Відповідь: Тобі байдуже... так само... судячи з чудового стилю — дівчина освічена, "вназ" ще не закінчено, тому біля 20...
Відповідь: Тобі байдуже... можу запевнити вас в одному:я не столітня бабця,не маю протезів і покишо ше взмозі перебирати ногами:D
Відповідь: Тобі байдуже... чи далеко до 25?Я не знаю,що для вас означає далеко,а що близько...окрім того до 25 ше треба дожити...а то всяке може бути...шо як мене машина завтра переїде...тоді до 25 точно буде далеко:D
Відповідь: Тобі байдуже... Вислів - супер, і ти мені, Ельвіро, дуже подобаєшся. Розумію твій стан душі, бо сама часто задумуюсь над такими запитаннями!.. Мені не байдуже, що хтось проходить поруч, в душі у нього все від болю кричить, а я цього не помічаю! Мені не байдуже, що хтось самотнім і зрадженим живе у світі, а я в той час насолоджуюся життям. Мені не однаково, що є люди, змушені страждати щодня і не бачити проствітку... Дякую тобі, що зачепила таку тему і змусила знову задуматися.
Відповідь: Тобі байдуже... Опааа....Черешенька ,а Ви виявляється прихильник готики....В тихом омуте черти водятся
Відповідь: Тобі байдуже... Хтось мусить горіти! Помираючи з усмішкою це найприкрасніший час зустрічі з правдою задля якої людина жила цілий свій час!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Тобі байдуже... В нашому житті не може бути байдужа радість спрямована чер прикрасну любов... Кожен з нас повинен горіти любовю справедливости і доброти.
Відповідь: Тобі байдуже... Что только люди себе не напридумывают, когда им заняться нечем, или когда находятся в поисках вдохновения для написания поэмы, сонаты или в ожидании еще какой-нибудь музы.. Ждешь ее ждешь, а она никак не идет, вот и приходится ждать озарения в подготовленном состоянии, чтоб впечатлений ненароком не расплескать.. Удачи вам...