Відповідь: Тобі байдуже... Слухайте, чому всі так сплошилися? Те, що Ельвіра так пише не значить, що вона зібралася накласти на себе руки. Ґотика - це стиль життя, хоч це й естетика смерті. Я ще ні разу не чула, аби ці люди шукали смерті. Вони просто по-іншому бачать життя. Не знаю, скільки років Ельвірі. В Канаді основна частина ґотів - тінейджери. Важко сказати чому, то Оля, мабуть, краще повинна розуміти. Всі звернули увагу на те, ЩО пише Ельвіра, але оминули ЯК. А вона дуже гарно пише. Мелодійно, сумно... Мені дуже сподобалося! От ми кажемо, що добро перемагає зло. Так, воно перемагає, у нас самих, але не у світі. Я сама стільки речей стараюся не читати, не дивитися, аби ОМИНУТИ те зло, яке опанувало світом. У світі дуже багато сірого і дуже багато чорного. Є люди, які стараються це не помічати. А є люди, котрі не хочуть займатися самообманом. Моя подруга ґотесса помічає добро світу, хоч його і мало, але вона дуже добра людина сама по собі, всім би допомагала, і вона не боїться посміхатися. Її стиль одягу подобається усім. Особливо оригінальну вона має сумочку - у вигляді труни. Цю сумочку можна носити на одному плечі, а можна носити на спині, як наплечник. Хто би відважився носити труну на собі?
Відповідь: Тобі байдуже... Я вже писала, що в мене є подруга ґотесса. Дуже приємна дівчина. Не схожа на інших канадців, яких я знаю. Вона і сумна, і радісна водночас. А ще вона така собі самарянка (я вже про це писала). Ельвіро, ви просто налякали людей думками про смерть. От всі й сполошилися. :D Мені найбільше сподобалися ось ці ваші слова (із прочитаного учора): Готика -- це чорне і біле, зшите червоною ниткою... Попробуй зав"язати очі проходити так хоча б тиждень...тоді ти зрозумієш,що таке щастя бачити... Спробуй все своє життя проїздити на інвалідному візку...тоді ти зрозумієш усю цінність людського життя...
Відповідь: Тобі байдуже... так я чогось особливого про смерть не говорила...це,мабуть,на них моя аватарка так вплинула...
Відповідь: Тобі байдуже... Власне, по-моєму, не помітили якраз того, що ви говорите про життя. І що готика - це не стиль смерті, а саме стиль життя! А ще ваш підпис тільки запевнив в тому, що ви смерті шукаєте.
Відповідь: Тобі байдуже... Готика це не просто стиль життя...принаймі я так не вважаю....на мою думку готка--це щось набагато глибше...це можна сказати спосіб життя,світогляд...можливо,навіть і сенс....
Відповідь: Тобі байдуже... Мені про це і йшлося. У Канаді для ґотів є окремі магазини. Як даєте собі раду з таким у Львові. Самі собі одяг та інші речі виготовляєте? Чи вже і в нас є такі магазини?
Відповідь: Тобі байдуже... мені подобається... готеси мені подобаються... чорний колір — взагалі супер... піду я в готи...
Відповідь: Тобі байдуже... [quoteДопис від Liliyah Romanova І що готика - це не стиль смерті[/quote] я щось пропустив?
Відповідь: Тобі байдуже... Про свідків звідки хоч можна говорити, якщо там не є? :D О, я вже від миха набралася. Вертаємося до готики.