Відповідь: "тяжкий" характер - це який? не знаю наскільки це про характер, але враження таке - розумна і активна кобіта, якій потрібно багато емоцій та праці - як повітря. Якщо зявиться вільна хвилина бездіяльності то вона може перерости у депресивний настрій аж поки не зявляться нові події, завдання, зустрічі ...
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? боїтесь? Та ми вже їм їден раз казали, же вони колюча трошка, але ружа також має колючки а який від неї запах і яка краса.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Як в тім кавалку... як прийшов вдівець до ворожки, а в него 7 дівок в хаті ся лишило без мами... а та йому: - перших 12 літ буде тяжко! - а далі? - а далі привикнеш!
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? ой... те повідомлення знайшлося в іншій темі, я чогось теми сплутала і не могла його знайти прастіте меня з...ку ... за ненавмисний наклеп
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? В мене важкий характер :shy: Я вперта, деколи дуже різка і вредна. Вивести мене зі стану психологічної рівноваги не дуже просто, але можливо, і тоді за наслідки я не відповідаю. Хто не заховався дістане за повною програмою. АЛЕ, якби не цей характер, я би не була там, де я є і я би не були тим, ким я є.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? а,важкий характер то дурниці.У кожної людини є погані риси,і то суб`єктивно..Комусь наглість здається злом,а комусь навпаки - поступливість..це все суб`єктивне.Головне,як ви самі ввижаєте))
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Гелено, не ображайтесь, але на мою думку Тiльцi мають важкi характери. Менi завжди з Тiльцями дуже важко спiлькуватись, набагато важче нiж з iншими.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? :D Ну я ж не сказала що погана, просто менi важко було на досвiдi. Може якби ми спiлкувались у реалi то так би i було. Я люблю компромiси (я терези) чим старша стаю тим бiльше залишаю "того ровера" i не сперечаюсь з людьми. Колись була дуже iмпульсивна iтд... I я не знаю чи це тiльки менi так чи це стосується всiх Терези-Тiльцi. Хто зна. Людей багато
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Однi Тiльцi зiбрались :D:D:D:D:D Куда менi ... Терезам з вами тягатись
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Важкий характер - це специфічний тип поведінки певної особи, який створює своєрідні незручності або й проблеми в самої себе та своєму оточенні. Поняття відносне і незавжди негативне. Залежно від того, хто робить висновок про важкий характер. В більшості про когось це стверджують ті, хто мають важкий характер. На людину з легким чи добрим характером ніхто і ніщо не зможе вплинути. Люди з важким характером біля такої людини самі частково, а з часом і повністю змінюються.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? хм... ото би не подумала, що зірки винні :D а ви спробуйте нових знайомих не питати про знак зодіаку, може все зміниться, бо ви вже маєте упередження проти тільців :no: мені здається проблема дійсно в спілкуванні, є люди, які можуть спілкуватися з будь-ким, для них чужих важких характерів в тому плану просто не існує
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? важкий характер - це коли людина не чує. важко із брехунами, самозакоханими, егоїстами. з усіма іншими - легко.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! Я не одна! Але Тільці мене обсіли капітально - мама і двоє дочок.:shutup:
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Ото подумала. У мене риси характеру, як у тата. Якщо я буду ставати все більше така, як він, то ой. Може, не буду, бо точно зі мною ніхто не витримає. :ninja: :D Додано через 6 хвилин Мені видається, що тут про гнучкість характеру. От є ті, хто не гнеться. І компроміси для тої людини є двосторонніми, або нема тоді компромісів. Це, звичайно, думка суб'єктивна, але люди тих, хто вгинається важче чи не вгинається, якраз і схильні називати важкими. А що від того щось залежить? Бо у мене якось не спостерігалося великих залежностей. Від одних Близнюків мене коробить, а з іншими - хоч на край світу.