Відповідь: ТяжМет Дякую усiм, хто таки вiдвiдав Жесть. порадувала велика кiлькiсть людей, як для Львова, на металл концертi. Гiг був дуже вдалий, а вульвуляторам мега дякую. шкода що час пiджав виступ ужгородцям. маю пару фото, як попаду за комп - викладу... Фест Жесть плануэ продовження... Додано через 28 хвилин Я попав за комп.. таки кину пару фотос гігу )
Відповідь: ТяжМет О,так-так-так!Давайте,продовжуйте!))) Але привезіть ше раз Паррісайда для повного щастя))) Фотки класні!
Відповідь: ТяжМет Та як же?Є дві фоти з Вульвулятором,одна з Реквієм і з MITALb. А хто іде на блек нині?Поділитеся враженнями?
Відповідь: ТяжМет Доречі, це був останній концерт Вульвулятора у тому складі... як не прикро... Їх покинув гітарист - Корнелл... Щось не видно фото і мені... дивно... Додано через 2 хвилини А з блеком проблема. Фыныв не буде, а в словакыв (чи хто там) зламався бус
Відповідь: ТяжМет фото вже видно..... а коли ви тільки запостили -- видно не було... не дивуйтеся, це якась містика на форумі.....
Відповідь: ТяжМет Хааааа! А я тіки вчора відправила знайомих на фінів.Мене заб"ють)))) Прикольно буде...
Відповідь: ТяжМет а я бачу.... на останній фотці чувак у жіночій панчосі.... юзайте оцей сервер фоток: _http://xmages.net/ для впевненості...
Відповідь: ТяжМет Дивно, думав з гугловим серваком проблем не має бути... До речі для прихильників музики попростіше - з деяких джерел стало відомо, що у травні у Львові буде "Uriah Heep". Інфа поки не 100-відсоткова... :shutup:
Відповідь: ТяжМет О,скажу кому треба,ото народ втішиться) Сатірікон 18 травня в Києві. Не знаю,вірити чи ні,але я там буду.
Відповідь: ТяжМет якщо буде 100%, повідомте, пліз. я би сходила на такий концерт. Додано через 40 хвилин чим же не сподобався мій допис?
Відповідь: ТяжМет Я тіки встигнула ляпнути за той концерт,як зразу найшлися охочі піти.ЯЧ не піду-не слухаю. Збираюся на Сатірікон.
Відповідь: ТяжМет На офіційному сайті пише "Back in the USSR(Russia atleast)", тобто якщо не домовляться чи наші прикордонники їх не впустять тоді ніц не буде. Але з другого боку "UA Kiev - TBA 18.5.2008"
Відповідь: ТяжМет От і продовження: Але як на мене NU-METAL блок тут недоречний... :agree: тим більше враховуючи кількість концертів та груп у львові того напрямку...
Відповідь: ТяжМет Вчора відбувся концерт присвячений порталу Black Metal Union. Виступало 4 гурти Крук, Тіні забутих предків, Мольфар та Крода. Для Кроди знімали офіційне відео.
Відповідь: ТяжМет Готуємо нову платівку)) Також наші обличчя зявляться на обкладинці журналу FatalForum... ;-)