Той тендітний образ в уяві... Кого б ми кохали всім серцем?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lotr_an, 18 чер 2007.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Відповідь: Той тендітний образ в уяві... Кого б ми кохали всім серцем?

WOW!:clapping:Фантастично написано про свої почуття і головне - опубліковано в чаті. Сміливець! І щасливець! Бо, кажуть, коли кохаєш, то робиш цю кохану людину щасливою, навіть якщо вона цього не знає і не відповідає взаємністю,ти її ощасливлюєш - твоє кохання оберігає її від зла.

Додано через 12 хвилин
    Порівнюючи мою відповідь і підпис, то вийде дві протилежні думки.Але так воно буває: раз думаю так, потім - інакше.Та в кожному є доля правди. Наприклад, любила,отже, чого приховувати - можна й сказати,тим більше це виглядало взаємно. Сказала - облом:sad:Вийшло, що я люблю, а йому просто приємно, і ніби ніц не має проти жеби бути любленим. І як висновок з цієї міні-історії - слова у моєму підписі. Отак-то.
    Життя - це гра,
    І ми вню граєм,
    Хоч що це гра
    Часом не знаєм!

• Подобається Подобається x 2
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Ех, знали б ви то відчуття, коли здається, що в тебе дежавю, а потім розумієш, що то, що відбувається, насправді снилося і ти бачила цю людину уві сні тоді,коли навіть не знала про її існування. Навіть до деталей одягу. Іноді той тендітний образ в уяві стає реальним :) Просто треба вірити і чекати.

• Подобається Подобається x 4
  3. Divcha

Divcha Well-Known Member

Мрії...
    Спочатку була самота...Вона створює цей тендітний образ в уяві...неосяжний, далекий, розмитий..., що мав би давати відчуття повного взаєморозчинення, розуміння з півслова...рідний образ...чи існуєш ти в дійсності? Мені так тебе не вистачає...вірю....чекаю....
    Дійсність...
    Холод на душі – мені немає кому бути потрібною...Самотність загризає мою мрію, перетворивши її на ілюзію на межі краху...
    ***​
    Нарешті!
    Ти помітив мене і розгледів у мені свій тендітний образ. Ти завоював мене своєю щирістю. В тобі світилася жага до життя і це було заразне – я захотіла жити заради нас. Дійсність стала не такою жорстокою, адже разом ми здолаємо всі негаразди 
    Колишнє...
    Воно і зараз приходить до мене уві сні і підсвідомість породжує свої тендітні образи. Перше кохання, перші симпатії. А, може, все могло би бути інакше? З цими образами я проживаю десятки інших життів...Я кохаю, я кохана, я щаслива...
    ***​
    Прокидаюся від поцілунку, відкриваю очі і бачу тебе...Мої відчуття нікуди не зникають. Я кохаю тебе, я щаслива з тобою. Як добре, що мене знайшов саме ти!

Дякую долі, що подарувала нам можливість щомиті разом проживати теперішнє і зустрічати майбутнє!

Сьогодні, два роки тому ми взяли шлюб:o

• Подобається Подобається x 13
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Вітаю!!!Бажаю прожити Вам з коханим ще як мінімум 20 разів по 2 роки і в такому ж дусі - БУТИ ЩАСЛИВИМИ!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Люди, а шо робити коли створений вами образ зустрічається вам в житті, але бути разом - це щось на грані фантастики................
    Коли є почуття, коли здається вони взаємні, але................

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А що можна зробити? Поцьомати клямку.

• Подобається Подобається x 2
  7. Малесенька

а ти б це зробила???
    невже змиритися з цим неприємним осадом всередині тебе????

8. Liliyah Romanova

Зробила б.
    Вже маю таке на своєму рахунку.
    Такий характер у мене. Краще піти і най переболить, ніж страждати і невідомо, коли то скінчиться. Особливо, якщо невідомо заради чого страждати.

-1 за "тикання". Тут вам не чат.

• Подобається Подобається x 1
  9. Liona

Liona кавоманка зі стажем

О! То ключові слова....

10. Малесенька

час не гоїть рани, а лише робить їх більшими.
    є біль до якого ми звикаємо, також є рани які перетворюються на рубці.

11. Dendy

Dendy Active Member

Дякую. :o Правда щасливим себе не назвав би...
    Колись теж вважав, що "головне кохати, а не бути коханим". Але після того як таке трапилось у мене частенько, подумав, що хотів би зустріти того чоловічка, який придумав цю фразу, і добряяяяче надавати йому по пиці. :aggressive:
    Коли це раз чи два - то можливо ці слова і справедливі... Але коли більше - починаються самодопити "чому ?" та "коли це вже скінчиться ?"

• Подобається Подобається x 3
  12. Liliyah Romanova

То хіба ми самі собі можемо рани роз'ятрювати. А з часом біль притуплюється.
    Зрештою, в певному віці страждати і хочеться, і не шкодить.

Додано через 4 хвилини
    Головне не шукати чогось насильно, судомно. Бути відкритим і вільним.

13. Dendy

Dendy Active Member

Стараюсь... але ніц доброго з того не виходить. Виходять "друзі". Тому сам по собі якось виникає вже насильницький пошук...

14. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Мені залишився ще один рік в школі.. Дуже хочеться побачитися із всіма однокласниками, проте цей рік є вирішальним. Потрібно добре позайматися, щоб поступити на юридичний. А я так цього хочу!!!!!!!
    Загалом хочу відлупитися від школи. Задовбала.. Тим більше часу і свободи з"явиться більше. Зможу краще приглядітися до львівських парубків, а може і знайомих.. Для мого тендітного образу потрібно дуже багато - по часточці краси, характеру і вмінь кожного милого знайомого пацанчика.

15. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ну "друзі" це теж не погано. А ви спробуйте по-дружньому поговорити з коханою і виясніть у чому причина. Іноді корисно почути про себе думки інших людей.
    Я переконана, що ви чудова людина і ваша половинка чекає на вас.

• Подобається Подобається x 4
  16. Зануда

Зануда така зануда

Ми самі придумуємо собі тих, кого кохаємо...коли нам 16 років. А коли пройде чар першої хвилі закоханості,тоді ми або починаємо шукати новий образ, або по-новому дивимось на той, що у нас вже є. Ми так дорослішаємо. Так дозріваємо до серйозних стосунків.
    Кохання - повинно приносити людині радість, бути взаємним, окриляти, надихати на те, щоб ставати кращим. Ми самі робимо себе нещасними обираючи "не той" об"єкт для пристрасті, самі себе мучимо ілюзіями, які не збудуться.
    Але
    Хоча,я б додала, що є певні типи людей, які не вміють інакше.

• Подобається Подобається x 14
  17. Dendy

Dendy Active Member

Дякую. :) Якщо побачите її десь - скажіть що ДОСИТЬ вже чекати. Нехай вже скоріш до мене біжить. Бо я вже чекаю-чекаю, і ніяк не можу начекатись на неї. =)))

• Подобається Подобається x 5
  18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не слухайте ви олену_иа....
    вона вам нарадить....
    і менше слухайте дівчину, яка вам говоре "давай лишимося друзями"...
    першим ділом тре про цю дівчину забути (наплювати, посваритися, назлоститися) і пошукати іншу -- протилежність цій...
    це перше.
    друге: перестати себе жаліти, бо слова:
    якраз про це і говорять...

пс. ці слова скоріше за все придумали жінки, які крутили чоловіками; так само, як і про шию, яка крутить головою (чоловіком) -- тут приховані бажання таких жінок і вилазять нагору... [​IMG]

19. Liliyah Romanova

Знаю одного чоловіка. Довго шукав свою "єдину". Шукав, аж зі шкіри ліз. Плакав за кожною, що його лишала. Мало не вмирав. Заздрив одруженим друзям... Він таки знайшов своє, одружився, має діток. От лиш поки жінка сидить удома, він вештається по лярвах та барах. Коли не подзвониш, все п"яний...
    Отаке. З великого кохання великий пшик.

• Подобається Подобається x 5
  20. Dendy

Dendy Active Member

Не погоджуюсь... ці слова аж ніяк не говорять що я себе жалію.
    А про те що забути - погоджуюсь... хоча часто це важко (ну, думаю це зрозуміло і у всіх так).
    Liliyah Romanova Да ви що ???? Да нікагда.... :D
    Також ніколи не розумів тих чоловіків, які одружуються, а потім ставляться до жінки як до непотрібу якогось і ходять наліво та направо.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)