"тяжкий" характер - це який?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Гелена, 31 січ 2008.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Відповідь: "тяжкий" характер - це який?

І я теж,допишіть будь ласка до списку

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Краще таку відкрити нову.

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

неправда, он з нас Терез такого ніхто не скаже :p

• Подобається Подобається x 4
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дiви, менi доводилось мати справу здебiльшого з чоловiками. Приємнi люди, нiякого негативного тертя нiколи немала.
    Я просто розказую про своє спостереження щодо моїх стосункiв з людьми i їхнiми знаками зодiаку.
    Я взагалiто якщо хочу то можу вжитись з ким завгодно!
    У мене баба - Тiлець. У нас були натягнутi вiдносини, але ми жили разом, iснували, бо треба було. У мене є колiжанка Тiлець, вперта i не перевпевниш її нi в чому, але ми дружимо, давно вже. До чого я? До того що я признаю що у людей є рiзнi характери, але це не означає що я їх не люблю чи що.
    От у мене чоловiк срiлець, i є знайомi/друзi стрiльцi - дуже загадковi люди. Їх треба читати з словником. От i читаю вже... 8 рокiв, що не день то нове слово розучую.

Додано через 2 хвилини
    Це правда, я про себе нiколи так не скажу. Менi здається що у мене чудовий характер! I я ще не чула щоб хтось жалiвся на Терезiв. :shy:
    Миху, а з Водолiями в теорiї Терези мають дружити :) У мене свекруха водолiй :) Ми дружимо :)

• Подобається Подобається x 2
  5. syavych

syavych копач

Правду глаголите ;)

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ющенко далеко до Путіна. Путін знає, що робить і ні під кого не підлаштовується. Нічого важкого в його характері не бачу. Це своєрідний фарбований лис з кагебістською суттю, готовий до рішучих дій.

7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Вибачайте всього не читав.

Важкий характер це такий: з людиною говориш і починаєш "присідати" від важкості його характеру.

Додано через 13 хвилин
    правда, правда люди схильні все на щось звалювати свої проступки, неадекватність ітд...

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну або шукаєте п*ятого кута в хаті, де б сховатись від тої важкості :cowboy:

9. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Важкий характер важко пояснити, тому що він по різному проявляється. На мою думку характер вважають тяжким в двох випадках - або коли людина дуже капризна, або коли вона постійно відстоює свою думку. Навіть якщо ця думка словесно паралізує інших, іхня словесна баталія стає безсилою і вона(він) може тільки й оперувати терміном "важка вдача".
    Деколи й мені говорили так. Проте ці слова потрібно сприймати легко і з іронією. Адже у цьому світі потрібно і необхідно відстоювати свою думку.:ireful1:
    Знижку можна зробити лише для рідних і коханих.:)

Додано через 6 хвилин
    Якщо жінка проявляє характер, про неї говорять: "Паскудна баба". Якщо характер проявляє чоловік, про нього говорять: "Він хороший хлопець".

М. Тєтчер:cowboy:

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ой!!!!!!Скільки я наслухалася про свій "важкенний характер"...ну а шо мені робити....для одних він важкий для інший ні....А насправді я безобідний скорпіончик...

11. harmony

harmony Well-Known Member

Тяжкий характер - це такий собі тормоз комунізму, який сам не знає, що хоче і другим мозги компастує.

12. bora

bora Well-Known Member

Про важкий характер опонента говоритимуть завжди.. Такого не почують хіба особини, що мімікрують під "авторитетів". Але, як на мене, краще "прославитись" важким характером ніж такими характеристиками як - безхребетний і "безмилавлазячий".

• Подобається Подобається x 3
  13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

У мене бабця і свекруха Тільці. Вперті. Важкуватий характер у Тільців. Реально!:crazy: Перевірила це на своїх двох Тільцях, а тут начиталася про них і ще більше утвердилася у цій думці. Правда, однокласниця у мене була Тілець - у ній дивовижним чином поєднувалися ангел і чортик:)

А що скажете про Риб?

Останнє редагування: 5 лис 2008
  14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Найтяжче, коли людина не вміє слухати інших. Чує виключно сама себе. Так би і настукала таких по голові чимось тяжким :ireful1:

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як виявляється,Терези теж файні...
    Але трохи нерішучі...

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це точно.По собі знаю.
    А ще важко зробити вибір,Завжди вагаюсь..купити не купити, піти не піти..і т.д
    З найтяжчих знаків мабуть являються Скорпіони і Овни.Характери дуже складні і легкими їх не назвеш.

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

А Близнюки?

18. harmony

harmony Well-Known Member

Близнюкам клинить на сексі, по житті знаю.

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

г-гг-г-г:lol::lol:
    щось не зауважувала за собою...
    знаю, що Близнюки різні - в різних життєвих ситуаціях різні люди проявляються.

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Кожна людина - це індивідуальність і особистість...і навіть знаки зодіаку не можуть їх всіх підводити під одну риску...Дивлюся по собі - я скорпіон - але рис від цього знаку у мене майже нема...чесно....(ну ядовитого жала точно :))...і моя "коліжанка" скорпіон - та зовсім різні люди...чесно...А на рахунок важкого характеру - то знову ж таки для когось Ваш характер дійсно важкий, для когось ні...то залежно від того, як сприймають Вас люди...

а де твій аватар? :)