Той тендітний образ в уяві... Кого б ми кохали всім серцем?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lotr_an, 18 чер 2007.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Той тендітний образ в уяві... Кого б ми кохали всім серцем?

Зато з розміром мешта всьо файно ;)

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То коли Ви,Марусю,до Львова збираєтеся?[​IMG][​IMG][​IMG]
    От в нас з Марусею смаки збігаюцця - мені подобаються хлопці ,схожі на Ікера Касільяса:) А якщо говорити про "той тендітний образ",який часто зринає в моїй уяві,то це блондин чи брюнет з голубими або зеленими очима,ріст 170-176 см,з гарним тілом,сильний, добрий,розумний,веселий,з хорошим почуттям гумору,надійний(щоб з ним почуватися як за кам"яною стіною і без жодного страху можна було гайнути хоч на край світу),розуміючий, пристрасний,романтичний...МІЙ і тілький мій...
    ех..шось мене понесло...

• Подобається Подобається x 7
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

Знаєте, чого я хочу? Хочу, щоб все було гаразд, щоб труднощі були такими, що їх можна подолати без втрат!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

ех...як то воно колись мріялося в молодості :girl_tender:і кіко то щастя було як воно зустрілося...:girl_angel:

.....шось видно недомріяла я тоді..:dntknw:...а тепер вже не вірю в тоті мєчтанія.:cools:

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

щоб в нас і в вас
    все було гаразд
    щоб ми і ви
    щасливі були
    раз, два три.......

• Подобається Подобається x 4
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

образ коханої людини завжди перед моїми очима....тільки ці риси починає стирати час...час який ми вирачаємо не на те, що називаєься любовю...непорозуміння...образи...гордість....

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нафантазоване Марусею, цілком відповідає образу мого коханого, от тільки зріст у нього 189:)
    А другого нам нє надо!

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кого б я кохала всім серцем...

Зовнішність kochanie дуже далека від образу мого лицаря, що я собі уявляла в 16... А прецінь кохаю.

Я вже досить давно не звертаю уваги на зовнішність. І не мрію про "тендітний образ". Навіщо, якщо поруч коханий чоловік?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Марусю ви так пишите, тагісте би Миха виділи........:blush:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а у мене був такий образ (ну до того часу як я стріла коханого)

найкраще собі його представляла зі спини... ріст - більше 180, бо інакше я не зможу носити каблуки... волосся від темнорусявого до темного.. обовязково гарний затилок і гарна форма голови:))) в шкіряній куртці... класичній, але сучасній і таких же синіх джинсах... файні модні мешти... (але немодніші ніж в мене... з такими мужчинами краще не зустрічатися:) ) на личку симпатичні чоловічі риси... впевнений в собі.. ото і все, а далі йде ще з пару листочків формату А4 який то має бути характер, поведінка і тп...

• Подобається Подобається x 6
  11. Mavpysuk

В мене теж на кількох сторінках формату А4 можна було описати характер ідеального для мене мужчини....
    Хочу сказати що після знайомства з коханою людиною, той список був не актуальний...бо то були одні протилежності, або вісутність таких рис взагалі...але це незаважало мені покохати ту людину по справжньому...

12. Маланка

Маланка Well-Known Member

і то правда. Іноді кохання якесь не зрозуміле, і закохуємося зовсім не в тих про кого мріяли і думали ночами. і віддаєм його тому хто повністю протилежний нашому ідеалу

• Подобається Подобається x 6
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені теж ніякі образи не заважають покохати людину по-справжньому... єдине, що заважає - це коли людина-підла, зла, нещира і тп. ніяк не можу відкрити такій людині серце і почати довіряти... можу любити її дуже сильно, але щит залишиться... і потім можу довгий час страждати і забувати ту людину... але біль проходить і не залишає слідів.. принаймі видимих мені...
    набагато гірше - це втратити хорошу добру людину, а ще як з власної вини, то совість може замучити до неможливості... не знаю як таке можна пережити...

14. Mavpysuk

тяжко таке пережити Іруська.....чесно...

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

Натусь, я щиро співчуваю, що тобі довелось з тим зіткнутися! в моєї хорошої знайомої теж така ситуація і я почувала себе безпорадною, бо не могла нічим їй зарадити... ні порадою, ні відволіканням, ні зміною обстановки, ні знайомствами з іншими мужчинами... то жахливо!

• Подобається Подобається x 3
  16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ну, Мих, тоді ви справді лапочка, якщо в 83 так виглядаєте:crazy:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Марусі про вік не йдеться.

• Подобається Подобається x 1
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та я теж не про вік, а про то що добре зберіглися:pardon:

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І чого таку красу ховати?Боїтеся черги?:)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)