ТяжМет

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем MITALb, 25 лис 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: ТяжМет

а чому нема "не подобаеться нiчого з перечисленого"?.. :)

"метал" -- це просто набiр звукiв, пробував слухати "блек" -- тiльки
    голова розболiлася...

мановар?.. айрон мейден?.. :) -- пачка альбомiв, з яких жодна пiсня не запам'ятаеться...

це моя думка...

2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

але метал буває мелодійний. :)

3. duncan

ящо мерлін-менсона вважати металом, то -- так... [​IMG]

4. маюнка

:)
    більше не маю чого сказати. а послухайте пісню The Gathering_Confusion
    або будь-що з Within Temptation. Swan Song, наприклад.
    Nightwish нарешті. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

послухав.... [​IMG]
    nightwich_-_eva
    nightwish_-_10th_man_down
    nightwish_-_a_return_to_the_sea
    nightwish_-_angels_fall_first
    nightwish_-_angels_fall_first_powerms_remix_electrohouse
    nightwish_-_astral_romance
    nightwish_-_away

та інші.....
    ну, що сказати.... по-моєму, це не "метал", хард-рок -- можливо так, але не схоже по "тяжкості" ні на менсона, ні "мастер" чи ранню арію (що я слухав у ранньому-ранньому дитинстві)....

6. Meg

Meg Well-Known Member

Blood red throne.Цікаві речі.Скандинавський дезняк і з замашками на Сатірікон.Альбом Come Death.Офігенні речі є.Приємно здивована.
    І стара добра HIMSA.Порівняно з іншими речима,альбом Summon In Thunder як на мене відрізняється і то чути.Непогано,загалом.
    Взялася за Job for a Cowboy i The Black Dahlia Murder.Поки смакую.

7. MITALb

MITALb New Member

Важко сказати. ТО гореграйд, тому крум незрозумілих гортанних звуків не чути )))

Додано через 1 хвилину
    Для тих кому "не подобаеться нiчого з перечисленого" є інші теми, нефіг флудом займатись. Чи Вам лише б писати де попало, та що попало? Написано ж ТяжМет - нет подобається немає чого лізти :feminist:

Додано через 6 хвилин
    З точки зору музики найтвіш - метал чистий (аранжування, побудови партій інструментальних і тд.).
    Арія - російський шлакорок )))
    Мастер - реальна команда, як ранній так і нинішній.
    Але ні Мастер ні Арія до тої теми не відносятся - хеві це не тяжмет, тим більш не екстримальних напрямків, які тут перечислені.

Менсон - музика для малолетніх дівчаток, які вважаюсть себе крутими рокершами )).. це не метал це якись позер-рок :D

8. duncan

а для того, щоб бути хоч трошки об"єктивним -- тре завжди додавати пункт "нічого з перечисленого"...
    екстримальні напрямки?....[​IMG]
    менсон, на відміну від цього набору звуків, грає хорошу музику, яка запам"ятовується....
    його басист і гітарист використовують кілька струн, а не одну.... [​IMG]

Додано через 2 хвилини
    ви часом у піонерах-комсомольцях не були?....
    такі гарні ярлики вмієте навішувати!... [​IMG]
    хто би сумнівався....[​IMG]

9. Meg

Meg Well-Known Member

А якшо такого пункту немає,то це означає-"не для пса ковбаса" і нема чого лізти зі своїми 5 копійками!

10. duncan

таня, все має бути в міру....
    тобі не здається, що ти перегинаєш палку?..

11. Meg

Meg Well-Known Member

Допис Meg не сподобався: пупер (Нині)
    Хто би сумнівався!:D :D :D :D

12. duncan

сміх без причини......
    ну, ти в курсі... [​IMG]
    з наступаючим тебе, МЕГ....

13. Meg

Meg Well-Known Member

Як то?Нема причини?!Пупер,та всі твої дописи для мене як анегдот!Так шо пеши исчо!!!Посміюся!)))

14. MITALb

MITALb New Member

ТУПА музика! Дійсно декілька струн не більше )))
    За що і подобається тяжмет так це що він не такий прімітивний як попса чи "велий мелодійний" менсон...

Додано через 2 хвилини
    пупер Ви далекі від тої музики, Вам Вєрку Смєрдючку слухати треба, на більше Ви наврядчи потягнете. А то що Ви знаєте менсона, то Ви дуже круті мабуть...

Блін, як же втомлює постійне сперечання з Вами. Невже Вам, дорослій людині, немає чим зайнятись окрім флуду у всіх гілках форуму...
    Пишу ще раз для "особоодарьонних" - ЦЯ ТЕМА ДЛЯ ТИХ ХТО СЛУХАЄ І ПОВАЖАЄ ТЯЖКУ МУЗИКУ

15. Meg

Meg Well-Known Member

А я все по темі)))
    Недавно вичиала в вікі термін "приблекований дез".Я,звичайно,чую різницю між дезом Behemoth і дезом як таким,але,блін,назві жанру просто офігенна-"приблекований дез")))
    І дивно-куда Емперор тиснуть в дез,якшо це просто блек

Додано через 1 хвилину
    До речі,зара слухаю Zyklon.Не розумію,який тут блек-хіба через то,шо там Самот на вокалі.Дивні речі пишуть,чесне слово))))

16. маюнка

от що примітивно, так це ділити все на біле і чорне, на тяжеляк і попсу, на нефорів і не-нефорів, патлатих і не-патлатих.
    в усьому є напівтони. і є просто речі якісні і неякісні. уявіть собі, і попса буває якісною. хто б міг подумати?!..

МІТАLЬ, вам як людині глибокомилячій, через свою екстримальність у музичних вподобаннях, не варто було б судити інших без жодних на те підстав..
    існує багато чудової музики. яку ви, можливо, ще недооцінили, або яка вам не подобається, що проте не означає, що ця музика - відстій.

наостанок: Я СЛУХАЮ І ПОВАЖАЮ ТЯЖКУ МУЗИКУ. і не тільки тяжку, бо "особоодарьонна".

• Подобається Подобається x 2
  17. Meg

Meg Well-Known Member

Тут не про то мова йде.Почалося з того,шо автор просив ділитися всім,що стиосується тіжолого мітолу.Але найшлися люди,яким мало всього форуму,шоб флудити і вони тут вирішили пофлудити.Давайте про патлатих нефорів будем говорити в темі про неформалів.А тут будемо ділитися враженнями від почутого.Наприклад,автор порекомендував Абортед.Я їх скачала і послухала.Натомість я рекомендую шось інше.
    От і вся проблема.
    Велике прохання модерів почистити цю тему від флуду і пильнувати,хто шо пише і де.

Додано через 1 годину 27 хвилин
    MITALb,що б ти міг мені з грайнду запропонувати?БЮо Parricide це добре,але я би ше чого хорошого послухала.

18. duncan

шановний, хамство я можу пробачити МЕГ, але не вам...
    не дивуйтеся тому, що побудете трохи в банi...

ваш юнацький максималiзм мене не дивуе, з часом це проходить... :)

19. Meg

Meg Well-Known Member

Шкода,Пупер,що у тебе не пройшло.

Додано через 40 секунд
    Флууууууууууууууууууууууууууудддддд!!!!!

20. MITALb

MITALb New Member

Повірте, я далеко не зациклений на тяжкій музиці. І за своєю спиною маю роботу у попсових, панкових і альтернативних командах. Окрім того маю сайд-проект який взагалі не повязаний з важкою музикою. Просто мене дратують зарозумілі флудери які намагаються писати, аби щось написати в будь-якому пості...

Додано через 1 хвилину
    ...юнацький )))) я вже забув коли був юнаком...

Додано через 6 хвилин
    Хоч хтось прекрасно розуміє зміст цієї теми...

Що стосується грайду, можу порадити команди:
    Toxic Bonkers, Terrorizer, ранній Carcass, Gore, Happy Face, Виноградный День, Мясокомбинат имени Путина №1 (особливо раджу), український Vulvulator, Cranium (львівський), Спазм...

Додано через 7 хвилин
    Шкода модератори не дивляться за темами. Бане не мені потрібен або пуперу за флуд

Додано через 11 хвилин
    ЩО стосується "хамста" то хіба не хамство лізти сюди і права качати не знаючи навіть про що йде мова?

а де твій аватар? :)