Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Дiви, менi доводилось мати справу здебiльшого з чоловiками. Приємнi люди, нiякого негативного тертя нiколи немала. Я просто розказую про своє спостереження щодо моїх стосункiв з людьми i їхнiми знаками зодiаку. Я взагалiто якщо хочу то можу вжитись з ким завгодно! У мене баба - Тiлець. У нас були натягнутi вiдносини, але ми жили разом, iснували, бо треба було. У мене є колiжанка Тiлець, вперта i не перевпевниш її нi в чому, але ми дружимо, давно вже. До чого я? До того що я признаю що у людей є рiзнi характери, але це не означає що я їх не люблю чи що. От у мене чоловiк срiлець, i є знайомi/друзi стрiльцi - дуже загадковi люди. Їх треба читати з словником. От i читаю вже... 8 рокiв, що не день то нове слово розучую. Додано через 2 хвилини Це правда, я про себе нiколи так не скажу. Менi здається що у мене чудовий характер! I я ще не чула щоб хтось жалiвся на Терезiв. :shy: Миху, а з Водолiями в теорiї Терези мають дружити У мене свекруха водолiй Ми дружимо
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Ющенко далеко до Путіна. Путін знає, що робить і ні під кого не підлаштовується. Нічого важкого в його характері не бачу. Це своєрідний фарбований лис з кагебістською суттю, готовий до рішучих дій.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Вибачайте всього не читав. Важкий характер це такий: з людиною говориш і починаєш "присідати" від важкості його характеру. Додано через 13 хвилин правда, правда люди схильні все на щось звалювати свої проступки, неадекватність ітд...
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Ну або шукаєте п*ятого кута в хаті, де б сховатись від тої важкості :cowboy:
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Важкий характер важко пояснити, тому що він по різному проявляється. На мою думку характер вважають тяжким в двох випадках - або коли людина дуже капризна, або коли вона постійно відстоює свою думку. Навіть якщо ця думка словесно паралізує інших, іхня словесна баталія стає безсилою і вона(він) може тільки й оперувати терміном "важка вдача". Деколи й мені говорили так. Проте ці слова потрібно сприймати легко і з іронією. Адже у цьому світі потрібно і необхідно відстоювати свою думку. Знижку можна зробити лише для рідних і коханих. Додано через 6 хвилин Якщо жінка проявляє характер, про неї говорять: "Паскудна баба". Якщо характер проявляє чоловік, про нього говорять: "Він хороший хлопець". М. Тєтчер:cowboy:
Ой!!!!!!Скільки я наслухалася про свій "важкенний характер"...ну а шо мені робити....для одних він важкий для інший ні....А насправді я безобідний скорпіончик...
Тяжкий характер - це такий собі тормоз комунізму, який сам не знає, що хоче і другим мозги компастує.
Про важкий характер опонента говоритимуть завжди.. Такого не почують хіба особини, що мімікрують під "авторитетів". Але, як на мене, краще "прославитись" важким характером ніж такими характеристиками як - безхребетний і "безмилавлазячий".
У мене бабця і свекруха Тільці. Вперті. Важкуватий характер у Тільців. Реально! Перевірила це на своїх двох Тільцях, а тут начиталася про них і ще більше утвердилася у цій думці. Правда, однокласниця у мене була Тілець - у ній дивовижним чином поєднувалися ангел і чортик А що скажете про Риб?
Найтяжче, коли людина не вміє слухати інших. Чує виключно сама себе. Так би і настукала таких по голові чимось тяжким
Це точно.По собі знаю. А ще важко зробити вибір,Завжди вагаюсь..купити не купити, піти не піти..і т.д З найтяжчих знаків мабуть являються Скорпіони і Овни.Характери дуже складні і легкими їх не назвеш.
г-гг-г-г щось не зауважувала за собою... знаю, що Близнюки різні - в різних життєвих ситуаціях різні люди проявляються.
Кожна людина - це індивідуальність і особистість...і навіть знаки зодіаку не можуть їх всіх підводити під одну риску...Дивлюся по собі - я скорпіон - але рис від цього знаку у мене майже нема...чесно....(ну ядовитого жала точно )...і моя "коліжанка" скорпіон - та зовсім різні люди...чесно...А на рахунок важкого характеру - то знову ж таки для когось Ваш характер дійсно важкий, для когось ні...то залежно від того, як сприймають Вас люди...