Відповідь: ТяжМет Спасибі!Послухаємо...))) Не дивуйся,це Пуперові закортіло мене взути.Ти тут,скорше всього,ні до чого)))
Відповідь: ТяжМет Так, маюнко, нефор із-зовні цілком може мати нутро банального гопника... гадаю, саме із таким ми тут і маємо справу
Відповідь: ТяжМет Питання..а хто слухав Korpiklaani? на мою думку файний гурт..музика однозначно цікава... З.І.для тих хто не знає,грають фолк-метал.
Відповідь: ТяжМет Якшо не помиляюся,назва фінська.Тре би послухати))) Я от недавно слухала Turisas.Якби вони зняли той жахливий прикид і дали чуть більше того фолку....)))Ну,це моя думка
Відповідь: ТяжМет цікаво ти написала..... маленька, ти не пуп землі.... справді, 18 років -- це дуже багато.... "лізти"?.... скупий словниковий запас?...
Відповідь: ТяжМет Цікаву контекстну рекламу видав Гугл під цією гілкою - похоронне інтернет бюро. Я таке бачу вперше. Непогана бізнес-ідея. Фірма Memory Of пропонує створити сайт про тих, хто помер, на якому буде їх історія життя, спогади близьких тощо. Memory-Of.com is your online center for healing. Create a beautiful memorial website, light “candles”, join our active forums, read weekly articles, and browse our regularly updated library. Не виключаю , що і зараз вгорі або внизу цієї сторінки Ви бачите такий банер: Система контекстної реклами google adsense аналізує зміст сторінки і видає зі своєї бази оголошення, яке максимально наближено за ключовими словами до змісту сторінки. Таким чином досягається максимальна ефективність реклами. У цій гілці ключові слова Death/Brutal Techno/Jazz Death Grind Black Doom Sympho Metal Сорі за офтоп
Відповідь: ТяжМет Класна команда... Весела Додано через 3 хвилини ))) в профіль гляньте... 18... ))) Цю рекламу можна часто побачити на сторінках важких команд у МайСпейсі... Додано через 5 хвилин :D цікаві люди - кажите ділити не треба і тут же самі ярлики вішаєте Додано через 7 хвилин По темі! Хтось чув останній Moonspell?
Відповідь: ТяжМет поведінка говорить про інше... коли мені було 16-18 я теж все сприймав близько до серця і агресивно себе поводив...
Відповідь: ТяжМет Я Вам в іншій темі вже писав нарахунок вашого віку і ваших постів. не буду повторюватись... Буду розумнішим - ігнорую флуд...
Відповідь: ТяжМет ігноруйте, ігноруйте... сподіваюся, що ви точно знаєте значення цього слова... я теж вам цього бажаю....
Відповідь: ТяжМет Ну на рахунок Тяж Мет він пішов від одної пісні "Блак Сабат" з Ню-Джерзі; я з Нік-Кейвом колись разом так бухав, так бухав, к.. він син
Відповідь: ТяжМет Для прихильників "грайнду"... Грайнд у стилі русских народных - Чем трупы не еда 300Кб ухахатайства
Відповідь: ТяжМет Я недавно зацінив RumpelGrumpel - goregrind. З блеку можу запропонувати Drudh проект українських музикантів з різних груп цього напряму. А так слухати Nile, Cannibal Corpse, Deicide, Death, Obituary, Burzum, Immortal, Mayhem, Emperor, Nokturnal Mortum, Astrofeas, Munruthel, Valhalla ну і звісно SatYricon. А так можна на last.fm підписатись і слухати, слухати і навіть кліпи дивитись, правда при наявності файного нету.
Відповідь: ТяжМет послухав Dimmu Borgir -- The Fallen Arises.... гарно... на симфонічну музику схоже..... чому "метал" -- не розумію....
Відповідь: ТяжМет Томущо це симфо блек... Раджу послухати Therion починаючи з 96 року і останній Найтвіш без вокалу з симфонічним оркестром... Ото моцна штука (і нашо їм та вокалістка)
Відповідь: ТяжМет я от теж думаю..через ту Анет чи як там її,я слухаю лише старші записи..з нею мені вони зовсім не подобаються..та й музика інша стала..ех..