
    Направду, не розумію, і не погоджуюся.
    Ми не на прийомі у Королеви Вікторії.
    Що поганого/некоректного, якщо я...
    (матітнка василева! дежавю. тільки було давно. як же ми ходимо кругами-спіралями)
    продовжу.
    Не бачу ніц злого у визнанні, що:
    я люблю Зануду. рідко читаю, бо натикався на неприйнятні для мене твердження. просто люблю. бо файна!
    Я люблю Аліас. часто бачу сумні, вікові, імовірно, й східняцкі запльоти. нема поки на них ради. але...
    Я люблю Un.Known. Хоч побачивши стартовий допис ціє теми, передбачав, куди тема зповзе. Бо файна, бо мудра.
    Я люблю Олю Д, хоч зовсім не розділяю футбольних хвороб. рідко читаю, але завжди приємно побачити.
    Я люблю Лілю Романову, бо за ці роки спілкування/співпраці стала як сестра. Розумію що/чому/як і аналогічне отримую.
    Я люблю Уку, бо завжди компактно, розумно і зручно.
    Я люблю Вас, Поетко і Любімую, з тих пір як в реалі побачив файних теплих людей.
    Я люблю Леополіса, що пробігав нині за кулісами, Пупера, що не заходить і любить креатив, Сявича, которий мовчки непомітно є нонстоп.
    Є купа людей, яким ВАРТО сказати "Я ТЕБЕ ВИДІЛЯЮ! Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! А нудотники, придурки і флудери най си всеруть!"
    Ці люди стали близькими, майже рідними.
    І нічого злого в тому нема.

ЗІ: форумлян, которих не вказав у переліку, прошу не сприйняти правильно. топу забракне :)

Дописано за 5 мінут:
    Ги...
    Ігрока теж люблю. Хоч молодий, колючий і пофік йому. :)))

Останнє редагування: 9 лип 2010
    • Подобається Подобається x 9
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правильно... в ДП їх... сволочів....:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я приєднаюсь.

Я от побачила у дописі левандівки Уку, і засоромилась, що її не згадала, бо читаю все, що Ука пише (бо бренд). Левандівка - також бренд, хоча, признаюсь, його мені важко було читати, поки не помножила свою здатність іронізувати на його чоловічість.

От Мавпусика люблю за щирість. По секрету - Мавпусику, Ви в мене Мавписюк, з перших днів на ЛФ.

І так далі.

Ця тема не була для того, аби вивести абсолютного лідера.

І оті щаблинки - то досить таки суб"єктивно.

А повертаючись до допису левандівки, скажу - поетко, я вже знаю, що Ви боїтесь образити, але життя - не тут (я цю фразу дуже часто повторюю). Хоча для когось форум - оазис, для когось - циркова арена, а для когось - корида.

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цікаву гілку хтось відкрив (ліньки подивитись хто). Точніше, цікаво, чи потрібна така гілка? А зрештою, я мабуть відвикаю від українських реальностей. Так виглядає, що хтось хоче створити партію і стати гетьманом.
    Зрештою, я заходжу на ЛФ щоб не забути повністю української і не рахувати Україну на 100% закордоном.
    Але, коли пішла така пянка... то і я вкину 5 центів.
    З ким мені тут цікаво?.. Не хочу уподобатись тому міліціонеру, який має друзів - двох інших міліціонерів: один вміє писати, другий читати, а йому приємно бути в такій інтелігентній компанії.
    А серйозно, до сих пір цікаво бути з тими, хто був 5 років тому. Борис, Мартіні, Оля, Патрик, навіть Читач з Чорнобильцем. Ми пройшли з ними, як співається в пісні, и снег и ветер и звезд ночной полет...
    На пізніших етапах приєднались два інших ґранди - Мих і Ромко без яких форум не є форум. Не так давно зявився інший суперінтелект - ДІДІО і зовсім недавно KLIBERN i Ravin. Люблю єврейську логіку і єврейський гумор!
    Є ще кілька дуже цікавих приятелів на релігійних гілках і дуже цікавих людей зі Східної України (особливо Ома) і Агатон з Польщі які на жаль не так часто сюди приходять.
    Інші? Quite boring... sorry guys...
    Кого мені бракує? Багато чого віддав би щоб повернулися НоТоЦо, Іван, Заточений (хтось памятає їх?).

• Подобається Подобається x 3
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Список людей опублікований Педром я би продублював 1 до 1 , включаючи Педра.
    Дописи цих людей мені цікаві , їх я читаю...але/і не обовязково згоджуюся.
    Від себе би ще додав Gron(a) , того що з Адєсси ,німецького Максима , земляка ( якихось 4 год. їзди) Кулзака...
    І звичайно Самойловича...Його прямих дописів тут бракуе. Жаль що він дописує тільки для футболу.
    Всі ці люди ( і від Педра теж) для мене є easy going і в реальному житті я би з ними залюбки зустрівся.

Було не справедливо не згадати Ворона і Полковника.
    Ці люди не є easy going ... ...different kind of characters...але тим не менше вони цікаві і своєрідні.І з ними би теж зустрівся.

З жіночої частини теж би назвав деякі імена ( але не буду), дописи яких стараюся не пропускати без уваги.
    ...був би я нежонатий , з деякими з них точно би пробував пофліртувати , підбити клини і навіть організувати міні-форумівку.

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Знаєте, я не проти. :)

Тільки... без коррид.

Тому, мабуть, серед моїх улюбленців переважна більшість таких, що вміють сказати:"Ти ідіот" таким способом, що ідіоту приємно буде.

• Подобається Подобається x 3
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви так думаєте? Згідний тільки в одному випадку... приємно буде якщо він справді ідіот. Якщо ні, може бути корріда...
    Не з мого боку, особливо проти жінок. Але іноді хочеться висловити свою думку і, як кажуть англійці, to call a spade a spade.

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

А ось серед жінок... скромно помовчу. Крім вже названих я б ще додав Даяну. Люблю розумних жінок!

8. Un.Known

:)

Колись в мене в підписі стояло "Образити мене може тільки інтелігент". Так і тут.

О, та мені також. :) На щастя (не на жаль) тут ще є правила.

Але стриманість завойовує прихильність, вважаю. Принаймі, мою. Бо зробити словесне туше вимагає більше майстерності, ніж володіння асфальтовим катком.

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Люблю Кофі...надзвичайно добра, чуйна і щира людина...
    Люблю Багірку...справжній надійний друг....
    Люблю Аліас....за її безпосередність...
    Люблю Un.Known...за прямолінійність і розсудливість...
    Люблю ОлюД, Іспанку, Вікторіс, Нірванку, Іриску*8, Лілю, Зануду і Карапуза, Левандівку, Ромка, Миха, Ворона...

• Подобається Подобається x 6
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я уже нічого не боюсь ,образити,аби відстояти власні інтереси і інтереси сім"ї можу, а боятись,труситись,тут на форумі... ні.Судити з допису....смішно,коли хочеш бути тактовним виглядаєш боягузом?як на мене виглядаєш всього-навсього ввічливим:)
    Щодо "виділяти фаворитів"- це якраз не в стилі мого характеру, і це також потрібно поважати.У кожному сівбесіднику я стараюсь знайти родзинку,тому й нікого не виділяю,по-моєму моя думка ясна і проста,хоч як я вище дописувала є люди з якими мені найбільш приємно спілкуватись,але про них не пишу,вони начебто самі знають а всіх інших(також потенційно не гірших) не виділяю з відомої вам причини...
    І це моє право в даній темі ,хіба ні?

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Не погоджуюсь..для когось воно тут(приміром Ромко ,не раз повторює....почитайте)для вас може й ні а для когось так...форум-як розрада,відволікання,спілкування...для вас -це віртуально,для когось частинка життя,все залежить від сприйняття....
    А сприйняття- це життя кожного зокрема.

11. poetka

За таке +100000:good::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
    Ну не виділяю, я ніколи людей.....я можу сказати наскільки вони мені важливі ,цікаві і т.д. дивлячись в очі,написати в листі,смс,пп і т.д., а так відкрито...можу когось не менш хорошого пропустити,тому й обмежуватись 10 нєа....
    Ну ти хіба не знаєш,як я до тебе відношусь? Знаєш! І я знаю....
    Ну така я є.

• Подобається Подобається x 1
  12. Un.Known

Ні, я не це хотіла сказати. Є випадки (і у нашому з Вами спілкуванні), коли протилежна, пряма, відкрита думка сприймається як нетактовність.

А я не бачу сенсу перебування тут, якщо має мовчати на те, з чим не погоджуюсь.

Поетко, я поважаю всіх апріорі, поки не почнуть мене переконувати у потрібності зворотнього. І таке Ваше бажання поважаю. Ми просто різні. Я виділяю фаворитів тільки тому, що не боюсь признатись у симпатіях. Нефаворитів не виділяю не тому, що боюсь, а тому, що я завжди маю шанс помилитись. Як і всі ми.

Ромко може повторювати і писати, але його життя таки не тут. Тут хіба оазис. І взагалі, про Романа я писати не хочу, ця тема болюча.
    От в тому й справа, що розрада, спілкування, відволікання - вони всього лиш віртуальні. А причини, чи потреби усього цього - у житті реальному. Ми сюди всього лиш втікаємо.

Але то таке. Аби ми здорові були...

13. poetka

Це 100%- у цій тезі,наші думки співпали:)

14. nastinka

nastinka відсутня

люблю
    Всіх, хто мене любить, і н елюбить :)
    всі хороші, головне, щоб менше нервували :)..;)

15. poetka

А я не небоюсь,а роблю це приватно тет-а тет:)

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

А я не можу любити тих,хто не любить мене:sad:

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені багато людей подобається на ЛФ. З новачків я б виділив пана Аквінтаса з Тернополя. У релігійних питаннях у нього дійсно є у чому повчитися, чого бракувало завжди.
    З теперішніх учасників мені майже всі подобаються. Чого вартує лише моя старостіна - Маруся-мама, нє?

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Уку - то український католицький університет?:)))

Останнє редагування модератором: 10 лип 2010
    • Подобається Подобається x 6
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Університет не подобаєцця.:nea:
    Ука - подобаєцця.:give_rose:
    О.:sorry:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Un.Known

Миху, виділа-м. :)

Та й Мавпусик вже звертала увагу.

А чого Ви аж тепер згадали? (то той 80-літній склероз?)

Тепер думаю, що не вартувало тему називати так само. Бо таки не про дописи вона, а про те, що в них і їхніх авторів.

До речі

У Вас порядок в списку не змінився з того часу? )

20. Кохана

Кохана LuBimaya

:blush::blush::blush:
    а хто ж то ЛюБімую і не любить...:mocking:

а де твій аватар? :)