Відповідь: "тяжкий" характер - це який? "Важкий" характер - це здебільшого небажання ні з чим миритись, йти на поступки, чимось у житті жертвувати ради позитивного, або ж повне занурення у власний Світ. Це теж, хоч і гумор, свого роду "важкий" характер:
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? дурниці це все. "важкий характер" -- поняття абсолютно суб’єктивне... комусь ваш характер ввижається тяжким, комусь ні...
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Хм... Я знаю двох Львів"ян із такими прізвищами Не родичів. Один з них дуже інтелігентний, чуйний, відповідальний...
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? припустімо таку картину: флегматик і холерик... не сумісні!... тому кожному з них буде ввижатися, що характер партнера -- нестерпний...
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? На мою думку, тяжкий характер - це насамперед категорична впертість і невміння (краще сказати, цілковите небажання) вчитися чи вбачати правоту іншого. Але, якщо комунікація відбувається і спілкування існує - значить, характер нормальний, життєво-оптимальний . А кожна людина має якісь мінуси, само собою зрозуміло.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Сильний. Якщо у жінки. Моя мама мені теж постійно говорила, що мені треба мінятися, бо з моїм характером мені буде дуже важко жити. А минулого року нарешті сказала, що я молодець, що я стільки всього добилася, що бо я за характером борець. Так що ви, Гелено, не звертайте уваги. Люди потім думку поміняють. Хоча воно іноді важко трохи, коли люди навколо (які вас знають) діляться лише на дві категорії: котрі ненавидять і котрі люблять. А середини нема. І якось звикнути важко до такого.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? В моєї сестри дуууууже важкий характер, і вона теж телець. Постійно свариться з кимось, завжди в усьому права і все знає краще всіх, всіх вчить жити:8: а про впертість я вже мовчу, дуже нестримана і криклива. Але я всерівно її люблю хоч з нею дійсно важко спілкуватися В нас в родині вже всі до того звикли і стараються обходити гостріф кути, бо буде шкандаль
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Я телець... Часто буває, що краще знаю, знаю,як правильно - ну не можу я,коли хтось робить щось,а я знаю раціональніший спосіб. Але на компроміс йти здатна, можу поступитися. Головне, щоб на мене не тиснули.
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Мені здається, важко знайти людину, яка б сказала, що має чудовий характер, або, що ніхто ніколи їй не робив зауважень щодо характеру. Я також маю щось до себе, як і всі інші... Хтось у чомусь поганий, а в іншому -кращий і навпаки. Деколи я своєму чоловіку смс-ку посилаю: "Я НЕ АНГЕЛ, НО И ТЫ НЕ ПОДАРОК"!:agree:
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? о, моя мама і всі вдома казали те саме не думаю, що ненавидять, просто дратуються я справді дуже вперта, хоча на розумні компроміси йду просто дехто думає, що компроміс - це зробити не по-моєму, а по-його, а не так, щоб обох влаштувало
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? тут вже пан Пупер висунув теорію, що на кожен характер є свій покупець... і моє враження, що у автора гілки важкий характер а як пояснити чому у мене таке враження я не знаю... Гелено, не ображайтеся
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? та чого ображатися? тим більше, що я так не думаю може ви так думаєте, бо почала спілкування на форумі з того, що розкритувала гілку для майбутніх мамусів? я сама ціную одну свою рису характеру найбільше (бо більше ніхто не цінить)- я нікого не пиляю і нікого ніколи не стараюся змінити, зробити типу кращим і т.д. а от чоловік каже, що то погано - треба критикувти його, щоб він ставав кращим. ну проси-проси, допросишся :agree: Додано через 4 хвилини ...зате Пупер видалив повідомлення на яке я не встигла відповісти ну добре, добре :p
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? може то і є риса характеру? спершу розкритикувати, зробити наперекір, а потім може таки і вернутися до того, що критикували?
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? може я під час вагітності ніяк не могла спілкуватися з іншими вагітними ну ніяк і все. то не риса характеру, то невідомо що. може гормони? а до чого я вернулася?