Відповідь: Тобі байдуже... ги ги...Невже ти думаєш,що от подобається тобі все це і ти станеш готом?Це не гра...Це стан душі...А ті хто просто так одягаються,а в душі зовсім інша протилежність...то зазвичай мої знайомі називають цих людей пінерами:D
Відповідь: Тобі байдуже... якби я був свідком — то мені би був до лампочки цей спор... вони ніколи не сперечаються намарно... якщо людина хоче поговорити про це — прихлдьте на збори, ви побачите, що ніхто не кусається, ніхто на вас вовком дивитися не буде (як, наприклад, в церкві ), поговоріть — посперечайтеся... отримаєте масу задоволення... я ж на нашому форумі висловлюю тільки свою власну думку...
Відповідь: Тобі байдуже... скільки вам років, якщо не секрет?... все життя це гра, тільки не всі це усвідомлюють...
Відповідь: Тобі байдуже... Конкретно тільки для готів нема...є загалом для всіх неформальних людей...якшо добре пошукати,то все мож знайти...а якшо ні то доводиться виготовляти самому...особливо коли є якісь готік паті...кожен хоче мати гарне старовинне плаття...і щоб більше ніхто такого не мав...тому...
Відповідь: Тобі байдуже... мені це подобається...хоча з іншого боку можна занести серйозну інфекцію...окрім того глибокі рани довго заживають...ну і шрами лишаються...не всюди,та все ж залишаються
Відповідь: Тобі байдуже... Скільки років???ммммм...нехай буде секрет:p А щодо життя то це цілковита правда
Відповідь: Тобі байдуже... ну...як сказати...мої руки не є цілком покриті шрамами...до того ж я не випалюю собі дирки радіусом в 2 см...максимум то 1 см....в діаметрі:p
Відповідь: Тобі байдуже... Ага, я помітила, що готеси пильнують себе та свій вигляд більше ніж будь-яка інша кобіта. Вони завжди такі доглянуті, акуратні.
Відповідь: Тобі байдуже... Шкода, значить несерйозно. Моїй знайомій тільки кілька тижнів тому виповнилося 19. Але вона настільки серйозна, що кожен дає щонайменше 24. Працює сама на себе. Живе окремо від батьків. Має свою машину.
Відповідь: Тобі байдуже... З усього роблю висновок, що люди ніколи не стикалися з ґотами. А в нас тут один священик є. Має дуже класне почуття гумору. Мав одного учня (цей священик є вчителем французької), учень є ґотом, років хлопцеві так зо 15. Ніколи не посміхався. Мав вималюване біле лице та намальовану сльозу на щоці. Одного разу священик підійшов до малого ґота і спитав: Are you gothic?, той лише коротко сказав "yes" із тим самим незмінним сумним виразом обличчям. Священик завжди вбирається в чорне. Він на "yes" хлопця відповів: "Me too". Хлопець не стримався і щиро розсміявся. Ґотом він залишився, але таким похмурим бути перестав.
Відповідь: Тобі байдуже... Ельвіро, справді цікаво щодо віку, бо тут це лише тінейджери. Серед тих, кому понад 20 якось ґоти не траплялися. Хіба кілька. А от за 30 - точно ні одного не бачила. Цікаво, як в Україні, а принаймні у Львові. Які вікові категорії для хлопців та дівчат?
Відповідь: Тобі байдуже... загалом повноцінні справжні готи--це десь приблизно з 16 років...десь до 23...хоча бувають вийнятки...я вже розказувала,що біля мене живе сім,"я так от люди вже і не такі молоді...чоловіку 28 вроді.....а жінці 26...дітки тоже маленькими готами ростуть
Відповідь: Тобі байдуже... Рідше можна побачити старших...хоча вони також є,але ,побудувавши сім"ю,просто відмовляються від такого стилю одягу....та в середині вони такі ж як і були...